- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
acura nsx #37639 üzenetére
Többször is írtuk, hogy a 40UH630V, az 50" és 58"-os UH635V va paneles tévék. De linkelve volt amadeus beszámolója is, ha nem olvastad volna[link]. De még utána is volt kérdés erre vonatkozóan, akkor még azt se olvastad.
Egyébként mindegyik tévét érdemes beállítani ahogy gyeniko is említette, vagy más házi kalibrálással. Akár egy darab képjavító is teljesen elronthatja az eredményt. -
gyeniko
őstag
válasz
Az IPS panel nem egyenlő azzal, hogy "az éjszakai jelenet sötétségbe vész". Ez beállítási kérdés, a fényerőt kell növelni, akkor a sötét jelenetek is részletesen láthatóak lesznek. Léteznek klassz videók, melyek segítségével Te magad tökéletesen be tudod állítani a kontrasztot (világos jelenetekhez) és a fényerőt (sötét jelenekhez). Ezt hívják végpontozásnak. A bekapcsolt dinamikus kontraszt egyik mellékhatása, hogy a feketét "bezárja", vagyis elvesznek a sötét képek részletei. A végpontozást kikapcsolt dinamikus kontrasztnál kell érdemes (kell) végezni.
-
echterion
nagyúr
válasz
Én nem néztem utána, itt írta valaki, ha jól emlékszem, ez volt a döntésem egyik oka. De igazából most látva a képet, nekem tök 8, hogy va vagy ips, mert tetszik a látvány, ennyi pénzt nekem megért. Úgyis kellett volna vennem egy tv-t, mert becsíkosodott a plazmám, csak annyit változtatott ez, hogy nem a black friday alkalmával vettem meg, hanem hamarabb.
-
echterion
nagyúr
válasz
acura nsx #37635 üzenetére
Fentebb írtam pár sort nemrég, keress rá nyugodtan.
Beállítasok úgyis egyéniek lesznek majd neked is, ha szeretnéd szívesen megosztom veled.Felhősödés van, mikor mondjuk bekapcsolom a ps4-et és várom, hogy bejöjjön a kép, de film meg játék közben nem látszik semmi. Majd lövök róla képet, ha hazaértem és megmutatom, mire gondolok.
-
echterion
nagyúr
válasz
acura nsx #37632 üzenetére
Amit én vettem, az VA paneles, de a többi tudtommal ips. Azt sajnos nem igazán tudom megnézni, hogy hol vannak ezek összesítve, de a tesztekben ezeket le szokták írni, szóval azokat érdemes mindenképp elolvasni.
Amúgy én innen vettem, még van náluk raktáron a honlap szerint. Egy év bolti gari, ez az "ára" annak, hogy olcsóbb. Nekem egy refurb TV-t küldtek, nem a saját dobozában, de nem volt használt a cucc, olyan, mint az új.
-
echterion
nagyúr
válasz
acura nsx #37625 üzenetére
Igen ugyanezek viltak anno a preferenciáim nekem is. 220-ért tudtam venni egy LG 58UH635V típusút, ez szerintem tökéletesen megfelel a célra. Nem tudom, hogy az 50-es variáns milyen panellel van, de ez nagyon jó. Nekem is pro-m van, tv-t csak a csajok néznek itthon, nekik meg szinte mindegy (a csíkos plazma is megfelelt volna), ezért akartam uhd-s tv-t, de úgy döntöttem, azért 350k-t nem ér a 10bites panel.
Mod: most látom, hogy az elfogyott, de a 650V se lehet gagyi, már a magasabb sorozatszámból kiindulva. De peesze utána kell járni.
-
törölt tag
válasz
acura nsx #37622 üzenetére
Input lag a többinél is alacsony, és azoknál is van PC és Játék mód is, de nemcsak ez a lényeg, hanem a stabilitás, és a megbízhatóság, a jó médialejátszó, a működő funkciók, stb. Amiket írok, azokban legalább 4 magos proci van, és gyorsak is, míg a Ph. csak dual core-os. Az UJ701-et azért említettem, mert jó árban van, és többet tud, mint az alsóbb szériák, meg aztán van MR is hozzá. De van az olcsóbb 55UJ6517, vagy vannak ennél is olcsóbb 55-ös tévék is, és van a Philips is, ha csak az ár fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest