Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Láttam, de alapvetően házat vadásztam, aztán így akadtam rá erre az ajánlatra..szóval kis érdekességnek jó lesz, ha meg elkap a gépszíj, inkább költök a Hackintosh projectre, mint tizenezreket régiségekre.
RAMból belekalapálok 1GBot valahogy, ha más nem, szerzek még 1 512es modult..de bízok benne, hogy a 256osokkal is menni fog.
Vinyóval nem vacakolok, jó lesz a P120, az is viszonylag fürge..az aktuális 40esnél biztos jobb..Hackintosh alá persze már SSDt vágnék.
USB2/LAN/Wifi nem lényeg..legalábbis ebbe nem tervezem.Köszi a VGAs tippet, majd átnézek, ha aktuálissá válik
-
<NewL>
addikt
jé, tényleg olyan mikrofon formája van
az msn-es progit kipróbálom.
elég jól szól a hangszórója, bazi jól, a régi gagyi pc-s hangfalam szólt így, vagy még rosszabbul.
azt szeretném, hogy próbálgatom a gépet, telepitgetek agybafőbe, minden olyan programot ami szükségem lesz majd és kellhet, és utána van lehetőség teljes legyalulásra? olyasmire gondolok mint iPhoneon a restore.
(sajnos nincs se lemezem se dobozom, a jó árral ez járt. bár felajánlottam a srácnak pár ezret a hiányzó tartozékokért)[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
wow.... durca macsek ....
http://foodcourtlunch.com/wp-content/uploads/2007/12/cougar2.jpg
-
n_gy_k
aktív tag
REG ECC-s RAM-ot is eszik? Abból van itthon 1Gb , ha nem akkor el tudom cserélni simára. Mennyi fér bele maximum?
A 40Gb-os winyó elég szerintem a rendszernek és némi programnak, adatnak. USB-s winyót szeretnék mellé kötni és arra menteni a nagyobb terjedelmű, fontosabb adatokat.
Van itthon egy Pioneer DVD íróm, azt bele tudom tenni, meg egy Asus PCI-s USB2.0-s bővítőkártyám, nem tudom, hogy milyen chipsetes. Ezt honnan tudhatom meg? Bár ez sem akkora tétel, el tudom cserélni olyanra, ami jó bele, ha arról van szó. SATA annyira nem fontos.
Köszi a segítséget.
#5197:
Igen, csak erre semmi másra. Én is úgy gondolom, hogy erre elégnek kell, hogy legyen.
Sajnos nincsen 70-80e ft-om ismerkedni a Mac-el, így marad ez a megoldás.Azért köszönöm a többieknek is az építő jellegű hsz-eket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- DDR5 GAMER PC! - AMD Ryzen 5 7600 - RX 6800 16GB - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - 700W 80+
- Mid gamer pc! Ryzen 5 5600GT/RTX 3070/32GB Ram/1TB SSD/Be quiet 700W/B450
- GAMER PC - RX 6800 16GB - i5 12400F - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD - 700W 80+
- MID Gamer PC-m eladó! RTX 3070/I7-9700K/32GB RAM 3600mhz RGB/Thermaltake 750w/Asus Rog Z390/1TB SSD