Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
valóságépítő
tag
válasz
FireShadow
üzenetére
haller
suse is ubuntu is főleg gnome-ra tervez, de mindkettőn telepítheted a kde-t is. Igazából a legjobb ha mindkettőt kipróbálod, mondjuk egy live cd-n. Elsőre talán a kde jobban hasonlít a windows-ra, bár én amikor először feltettem valahogy jobban kiismertem magam a gnommal. Megszokás meg ízlés kérdése.
A mai népszerű disztrókbat már jól be lehet állítani ablkaosan is, a terminál minimális használatával, ezt majd idővel úgyis megtanulod ill. hozzászoksz. Pár dolgot csak terminálból lehet, de ezek száma egyre csökken. Igazából a kattintgatós felület és a terminál jól kiegészítitk egymást.
Talán ami az ubi mellett szól, hogy több hozzá a leírás a neten meg a legtöbb gondra egy alapguglizással találsz leírást és megoldást.
boot megoldható.
én ebből tanultam sokat az elején
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs