Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #94529552

    törölt tag

    válasz ezso #38001 üzenetére

    Az elfogult hsz-eid nem vehetők figyelembe, mert te érdekelt vagy a Vestel termékekben. Mondtam, amit mondtam, nem ismétlem el ugyanazt. Abba meg semmi beleszólásod nincs, hogy kinek mi a véleménye, ha nem tetszik akkor nem olvasod. Ennyit tehetsz. Az a helyzet, hogy én is többet néztem ki belőled, mint amiket ide most írtál, és továbbra sem hiszem el, amiket mondasz a megszűnt, csődbe ment tucatmárkákról.

    Aki követi legalább a tévés híreket, az tudja, hogy pl. a tv gyártás a japánoknál a Sony és a Pana kivételével megszűnt. A Sharpnál az eu-s névhasználati jogot eladták. Ez már valami teljesen más, mint amit megszoktunk, hiszen a logó mögött más gyártó szíve dobog. A jogtulajdonos azt címkézett fel a névvel, amit akart. Most talán a Sharp egy kínai cégnek köszönhetően újra építi magát, és a Toshibáról is ilyen hírek vannak. A többit nagyon nem kell ragozni[link]. Ha ezeket nem tudod, akkor nincs miről beszélni.

    Képzeld el, annak képzelem magam, aki le meri írni amit tud és amit gondol. Méghozzá személyek támadása nélkül, ami neked nem sikerült már megint. A LED/LCD tévéknek van a topik, nem pedig, hogy olyanokat bírálj, akiknek nem tetszik a véleménye.

    Továbbá a régi elfogult írásaid is cáfolva lettek, nem csak tőlem[link], [link]hanem Piftukától is[link]. Vissza lehet olvasni mindet. OFF

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák