Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
widget-es Adium vagy MSN, vagy hasonló, ami tudja kezelni azt a rengeteg 8 db MSN contact-omat, .... létezik? (-:
-
cigam
titán
De win alatt használná

Mivel akarod a fotókat leszedni? Milyen (fényképező)géped van?
Azért kérdem, mert 2féle módon csatlakozhat a géphez. (UMS ill. MSC eszközként)
Az a különbség köztük, hogy az egyik eszköz sima meghajtóként látszik (UMS) (pl. a finderben is megjelnik mint külső meghajtó). A másikhoz viszont csak az őt támogató programján keresztül (MSC) éred el az adatokat. Ez utóbbira egy nagyszerü megoldás a DoubleTwist, vagy egy kártyaolvasó. -
válasz
macko20
üzenetére
Az OpenFirmware-be be tudsz lépni, de az nem az, mint amire Te BIOS-ként számítasz
Itt nincsenek olyan dolgok, mint PC-n (pl. setup), hanem van egy shell, amivel lehet trükközni, de nagyon hardcore szint. Belépni a Command+Option+O+F kombináció együttes lenyomásával tudsz bekapcsoláskor.Zefír: Már az van fenn Nálad

Oracle: Valószínűleg nem Mass Storage módban van a fényképezőgéped, hanem Image Transfer, PTP, PictBridge vagy valami más hasonló varázsban. Nézd át a beállításokat az USB csatlakozás módjáért.
-
Oracle
senior tag
-
macko20
őstag
Sziasztok egy lefofmázott HDD-jű G3-ra kéne feltennem a neten talált OS 9.1-et,minimális leirás volt hozzá de nem történik olyan amit vártam /megjelenik egy flopi lemez képe a képernyö közepén aztán át lesz huzva utána semmi/???Itt is kel rendszerinditó flopi?A leirás szerint bekapcsolóm a gépet beteszem a CD-t és újra inditom.Várom a segítséget,esetleg linket ahol találok OS 9-et.
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Megvan az apple klav, majd csinálok képeket, minden jó rajta, hót win kompatibilis, csak a printsreent nem találom, é a felül lévő F* gomboknál, a multimédia kicsit elvan csúszva, a zeneszám váltással hangot állít a hang-gal pedig semmit sem cisnál. Ezzel lehet valamit kezdeni??
-
cigam
titán
Elég esélytelen a dolog. Visszanyerni az adatot csak akkor van esély ha formázás elött próbálod meg visszaállítani úgy hogy nem írsz a lemezre.
Így viszont hogy le is lett formázva, és 1 új rendszer lett telepítve esélytelen. Ha minden pénzt megér, próbáld meg a Kürt-öt. -
Gergő_
őstag
nem találtam alkalmasabb topikot itt látom a legtöbb hsz-t,hozzáértőt
os x-re.snow 10.6.2-re keresek olyan programot mint pl windowson az active undelete
(le lett formázva a tiger és snow leo került rá, persze közben adatok elvesztek)
én csak a megfelelő program nevére lennék kíváncsi
eszembejutott,közben valami: ha az active undelete bootolható verzióját lehet vajon os x-en használni?
-
rii
nagyúr
Már repair is volt :-/
Verifying volume “TBWD”
Performing live verification.
Checking Journaled HFS Plus volume.
Checking Extents Overflow file.
Checking Catalog file.
Checking multi-linked files.
Checking Catalog hierarchy.
Checking Extended Attributes file.
Checking volume bitmap.
Checking volume information.
The volume TBWD appears to be OK.de egy perc alatt nem lehet leellenőrizni többszáz gigát :-/
-
rii
nagyúr
Mac OS Extended (Journaled)
Sorry, the operation could not be completed becasue an unexpected error occurred.
(Error code 0) -
rii
nagyúr
kérhetek megint külső hdd-ellenőző programot?
mert van egy file, amit sehogy sem hajlandó másolni ...
ez a sok oda-vissza másolgatásból adódik minden bizonnyal (fat32 - ntfs hpfs) ... de akkor is meg kellett volna csinálnia ... :-/
ha a file nevét lerövidítem, és ékezet nélkül írom, akkor sem hajlandó
-
hoodoo86
tag
Hello,
nekem is oylan bill-em van, amit kinéztél (alu, magyar, numerikus, vezetékes). rádugtam egy w7-es gépre és a gombok kiosztása "windwos-os". Tehát a betűk jók, a spec. karakterek meg úgy vannak, ahogy egy windowsos bill-en (pl @: bal alt+v). Az módosító gombok úgy működnek ahogy már írták (alt, alma, ctrl)
üdv
-
Oracle
senior tag
Hi
Hogy lehet a dock-ot ilyen csoportokra bontani mint a képen??
-
rii
nagyúr
OSX-en meg lehet csinálni, hogy tv-bemeneten keresztül megadott csatornákról megadott időpontban röhzítsen?
(dicovery, spektrum, natgeo ect. csat-okról szeretnék rögzíteni dok.flmeket)
és ha igen, akkor milyen HW kell hozzá?
-
rii
nagyúr
van osx-re filesystem elenrőóző program, ami az esetleges logikai hibákat javítja?
illetve ... ennek mi áll a hátterében? (http://www.iphone-for-me.co.cc/) - Ingyen iPhone! Ingyen iPod! Ingyen Macintosh laptop!
-
tlac
nagyúr
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Azt felejtettem el megkérdezni, hogy MAc-on Steames játékok menek? Vagy mindneképpen kel egy win az os X mellé?
-
tlac
nagyúr
nod32 osx-re
olyan, mint win alatt -
cigam
titán
Alma menü -» About This Mac -» More Info...
Előjön a System profiler, és a baloldali listában ott a power pont.
Vagy BateryHealthMonitor -
doc
nagyúr
hol tudom megnezni hogy milyen allapotban van az akksim? csomo helyen latok screenshotot ahol %-ban vagy Ah-ban mutatja az akksit, de nem talalok ilyet nalam...
-
david->off
tag
köszönöm, így már jó nekem! akkor a samsung kiesik ebből és kész. viszont ennél sokkal nagyobb bajt vettem észre. körbenéztem a laptopot és el van repedezve a topcase és a monitor kávája is. ezt tényleg elég bevinnem és cserélik is? eredeti számlát fel kell mutatni? csak mert én használtan vettem adás-vételim van. az új topcase amire kicserélik az már másik anyagból van, vagy az is 1 másfél év múlva elrepedezik?

-
Nekem szerencsém volt. Egyébként az egyik előadáson azt mondta az előadó itt az egyetemen (aki egyébként rendelkezésreállással és menedzsmenttel foglalkozik), hogy statisztikai eszközökkel vizsgálták a SMART hatékonyságát, és az lett a vége, hogy nincs szignifikáns kapcsolat a SMART értékek és a meghibásodások között...
-
AloeVera
tag
Egyszer valaki elmagyarázhatná nekem, miért van szükség erre a programra. Amikor először használtam OS X-et (próbaképp, PC-n), megörültem, hogy létezik ilyen eszköz, igaz, shareware. Aztán amikor már kicsit kiismertem magam a fájlrendszerben (itt most nem magára a HFS+-ra gondolok, hanem hogy milyen fájltípusok vannak, melyik könyvtárban mi van stb.), nem éreztem szükségét, így amikor "igazi" OS X-re váltottam, fel sem tettem a Pacifistet. Ha .pkg csomagokból kell valamit kibányászni, Finderrel szoktam. Vagy félreértek valamit?

-
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
már régen is kérdeztem, vagy két éve, és azóta többször is ... )))-:
sajnos az OSX-es tábort nem igazán érdekli, hgy mi is zajlik a doboz méllyén .. (ők nem ezt mondták, de kételkednek, hogy lenne piaca OSX-en)
pedig még egy G4-est is felajánlottam kölcsönbe tesztelésre ...
Karma: nekem egy egy terás WD kezdett el hülyéskedni ... hár finder-t kértem róla, belassult, akadozott minden, majd a boot-nál is totál visszafogta, de az OSX (haskintos mondjuk) nem szólt egy szót sem... csak a HDSENTINEL mondta hogy 99% ...
-
Halott ügy a virtuális gépből hozzáférés.
Egyébként ha nagy baja van a vinyónak, akkor az OSX is beszól magától. Még anno, amikor PowerMac G4-em volt, a benne lévő IBM DeathStar vinyó készült megadni magát - az OSX bootnál és a Disk Utilityben jelezte, hogy szar van a palacsintában a SMART alapján, majd egy hét múlva meg is murdelt.
-
tlac
nagyúr
kérdezd meg hdsentinel-t, hogy tervez-e osx-es verziót (a válasz engem is érdekel)
még azon gondolkozok, hogy valahogy virtuális gép alól hozzá lehetne-e férni a vinyóhoz...
adatterülethez igen, de a smart-hoz, passz... -
rii
nagyúr
de nekem pont a becslésre van (volna) szükségem

//// volt egy HDD-m, marhára furcsán viselkedett hirtelemjében, lefogta az egész os-t, (OSX) majd bootnál szinzén visszafogta az egészet .. be winbe .. ránéz sentinel-re ... 99%-os. Tudom, hogy smart-nól dolgozik, de ha a sentinel a 100-tól már egy százalékkal kevesebbnek mondja a hdd-t, akkor már ott gáz van. //// -
Takhanto
őstag
pkg kiterjesztésű file-ból,hogy tudom kimálsolni a tartalmát?
-
-
dni
őstag
Sziasztok!
Ha minden összejön szeretnék 20"-os iMac-re váltani. Arról van valami tapasztalat, hogy karácsony előtt vagy után érdemes a használt piacról választani?
-
-
xedos
addikt
válasz
david->off
üzenetére
Nokia: [link]
TE! A Samsung i780-as az Windowsos PDA!!!!!!
Ahoz külön fizetős progi kell... -
david->off
tag
Üdvözlet!
MIre "minden" megoldódott, ma reggel újabb problémával találtam szembe magam... Van egy nokia e61i-m, egy samsung i780-am és egy iphone 3gs-em. nah most ebből egyedül az iphone-nal hajlandó megérteni magát, és ha rácsatlakoztatom az itunesban megjelenik a készülék és tudok rá pakolgatni. viszont egyik másik készülékkel sem kezd semmit a macbook, azt leszámítva, hogy az i780 elkezd tölteni, de sem az asztalon, sem a finderben nem találom a memóriájuk tartalmát. esetleg kell hozzá valami speckó driver program? -
Zefír
őstag
Sziasztok!
[Ezt ] olvasgatva, megerősödött bennem, hogy Mac minire váltok.
Már csak az a kérdés, hogy hol kapható meg az Új mini, és mennyiért? Ebben tudtok segíteni?
-
_Blank_
senior tag
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
miféle SSD van benne és hogy teljesít OSX alatt? ha használsz virtual Wint az mennyivel gyorsabb, pörgősebb mint az alap vinyóval?
gondolom megérte neked ha lecserélted, igazából csak a kevés tárhely okozhat gondot, de ugye ez könnyen küszöbölhető ki egy nas-al vagy pár külső storage-el..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- BestBuy topik
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Háztartási gépek
- Tesla topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- Budget Gamer - i5-3570 / GTX 1050 2GB / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Budget Gamer - i5-3570K / RX470 4GB / 16GB DDR3 / 256GB SSD
- Titan Forge Gamer - Xeon E5-2689 / RX570 4GB / 32GB DDR3 / 1TB SSD
- Asztali PC , R5 3600 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Itt nincsenek olyan dolgok, mint PC-n (pl. setup), hanem van egy shell, amivel lehet trükközni, de nagyon hardcore szint. Belépni a Command+Option+O+F kombináció együttes lenyomásával tudsz bekapcsoláskor.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

TigerCat