Hirdetés
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
valóságépítő
tag
válasz
FireShadow #5814 üzenetére
haller
suse is ubuntu is főleg gnome-ra tervez, de mindkettőn telepítheted a kde-t is. Igazából a legjobb ha mindkettőt kipróbálod, mondjuk egy live cd-n. Elsőre talán a kde jobban hasonlít a windows-ra, bár én amikor először feltettem valahogy jobban kiismertem magam a gnommal. Megszokás meg ízlés kérdése.
A mai népszerű disztrókbat már jól be lehet állítani ablkaosan is, a terminál minimális használatával, ezt majd idővel úgyis megtanulod ill. hozzászoksz. Pár dolgot csak terminálból lehet, de ezek száma egyre csökken. Igazából a kattintgatós felület és a terminál jól kiegészítitk egymást.
Talán ami az ubi mellett szól, hogy több hozzá a leírás a neten meg a legtöbb gondra egy alapguglizással találsz leírást és megoldást.
boot megoldható.
én ebből tanultam sokat az elején
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- YouTube
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- E-roller topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest