Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
üdv!
olvastam már pár fórumot meg doksit és csak tapogatózom még most is, szóval ha valaki ért hozzá akkor igazolja vissza a megérzéseket
téma a LIRC
vettem egy usb HID-nek látszó infrát, a dmesgben szépen működik is
ubuntu-n wammu-val a telefonomat már piszkáltam vele, dolgozik szépenha jól értem a leírásokat az általános használathoz, egy lirc conf kell amiben a távirányító spéci confja van (amit vagy megtalálok a neten vagy nem?)
továbbá van egy user profilú conf ami magát a gnome-ot kezelheti illetve alkalmazásokat indíthatok, aztán pedig az alkalmazásban is lehet egy lirc conf ami neki mondja meg milyen gombra mit csináljonez így kb jó eddig?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borderlands 4
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Iqos cigaretta
- Projektor topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest