- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
ngabor2 #6432 üzenetére
Óóóó nyertem. Mit nyertem?
bónusz: passz. Nem tudom pontosan. Valahogy a rendszer rászól, hogy az az alapértelmezett hangeszköz, vagy fordítva. Ne kérdezd. Én csak kicsi kocka vagyok, un: dobókocka.
pót: Nyugodtan leszedheted a csomagot is. Nálam Fedora 7 óta alap, hogy megszabadulok tőle. Nekem valahogy nem jön be, pedig jó dolgokat kínál. Csak valahogy nem tetszik.
Illetve biztos van Ubin is beállító központja, ott azért még próbálkozhatsz a rendes beállításával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged