- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Nem néztelek hülyének, de egészen egyszerűen más megoldás nincsen.
._ fileokról bővebben -
Xero
nagyúr
Ez nem hit kérdése. Egy törölt állomány nem lehet ott ilyen esetben. Ott valami más gubanc lesz. A file nevét pedig kíváncsian várom, most már engem is érdekel a dolog.
Az a lejátszó egyébként pont egy jó darab, viszont ha megengeded az inkább blu-ray akar lenni e nélkül.
-
Xero
nagyúr
Ha pontosan leírnád mondjuk, hogy milyen kiterjesztésű vagy milyen nevű file az sokat segítene. Az, hogy egy file, amitől fejre áll a lejátszód, az még bizony nem sokat mond el róla. Akár egy mezei .DStore is fejre állíthat egy gyengébb lejátszót.
Egyébként, ha rendesen leválasztod, nem csak kirántod és előtte üríted a Trash-t, akkor nem kellene ott lennie a .Trashes-ben semminek.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Monjuk az iPod sync részt rendbekapták, az valóban egy okádék dolog volt. De ez a szürkeség nekem sem nagyon tetszik. De az ikon az mindennek a teteje... hajjakmeg mintha én csináltam volna
Mondjuk mindezekért a szenvedésekért asszem egy uj nanoval kárpótolom magamat majd
-
doc
nagyúr
no, testvereim az almaban...
talan meg emlekszik valaki, hogy a 'switch' utan a legnagyobb fajdalmam az volt, hogy a Linuxon megszokott ablakmozgatas/atmeretezes (ALT+egergomb) nem mukodik OSX-en
kerdeztem itt is hatha van megoldas, de sajna semmit
hat jelentem, hogy DE, igenis TUDJA az OSX!
tegnap (vagy fel ev OSX utan...) teljesen veletlenul jottem ra, hogy a CTRL+COMMAND megnyomasa ugyanugy viselkedik, mint Linuxon az ALT, vagyis szabadon, az ablakot barhol megfogva lehet mozgatni, illetve jobb gombbal atmeretezni
ekkora allleesesem nem volt meg almaval -
cigam
titán
Persze. A digitális adatfolyam nem tartalmaz hangerőinformációt, csak a jelet viszi át, így értelmezhetetlen a digitális kimenet hangerőállítása. Ilyenkor csak a fogadó részen, magán az erősítőn tudod szabályozni a hangerőt.
Mivel "csak" sztereo hangkari van a gépben, sima 2 csatornás a digit kimenete is. Viszont a DVD lejátszó progiját át lehet álítani, hogy a digit kimenetre kiadja a teljes 5.1-es hangot: -
-
TonTomika
aktív tag
-
DeadMen
tag
Egyből hdd csere lesz,mert van itthon egy 250es Samsungom elfekvőben, 2,5"-os. És annak az adatairól beszéltem,mert két partíció van rajta. Tehát az egyik partíción hagynám a cuccokat,a másikat pedig formáznám az os x-nek. Nos így értettem. Tehát akkor mindennemű adatot le kell mentenem róla,igaz?
-
Press Lennox
tag
Hát, ez nézőpont kérdése. Én pont az asztali BD lejátszó miatt vettem új erősítőt, és elég nagy különbség van a sima 5.1 és a HD hang között. Persze kellenek hozzá megfelelő hangfalak. Az MKV-k képe elfogadható, de a hang nagyon sokszor kiábrándító. A lemez meg olykor drága, olykor nem, vettem már 2000 huf ért műsoros DB-t (Magyarországon, a külföldi rendelések esetében még nagyobb akciókba is beleszaladtam már.) De ha már MKV, akkor BD-rip is letölthető tömörítetlen hanggal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nintendo Switch
- Eredeti játékok OFF topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest