- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Persze, kénytelen vagyok, most nincs pénzem!
Szerintem brutálisak lesznek, főleg Athlon Xp 2600+ után.
Első lépésként valószínű memócsere lesz, 2x600MHz Vitestát szeretnék, amit még a jelenlegi gépben jól kihajtok, s majd az új is megörökli. Utána bele egy 3200+ A64, a DFI lappal, meg valami alap PCIe videókártya, majd CM Stacker, utána víz mindenre + 12cm-es Papst venti GateWatch-al szabályova, hogy legyen egy kis halk légmozgás, aztán egy Xmittoménmhányas All in Wonder, hogy Szeress most!-ot is tudjak nézni a gépen...Meg nem ártana egy DVD író sem, plusz két 160 gigás Samsung RAID 0-ban, bordával hűtve...
Úgyérzem, korrekt kis gép lesz...
Az árát viszont még nem mertem kiszámolni!
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
#1971. szerinted miért akarom kihozni a DDR650-et a RAM-jaimból
a procim bírja (mondjuk általában marha nagy mázlivan nyúlok bele a CPU választásba (ugya Zordkaszás?
)
asszem holnap nekiállok, és vhogy megpróbálom stabillá tenni szinkron 325, de inkább 333MHz-en. remélem, sikerül -
törölt tag
Ne értsd félre, nem arról van szó, hogy nem számít, de egyelőre 1x2,3k-ról lenne szó és a Booster is csak jóval később kerülne elérhető közelségbe...
Amit a memvezérő szűk keresztmetszetté válásáról írtál, mindenesetre rögtön más megvilágításba helyezi a dolgokat...
szerk: Csak az első fele off.
[Szerkesztve] -
törölt tag
De ''mindössze'' 2,3k-val kerül többe a 600-as, azonos frekin mégiscsak durvább időzítéseket megy!
Amúgy milyen chippel szerelik ezeket a RAM-okat -> mennyire szeretik a magas feszt? Csak mert a kiszemelt AV8 3,1V-ot nyom (OCZ Boosterrel), szóval nem szertném, ha maradna tartalék a memókban, na!
Azért Intelre sem kell nyelvet ölteni: A múlt héten eladott PIII 500-am (512kB L2 cache-el) rettentően zúzott, már amikor a Vargáné táp hajlandó volt ellátni árammal...)
-
xXx(64bit)
csendes tag
Nyuf
Kösz a tanácsot, megfogadtam, most über lett a cucc haver. Hát akkor sorolom:
FSB: 270 x 9 @ 2430
MEM: 540 3-4-4-8 2,7V (asszem,mert csak annyit tudok állítani hogy +0,2V
................... 2T=disabled .......... nem írja a gyári feszt, csak túladagolni lehet)
Everest: memória olvasás: 7452
memória írás: 3040
memória késleltetés: 38,4
3DMark03 cpu : 1161
3DMark05 cpu : 5293
A 3Dmark eredmények meg az aláírásomban vannak.
Annyit azért elárulok ha valaki még nem tudta, hogy a memóriák sebességén rettentő sokat dob az egyik beállítás BIOS-ba read to write delay nekem alapba 4-en volt, most levettem 2-re és hát szerintem magáért beszél.
[Szerkesztve] -
sz.j
nagyúr
Én meg azért vettem meg ezt a memót mert nagyon kellett a 2-2-2-5-ös időzítései a Game Accelerator (Turbo, Sr, F1) állásainak müködtetéséhez, ezáltal a minnél gyorsabb müködéshez!!! Meg is látszik ennek eredménye az Everest olv/írás sebességein!
Az órajel az kevésbé izgatótt mivel a procim már nem tudja a 566-ot sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest