Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
Az iCloud-ot lehet úgy használni, mint pl. a Dropbox-ot? Ha igen hogyan?. Kukázni akarom az OneDrive-vel együtt ha az iCloud is ilyen

-
amulet
senior tag
sziasztok, most már tényleg kell valami megoldás mert idegesítő, légyszi valaki segítsen !
szóval én kábelen és wifin is használom a gépet és a NAS megosztott mappáim (smb) be szoktam tenni a kedvencekbe a Finderen belül, de amikor pont váltok kábelről wifire vagy fordítva akkor eltűnnek a kedvencekből ezek a megosztott mappák, ilyenkor újra be kell húzni őket.
Kellene egy olyan megoldás ami fixen kiírja a kedvencekbe a megosztott mappákat és ott is hagyja vagy esetleg az eszközökhös sem rossz.
A Megosztott résznél ott a NAS ip címe, de állandóan megkeresni a kedvenc mappáimat idegesítő.
Szóval nincs erre valami megoldás, akár fizetős is? -
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Jó ötlet, ez is egy megoldás...
-
WhiteWalker
nagyúr
Betűélesség megoldva , lecsereltem a gyári betűtípust a Lucia Grande-ra.
Most már f@sza
-
Bocs az offért, de ide kapcsolódó jó sztori: a szomszédban a projektor topicban durva flamek mennek erről folyamatosan. Informatikusként a hajam az égnek áll, hogy miket próbálnak egyes emberek megmagyarázni. Amikor a józan ész meg a bizonyítható érvek nem értek semmit, akkor gondoltam egyet, és írtam egy e-mailt a high-end hdmi kábel fanok által favorizált kábelek egyik nagy gyártójának, az Audioquestnek. Megdöbbentő volt hogy mennyire ugyanazt a dumát nyomták az elején (annak ellenére hogy sejtettem hogy ez lesz, hiszen ebből élnek). Jöttek azzal hogy az analóg hangtechnikában is micsoda szerepe van a kábelnek, tehát akkor itt is így van
Miután váltottunk pár levelet, látták hogy egy kicsit mélyebben benne vagyok a témában, és gondolom azért a végletekig nem akarnak hülyeségeket írni (ők egy cég, tehát jogilag sem vezethetik félre a vevőt amikor nyers technikai kérdések merülnek fel), akkor kerek perec leírták hogy igen, a fél milliós kábeleik nem javítják a képet, nem lesz tőle szebb a tenger kékje, se élesebb a kép, csak ahol rossz a vétel HDMI vagy DP fogadó/megjelenítő oldalon (kockásodik a kép, vagy nincs is) pl. külső zavar vagy túl nagy kábelhossz miatt, akkor a drága high-end kábeleik MEGOLDHATJÁK a dolgot 
Az említett fórumon az ellentábor reakciója: egy hozzá nem értő supportos emberrel beszéltem, aki tuti egy indiai vendégmunkás, csoda hogy tudott angolul
Na én ekkor ott kiszálltam ebből a témából örökre 
-
wm2
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
750 ft-ért rendeltem kínai hdmi-t (mindegyik az) és tökéletesen teszi a dolgát, igaz várnom kellett rá 1 hónapot

a monitor menüjében érdemes átnézni a kép üzemmódokat, mert nem ám úgy van, hogy összedugod és minden a legjobb, pl. nekem teljesen más értékek szerint van állítva felkonvertált túlexponált torrentes mkv filmekhez, profiknak meg ott van http://www.basiccolor.de/en/ -
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ami szintén parasztvakítás és placebo. HDMI és DP esetén van egy sávszélességigény, amit vagy tud a kábel vagy nem. Illetve vannak külső zavarok, amiknek vagy ellenáll, vagy nem. Ha valamelyik ezek közül beüt, akkor vagy egyáltalán nem lesz szinkron az adó és a vevő között, vagy lesz, de digitális glitchek lesznek a képen, ilyenkor érdemes jobb minőségű (drágább) kábelt venni, de csak ésszerű keretek között.
Olyan, hogy szebbek lennének a színek meg élesebb a kép, nincs. Nagyon sok idióta hifista/házimozi őrült próbálja ezt megmagyarázni, és nagyon sok cég készségesen ki is szolgálja őket (ezért léteznek pl. fél milliós HDMI kábelek), de a világon még senkinek sem sikerült ezt semmilyen méréssel vagy teszttel bebizonyítania
Eközben a HDMI-t meg a TDMS protokollt kitaláló mérnökök meg nagyon jókat röhögnek az egészen 
-
r4z
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Digitális kábel esetén nincs különbség a kábel minőségéből adódóan, ez teljes bullshit. A színek maximum azért lehetnek mások, mert más színprofilt használ hozzá a számítógép.
-
Tibi86
aktív tag
Ezt értem, de ez nem a kérdésemre a válasz...

-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mitől lenne jobb?
Digitális mindkét technológia, marhára tökmindegy hogy DP vagy HDMI. Az egyetlen eltérés hogy adott esetben valamilyen egyéb limit miatt (pl régebbi HDMI szabványt tud csak a gép, aminek alacsonyabb a sávszélessége) a HDMI-n nem tud kitolni FHD-nél, akkor lehet javulás, de kizárólag a felbontás miatt, más hatása nem lehet. Ez kb olyan mintha wifivel néznéd az index.hu-t, és rondábbak lennének a színek mint utp kábel esetén 
-
Tibi86
aktív tag
Újabban kacérkodom, egy Airport Extreme beszerzésének gondolatával, mivel a jelenlegi alap TP-Link routeremnek már a 100Mbit-et is nehezére esik kipumpálni magából wi-fin keresztül.
Szerintetek várható az airport termékcsalád frissítése a közeljövőben? (én nem találtam utalást erre a netet bújva) Ugye a jelenlegi generáció már közel 3 éve a piacon van... bár az is igaz, hogy azóta nem nagyon volt számottevő wi-fi szabvány frissítés.
Ti hogy látjátok?
-
Ragnar95
félisten
válasz
blakey
üzenetére
Tudom, inkább a kérdezőnek szólt a hsz-em kiegészítésképp, csak pont a te mondandómra reagáltam

Én régebben többször is megszivattam maga pont Safarinál, hogy véletlenül piros x-re nyomtam, aztán nyithattam újra a tabokat. Általában én is cmd+q-val lépek ki azon kevés programból, amit be szoktam zárni. -
blakey
titán
válasz
bandras0226
üzenetére
Azt használsz amit csak akarsz, sokáig FF-et használtam, egy jó ideje a másik böngészőm a Chrome, nagyon jó újabban.
-
r4z
nagyúr
válasz
bandras0226
üzenetére
cmd+Q-val lépj ki, ne a felső sarokban lévő gombbal, akkor visszatölti.
-
Safari helyett keresnék egy másik böngészőt. Hiába áll0tottam be neki hogy inditáskor az előző munkamenet lapjait töltse be, hát csak azért sem. Ráadásul az oldalak méretezését is elfelejti.
Windowson Firefoxot használok ott 60-80 oldal nyitva van. Viszont Macen nem valami jó a Firefox áll0tólag. -
blakey
titán
Akkor várj az egyesre,hátha lesz valami jó ajánlat, én 1,5 éve vettem egy 1 éves darabot doboz nélkül 10e-ért, olyan mint az új.
Itt nem érdekelt a doboz meg amúgyis elfér a biilentyűzet mellett a dobozban ha épp eladnám, mert az iMachez kapott bill. megvan. 
Személy szerint annyit nem adok egy trackpadért, akkor inkább veszek 2 db "régit".
-
oszy
veterán
válasz
blakey
üzenetére
A billentyűzetem még az egyes. A 2-es trackpad azért tetszik, mert nagyobb. Viszont találtam egy webshopban garanciásat 36-ért. Egy hírdető 34-ért árul bontatlant. 1-es trackpadot pedig nem találok normálisat jó áron. Nekem fontos pl., hogy meglegyen a doboza.
Ami még az 1-es mellett szól, hogy te rakod bele az akksit. Azzal nem lehet gond. A 2-esben viszont beépített van ha jól tudom, mert adnak mellé egy lightning kábelt is. -
Tibi86
aktív tag
-
wm2
őstag
bruttó 190e 3év garival
http://oaziscomputer.hu/termekek/monitorok/27-28/dell-ultrasharp-p2715q
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Kimaradt, hogy tölti is a géped.
Egyébként ez a fajta dokkolás nagyon elegáns megoldás, ráadásul szépen kivitelezett termékről beszélünk, ami igen jól néz ki. Ha van rá pénzed vedd meg. Próbáltam, jó cucc.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen. A lényeg, hogy rányomod a hordozható géped (Air, vagy Pro) és máris dokkolva van. Azonnal kapsz gigabites hálózatot, webkamerát, hangszórót, USB HUB-ot, tehát van egy teljesértékű munkahelyed külső billentyűzettel, egérrel. Én így használom, csak nagyobb kijelzővel. Kényelmes.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
-
blakey
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én is gondolkodom, hogy nagyobbra cserélem, de egyelőre Dell 2515-t nézek.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
blakey
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nagyobbra váltani megéri, de ha ugyanabban a méretben lenne akkor már nem biztos, a monitorod nem rossz.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Jó cucc, 1-2 évre még talán vennék, de a 34-es ultraszéles után nekem már kicsi.
-
WhiteWalker
nagyúr
A monitorra vissza térve , érdemes e venni régebbi cinema displayt vagy thunderbolt displayt? Árulnak használtan mindkettőből szép hibátlan állapotut.
Akár 24" vagy 27"-ba. -
TheMarci
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Mini DP-DP kabellel hasznaltam hasonlo gepem egy Dell monitorral, minden tovabbi nelkul mukodott az altalad irt felbontason.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Adott egy late 2011 es macbook pre. Szeretnék rákötni egy 21:9 es monitort, az a kérdésem hogy milyen csatlakozóval érdemes? A monitoron van Displayport, DVI, és HDMI. Azt viszont nem tudom hogy milyen kábeleket adnak mellé.
A kérdésem az hogy egyáltalán a gép, meg tud hajtani 2560x1080 at 60HZ en? -
blakey
titán
válasz
TigerCat
üzenetére
Igen, speciális, nincs széndékomban másodlagos kijelzőt használni, de meglátjuk, hogy mi lesz. Feleslegesen sokat sem szeretnék áldozni rá, mert nem minden esetben ér annyit amennyit elkérnek, legalábbis számomra. Egyelőre nem sürgős, de ha találok valami kihagyhatatlan ajánlatoto akkor lépek.
-
-
blakey
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
A sűrűbb képpontok miatt szebb a kép, mostanában én is kacérkodom a gonsolattal, hogy nagyobb felbontású monitor legyen vagy vissza iMachez.

-
oszy
veterán
Szerintetek a M. Trackpad 2-t érdemesebb megvenni, vagy elég az első verzió? Igaz Egy Apple Keyboard Bluetooth billentyűzetem van, amihez az utóbbi passzolna... De a használhatóság az elsődleges szempont.

-
Mela Kehes
addikt
Silverlock programról van valakinek tapasztalata?
-
oszy
veterán
Egy Apple Keyboard Bluetooth billentyűzet használható iPad Air 2-höz?

-
blakey
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mármint DP-n? Ha HDMI-n jó kábelt használsz akkor nem lesz olyan nagy a különbség.
-
blakey
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nekem jóféle HDMI kábelem van és azzal nagyon rendben van a kép, ua. a monitorom. Mikor összekötöttem akkor az iMac-kem volt mellette és nem volt hiba. DP meg "erre van kitalálva" uh. nem lesz gond.
-
Ragnar95
félisten
válasz
bandras0226
üzenetére
Ha space-t nyomsz a képen, akkor végig tudod nézni előnézetben nyilakkal a képeket, illetve ha kijelölöd az összes megtekinteni kívánt képet, akkor megnyitva őket Preview-val is tudsz lapozni köztük.
-
-
blakey
titán
válasz
bandras0226
üzenetére
Akkor DP legyen, a HDMI max 1920x1080-at tud ezen a gépen. Mármint a számítógépen, tehát Thunderbolt legyen a csatlakozási "pont".
-
-
blakey
titán
válasz
bandras0226
üzenetére
DP-n keresztül kötötted össze a monitorral? A feibontást simán kezeli, ez még csak 1080p.

-
válasz
TigerCat
üzenetére
Dell U2913WM, 2560x1080. Esetleg megoldás lehetne egy régebbi OS?
Úgy néz ki az El Capitan nem az igazi. 2012-e Minire mit lehetne feltenni ami nem túl régi és normálisan kezeli ezt a felbontást?
A videók és a fotók is mintha össze lennének nyomódva. Apropó fotók! Windowson IrfanWiewt használtam képnézegetésre is. Ha megnyitottam egy mappát akkor végig tudtam lapozni a képeket. Itt valahogy nem akar sikerülni. Ha megnyitok egy képet nem tudok tovább lapozni. Egyenként kell nyitogatni őket.
-
válasz
Rapier
üzenetére
Én írtam.
Az Apple Thunderbolt kijelző 27 colon 2560x1440-es felbontással 108,79 PPI. Ezt az értéket vettem alapul, illetve a tesztelt monitorok alapján (8-10 típus) adtam meg kerekítve a 110 PPI-t. Ha ezen érték felett nézelődsz, nem lehet probléma, alatta viszont nem túl szép a látvány. Nyilván nem kötelező figyelembe venni, de ha nem akarsz szőrös betűket nézegetni, akkor ajánlott. Ennyi.
-
Rapier
csendes tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Jaja, erről már olvastam (talán itt), hogy van aki usb SSD-ről bootol. Ezek szerint, ez így is megoldható, olcsóbbnak meg biztos olcsóbb, az fix!
de még egy kérdés (nem ígérem, hogy az utolsó), ha nem gond...
Ugyanitt a macbook-os forum ajánlójában (azért megnéztem a laptop vonalat is, ki tudja
) azt írja a kollega, hogy az OS X-hez legalább 110 ppi-s monitor dukál, mert az alatt nem az igazi...Most hogy is van ez, mert ha jól látom már az apple saját monitorai (Thunderbolt Display, Full HD iMac) sem hozzák ezt az értéket..?:S Ráadásul ezt a kritériumot, vagy nagyon kicsi fullHD, vagy éppen, hogy kapható 23-25 WQHD monitorok teljesítik csak, mert a 4K-t meg amennyire tudom csak a legújabb mac-ek kezelik 60hz-en...
Gondolom valamit nagyon félreértek, mert ez így gyanúsan logikátlan, csak arra nem tudtam rájönni, hogy hol a hiba a gondolatmenetemben...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Rapier
üzenetére
Igen,cserélhető, de le kell szedni hozzá a kijelzőt, szóval jobban jársz az USB3.0-s külső (házas) SSD-vel, mert ugyanazt a sebességet hozza, mint a SATA3, PCIe SSD meg egy vagyon és alapból csak a 2013-as vagy újabb, alapból SSD-vel/FusionDrive-al szerelt modellekben van PCIe csati.
-
válasz
bandras0226
üzenetére
Mekkora kijelző, milyen felbontás?
110 ppi alatt vérszegény, ez lehet gond.Az összefoglalóban leírtam, mire figyelj oda: Milyen külső kijelzőt válasszak?
-
Rapier
csendes tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Még egy kérdés, ha már használt gép (mert kezdésnek én is efelé hajlok), akkor azokban mennyire lehet utólag variálni, ki lehet cserélni egy HDD-t pl. SSD-re, persze mindezt nem feltétlenül otthon gondoltam, hanem szervízben például? Ha már garancia úgysincs rá... -
Ragnar95
félisten
válasz
Rapier
üzenetére
-Valóban van már Macros menüpont az Excelben, de sosem használtam még, így nem tudom, hogy ez 100%-ig ugyanaz-e, mint a wines változatban.
-MySQL van OSX-re is elvben.
-Videókhoz valószínűleg az ingyenes iMovie is tökéletesen elég lesz számodra, ha mégsem, akkor pedig ott van a profiknak szánt Final Cut Pro X is. Képekhez van ugyanúgy PS, LR, Gimp, stb, mint winre.
-Nem feltétlen jelenteném ki, hogy az iMac a legmegfelelőbb eszköz ezen célokra, Excelhez általában windowst szoktak inkább ajánlani, de a leírt feladatok mindegyike megoldható vele és ha eleged van a windowsból, akkor könnyen lehet, hogy az OSX kényelmi funkció fogják elhozni számodra a "megváltást".
-Igen, elég a használt gép is, bármelyik i5-el szerelt modell (2011-től) megfelelő lehet számodra.
-Elég hosszútávra tervezel, szóval lehet hogy megérné az új is, de első Macnek nem biztos, hogy rögtön új gépet vennék, mert egy használtból olcsóbban ki lehet szállni, ha mégsem jönne be valamiért, ha pedig beválna, akkor is viszonylag kis buktával tudnál megválni tőle és egy újat beszerezni.
-Ma már valóban nem vennék HDD-vel szerelt gépet. Ha nem akarsz kézzel fájlokat pakolászni, akkor mindenképp a Fusion Drive a számodra megfelelő választás. Egyedül akkor jön elő az SSD előnye, ha annyi mindent használsz folyamatosan, ami nem fér rá a Fusion Drive-ban található SSD-re, így bizonyos gyakori műveleteket is a HDD-ről kell elvégeznie a rendszernek és emiatt lassabbnak érződhet.
-8GB RAM bőven elég lehet még évekig, a leírt felhasználásra fölöslegesnek tartanám a 16GB felárát kifizetni. -
Rapier
csendes tag
Sziasztok,
Egy ideje azon gondolkozom, hogy veszek egy iMac-et, egyrészt a kompaktsága miatt, másrészt talán az érték-, és időállóság miatt is. Mivel még soha nem volt OS X rendszerű gépem, így csak annyit tudok róla, amennyit olvastam, viszont maradt még bennem pár kérdőjel. Elöljáróban, amire használni szeretném, az általános dolgokon kívül:
- Excel, ami a munkám miatt kell. Makrókkal, amit ha jól tudom már az Office for Mac is tud, de nem tudom milyen szinten, így ha nincs meg minden funkció, akkor a win10 is kell bootcamp-pel.
- MySQL, amivel most ismerkedem, ergo nem ipari méretű adatbázisokkal dolgoznék.
- Light kép-, és videoszerkesztés (max. fullHD) a családi dolgokhoz.
És akkor a kérdések:
- Egyáltalán erre egy iMac a legmegfelelőbb eszköz?
- Ha igen, akkor elég lenne-e egy használt gép?
- Ha használt, akkor milyen évjárattól éri meg megvenni, milyen specifikációkkal, hogy mondjuk a következő 4-5 éveben (gyakrabban nem szeretném cserélni) még bírja tartania tempót?
- Vagy ilyen időintervallumra, már érdemesebb lenne inkább újat venni? Melyiket éri megvenni a 21,5-ösök közül? És van-e értelme bővíteni az alap konfigot, úgy értem, minden tesztben írják, hogy a HDD-t mindenképp mellőzni kell, és inkább Fusion Drive-ot, vagy SSD-t venni rögtön? Ha ez így van, akkor viszont a fenti dolgokhoz van-e előnye egy SSD-nek az FD-vel szemben?
A 8Gb alap memória mennyire lehet elég a következő években, megéri 16-ot beletenni?Röviden ennyi...
Előre is köszönöm, ha válaszol valaki!
-
wm2
őstag
Egy kis érdekesség ehhez a jó cikkhez:
http://imagazin.hu/imac-g3-a-legszinesebb-mac/
Igaz, semmi jóra nem jók már ezek a CPU-k, de ahhoz igen, hogy a NASA az űrbe repítse őket.
Nektek volt G3? Örültetek egy Intel cerkának win98-al mi? :-)
-
oszy
veterán
Ha előjön egy ablak amin vannak választási lehetőségek, azok közül billentyűzettel hogyan lehet választani?
-
Ragnar95
félisten
-
tDr1v3r
veterán
válasz
bandras0226
üzenetére
Nem. Boot-nal az Alt-ot nyomvatartva elojon a bootmenu.
eBay-rol rendelj egy HDD caddy-t a gephez, kis szerencsevel talalsz olyan eladot aki tud mellekelni csavarhuzot a szereleshez.
-
-
blakey
titán
válasz
bandras0226
üzenetére
Nem gond, beállítod, hogy melyikről bootoljon.
-
Most telepítem a rendszert az ssd-re. Az nem gond hogy nem jelentkeztem ki a gépből? Arra gondoltam hogy SSD-rōl futtatott a rendszert, a gépben levők pedig leformázom adatnak. Most azzal nem lesz gond hogy két rendszer van?
-
oszy
veterán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Lehet nekem is így kellett volna csinálnom. Bár így kicsit legalább beleláttam a belsejébe
Most 62 fokos, az iStat Menus mutatja. Lehet úgy nem melegedne ennyire.---
Hogyan lehet beállítani a Safariban a helyesírást? Állandóan ki akar javítani. Magyar nyelv helyesírás-ellenőrzést másoltam most a megfelelő könyvtárba.
-
Tibi86
aktív tag
válasz
bandras0226
üzenetére
Diskmaker X-szel tudsz egyszerűen bootolható usb-t csinálni, miután letöltötted az El Capitant az appstore-ból.
-
Ragnar95
félisten
válasz
bandras0226
üzenetére
Amennyiben USB3.0-s a ház, gyakorlatilag ugyanolyan sebességet el tudsz érni vele, mintha SATA portra kötnéd az SSD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Felesleges fájlokat kukáz esetleg. Ilyesmire gondolok.

DP-vel tényleg megjavúlt!