-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
monty78 #38067 üzenetére
Ez érdekes.
Mint ahogy más, másik tévénél én sem láttam még ilyet, se ennél, se másik márkánál sem, pedig van több fajta kijelző paneles tv is a közvetlen környezetemben. Továbbá a legtöbb nagyobb gyártó(Panasonic, Sony, Samsung) használja az LG-Display kijelzőit, ezért a másik márka választása hamvába holt ötlet szerintem, ha valaki azt gondolná, hogy csak ennél az egynél ilyen. Talán előfordulhat, hogy csak egy egyedi jelenségről van szó, én a helyedben írnék online felületen az LG-nek a problémáról. Portörlésre, de erősebb dörzsölésre se szabadna maradandó elváltozásnak történni. -
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
monty78 #38067 üzenetére
Direkt erre a célra áruét mikroszálas kendővel, nem nyomva csak finoman áttöröltem a képernyőt a por miatt és a törlések sávja bekapcsolt állapotban meglátszik, ott világosabb lett a képernyő.
LG tv? A panel előtt alkalmaznak egy védő plexit és igen, az általad tapasztalt jelenséget okozza mivel enyhén hozzáér a panelhez, más tv-nél, márkánál nem láttam még ilyet, ott nem lesz felhős egy törléstől.
Tapasztald ki, hogy miként éred el a legjobb eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest