Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ezso

    tag

    válasz #94529552 #37998 üzenetére

    Egyáltalán nem érdekel a Vestel, és a többi noname megszűnt márkák, kímélj meg a reklámozásától.
    A Vestel próbálgatást azt meghagyom neked.

    Pumma! Milyen megszűnt márkákról beszélsz?! A felsoroltakból melyik szűnt meg?! Attól, hogy bizonyos termékeket más cég is gyárt illetve a gyártási jogát bizonyos típusoknak eladják, attól még a márka továbbra is létezik!
    Mellesleg bebizonyosodott, amit gyanítottam: nem értesz hozzá, csak osztod az észt mindenféle tudás-alap nélkül és félrevezetsz olyan fórumtársakat, akik tanácsért jönnek ide!
    Amit írtam publikus, az interneten is fellelhető információk!

    Ezt a hsz-t pedig valószínűleg saját üzleti érdekből írod, ezért ez a kampányod szerintem tisztességtelen megnyilvánulás. Magyarul nem etikus, de még az is lehet, hogy tilos.

    Miről beszélsz? Milyen kampány? Én évente írok annyit, vagy kevesebbet ebbe a fórumba, amennyit Te naponta szoktál!
    Te írsz tisztességről és etikáról, amikor kizárólag te viselkedsz etikátlanul, azzal is, hogy bizonyos cégek termékéről (amit bizonyítottan nem is ismersz) nem ajánlott, gagyi kategóriába teszed és csak az általad ajánlott terméket dicsőíted!
    A tíz éves fórum tevékenységem alatt hány olyan hozzászólást találsz, amikor bárki vagy akár Te ajánlott egy bizonyos típusú terméket, amire én odaírtam volna , hogy ne vedd meg, mert az általam ajánlott tv jobb is és olcsóbb is? Elárulom egyet sem fogsz találni, veled ellentétben! Itt ismét megkérdezem: ezek után Te beszélsz tisztességről és etikáról?!

    Valamit elárulok az én hozzáállásomról: (nem önfényezés ahogy te gondolod) Ha például megkérdezik a véleményemet egy olyan tévéről, vagy gyártóról amit nem ismerek, akkor megmondom, hogy "ne haragudj ezt a típust, vagy gyártót nem ismerem, így nem tudok korrekt választ adni a kérdésedre". Úgy hiszem ez a tisztességes és etikus hozzáállás, nem az amit TE művelsz.

    Ezért nem is hiszem el, amit mesélsz róluk.

    Ez nem hit kérdése, hanem tények és kikérem magamnak, hogy ha burkoltan is, lehazugozol, pláne ismeretlenül!
    Kinek képzeled Te magad!?
    A többit inkább nem írom le, mert nem lenne fórum kompatibilis...
    Ószintén szólva többet néztem ki belőled (elismerem, tévedtem) mint ezt a pökhendi gusztustalan vagdalózást...

    Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...

Új hozzászólás Aktív témák