Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dipeti
senior tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok.
Nagyon laikus vagyok a témában és egyszerűen képtelen vagyok rájönni mi a hiba.
Virtualizált server-kliens kapcsolatot kell kiépíteni.
Adott egy winserver 2008 (dns, dhcp, ad) iroda.lan domainnel. Ennyi van rajta mókolva, semmi több.
A kliens egy openSUSE, ami ugye elvileg könnyedén tud wintartományba lépni. Semmit nem bántottam neki, egyszerűen csak feltelepítettem. Megnéztem ifconfigban, a dhcp kiosztja neki az IP-t. (mert ugye egy lansegment-en vannak) De mikor csatalkozni szeretnék a domainhez yaspon keresztül, semmi nem történik.
Valaki tudja mi lehet a gond?
(tehát lényegében két majdnem szűz rendszerről van és még így se megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi