Hirdetés
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
Sziasztok
Keresgéltem, de nem láttam, hogy ez a kérdés felmerült volna itt, ha mégis, akkor elnézést kérek...
Szóval: van egy Dell szerver, rajta Debian-nal. Most lett frissítve etch-ről lenny-re (meg megdobva még 4G RAM-mal, mert 2G nem volt elég)
Jól megszívtam a frissítést, de most már végre megy. Viszont (naná hogy van egy viszont!) az Apache néha (1 nap után, de néha tovább is bírja) úgy dönt, hogy némelyik kérésre 0 byte-os választ ad - de nincs szabályosság a dologban, mert egy F5 többnyire megoldja a problémát. A megoldás egy Apache restart és utána megint megy 1 napig.Találkozott már valaki ilyen problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 224 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest