-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Raneztem az Auchan honlapjara, apr 18-19 az akcio idotartama. A katalogusban ugyan nem szerepelt az altalam kinezett TV, de akkor megnezem szemelyesen, koszi a tippet.
(1-2 TV-re rakeresve, azert nyilvan az Auchanban dragabb. A TV aratol fuggoen akar 7-30e Ft-tal is, argephez hasonlitva.)
[ Szerkesztve ]
-
vASalo
tag
Sziasztok,
Az eDigitalnál akciós LG 42LA667S TVről mi a véleményetek az akciós ár függvényében? Esetleg akadna jobb vétel ebben az árban?
köszönöm,
vASalo -
dorika87
őstag
válasz krisztianm #12591 üzenetére
LG 42LN5400
107cm képátló, tehát nagyobb is mint 100cm, és a keretben pont benne van, maximum pár ezret kell még hozzá tenni. USB-ről tudsz filmet nézni róla. Jó képminőség. A legjobb az lenne, ha meg tudnád valahol nézni személyesen. -
malphitee
senior tag
Sziasztok. Azért ide írok mert rengeteg komment született ebben a topicban es pont egy lg néztem ki magamnak első körben . Szóval tv vásárlás elott állok , es mivel első nagy fullhd tvm lesz ezért nem értek hozza . Lg 47lx6900 át néztem ki magamnak 3 éves tv 116K ért tudnám megvenni. A kérdés milyen mezőnyben van ez a tv alsó vagy középkategóriás ? Illetve a 3D je okoz e tenyleg meghökkentő minőségi tvzest vagy nem nagy cucc. A lényeg HD tv műsorokat nagyon szép minőségben es színekben tudjam nézni , illetve egy xbox one lesz hozza vásárolva azaz játékra id tökéletes kell hogy legyen , ne legyen utána húzás fps játéknal meg ilyenek . Ahogy néztem 200hz ez a típus számít valamit? Vagy csak a 3D miatt van ha olyan filmet nézünk ? 115k ért van egy Sony kdl-40r471a újonnan igaz nem 3D s, es nem 120cmes hanem 102 de új modell es gondolom számít mert jobb panel van benne. Meg ugye nem 3 éves hanem új es garancias. Segítsetek legyszi. Illetve hogy konzol rakotesnel milyen technikai adatot kell nézni hogy a legelvezetesebben lehessen játszani egy TV-n .
-
nightshadow
veterán
válasz krisztianm #12593 üzenetére
40F5000 [link] (Ennyiért ekkora méretben 100Hz-est nem kapsz.)
[ Szerkesztve ]
-
krisztianm
csendes tag
válasz nightshadow #12592 üzenetére
kb 100
-
nightshadow
veterán
válasz krisztianm #12591 üzenetére
keret?
-
krisztianm
csendes tag
Heló
segítséget szeretnék kérni tv vásárlás előtt állok 100cm körüli kellene és ha lehetséges akkor 100Hz usb lennének rajta filmek nézve meg földi adások a márka mindegy,előre is köszönöm. -
tPedro_
őstag
válasz XanD3R #12587 üzenetére
Szia!
En is ugyanezt a TV-t neztem ki, engem is erdekelne 1-2 tipp.
Van ahol megveheto kamatmentes reszletre esetleg? Nezelodtem, de nem talaltam ilyen boltot hirtelen.Illetve erdekelne meg hozza egy forgathato fali konzol is. Nem feltetlen gyari, jo lesz az olcsobb is, csak megbizhato legyen. Neztel hasonlokat?
[ Szerkesztve ]
-
@Jocó@
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, milyen TV-t ajánlanátok ezek alapján:
- Filmek és PS3, TV adások nem mennének rajta
- LED / Plazma (nem húz egyikhez se a szívem)
- Ethernet csatlakozó
- HDMI 1.4-CEC támogatás, gondolom audio return csatorna is benne van (erősítőre lenne kötve, lehetőleg egy darab HDMI kábellel)
- DLNA támogatás és/vagy Samba
- mkv, avi konténerek széleskörű támogatása
- 3D - nem feltétel
- 23,976 Hz támogatás (24p lejátszás?)
- Max 200e Ft-ig.Ha jól láttam, eDigital-nál most LG akció van:
LG 47LA660SÖrömmel fogadok minden javaslatot!
-
XanD3R
senior tag
Sziasztok!
Szeretnek venni egy Samsung UE40F6500 TV-t. Hol erdemes most megvenni?
A hazhozszallitas es a bolt megbizhatosaga fontos lenne. -
Atesz8
csendes tag
Hali!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a nemrég vásárolt Hyundai DLF40285SMART tv-n, hogyan tudnék internetezni? Nincsen benne wifi, így wifi kulccsal lehetne, de azt nem vettem hozzá, hanem a kábeles megoldást választottam. Az utp kábelt bedugtam a wifibe a másik végét értelemszerűen pedig a tv-be. No és ezután mi lenne a teendő, mert a tv nem érzékeli? Mit kellene beállítanom és hol?
Várom válaszotokat
Üdv[ Szerkesztve ]
-
jubilleum
senior tag
válasz nightshadow #12576 üzenetére
REndben, megnézem, köszönöm
-
ratam23
aktív tag
Sziasztok!
Aki mostanában gondolkodik vásárláson: Ma holnap és még szerdán is minden LG Tv 15% kedvezménnyel kapható az Extreme digitalnál.
Szép napot!
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok 150 ezer körül (+/-20K) milyen új LED TV-t tudnátok ajánlani? Semmi extra igény nincs, jó ár/minőség aránya legyen, és minél nagyobb annál jobb.
Előre is köszönöm!
-
baaka
tag
la690 és la691 között akkor ugye csak színbeli eltérése van?
170-ért akarok venni egy la690-et van esetleg ebben az árszegmensben valami vetélytárs f6500-on kívül? MM-be megnéztem mindkettőt és nekem az lg jobban bejött!
-
Tom5
addikt
F6500 megrendelve, remélem nem csalódom.
-
*Tata*
senior tag
Az Extreme Digitálnál 15%-os kedvezmény van az LG cuccokra:[link]
[ Szerkesztve ]
-
jubilleum
senior tag
Üdv!
Szeretnék venni egy "nagypapa tv-t" 100000 környékén.
Mit tudnátok ajánlani? Köszi! -
Andor22
aktív tag
sziasztok
tv vásárlás előtt állok
szeretném a segítségeteket kérni a döntésben
kinéztem 2 tvt
Samsung UE40F6650
Samsung UE40F6500
esetleg valami más ??????????????
150-180 e ft os kategóriában
ami lényeges számomra 3d , meccsek hdben gyors képfrissítés
köszönöm a segítséget -
Itome
tag
Sziasztok!
Volna egy eladó Sony CMU BR100 webkamera.
Azért offoltam egyet, mivel úgy gondoltam, hogy az ember általában olyankor talál jó ajánlatot, mikor nem is keresi igazán.Ez az egy darab maradt már és kicsit félek, hogy rám rohad
Remélem ebben a topikban valakinek vagy valaki valakijének megtetszik.
-
mcmester21
csendes tag
Hyundai TV margójára:
Unokatestvéremnek sikerült egy Hyundai DLH32285 Smart TV-t vásárolnia az Euronicsba. Alább találjátok az esetét:Vásároltam 2013. november 22-én a hajdúszoboszlói Euronics-ban egy Hyundai smart tv-t. Mint kiderült a tv nem működött jól. Szervízbe küldték be javításra.
Első körben azt monda a szerelő „rendelt hozzá alkatrészt és azt szereli be”. Második körben közölte „mégsem az alkatrésszel van baj, hanem én nem értek hozzá!” De akkor minek rendelt hozzá alkatrészt? „Mert azt hite az nem jó.” Tehát nála is rosszul működött elsőre vagy most csak úgy rendel, egy alkatrészt kérdem én választ nem kapva. Mindenesetre ezek után közölte velem, hogy „én nem értek a tv-hez és hívjak le hozzá egy szerelőt, aki megtanít a működésére”. Ragaszkodott ehhez és váltig alította, hogy a „garancia nem vész el, ha nem nyúl hozzá”.
Tanácsát megfogadva felkerestem egy tv-szerelőt. Rögtön meg is monda a hibákat. Elmondta ő meg is tudná szerelni, de ez egy olyan ronda ügy lett, hogy nem akar belekeveredni és amúgy is garanciális. Ekkor ismét visszaküldtem a TV-t.
Voltam a fogyasztóvédőknél. Őket, egyelőre amíg nem teszek feljelentést az érdekli, hogy hosszabbítsák meg a garanciát arra az időre, míg nem volt itthon a tv.
Közölték a bolttal és velem is, hogy a tv jó csak ki kell cserélni a jelzőfényét (ezt az első alkalommal sem vették észre, sőt ezt a hibát is letagadták!). A hajdúszoboszlói üzletben is volt kipróbáláson két napig a tv, ott sem működött, és azt is tanúsítja a bolt.
A tv hétfőn megérkezett. a doboz alja ki volt nyitva, de a boltvezető beragasztotta.
A garancialevelet senki nem hosszabbította meg.
A tv rögzítő csavarjaiból csak egyet küldtek el, a boltban nincs, venni nem lehet mert spéci gyári...
A tv órája nem működik, így semmilyen időzítést nem tudok beállítani. Minden napi bekapcsolásnál hajnali 3,04 et mutat és késik.
Minden ok nélkül elkezd villogni akár 15 percen keresztül is. Ez mennyire normális?
A távirányító ki lett cserélve, de papíron ez nem szerepel ( a cserének örülök)
Már 2,5 hónapot töltött a tv szervizben.Nincs valakinek ötlete, hogy mit lehet még tenni? A fogyasztóvédők kb 1 hónap múlva kezdenek az üggyel valamit, de csak akkor ha addig nem írnak vissza a szervizből.
Asus P5L-wm alaplap, Intel E2160 Processor, Sapphire HD2600XT DDR3 256Mb videókártya, 2gb Kingmax ddr2-es memória, 160GB-os Samsung winchester, Pioneer 110D DVD író
-
pzstm
titán
-
pws
aktív tag
Sziasztok
A hétvégi akcióban, melyik 50-55 '' LCD-t érdemes venni 250e körül?
Amiket kinéztem
Samu 50F6400
Sony 50w815
Sony 50w685
Sharp 50le752köszi
-
Yany
addikt
Skacok, megjött az F6500-as Samu. Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Youtube FullHD anyagát hogyan tudom tényleg FullHD-ban megjeleníteni? (nyilvánvalóan alacsonyabb a részletessége és nem találok rá opciót)
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Garada
őstag
Sony Bravia KDL-40R471A TV-t szeretnék ps4 konzolom mellé venni, szempont a filmezés is nálam.Nektek mi a véleményetek erről a tv-ről esetleg tudtok jobbat is ajánlani ilyen árban?
-
nightshadow
veterán
Sony KDL-40W605B review [link]
-
LantosBerry8
senior tag
Üdv! Van egy sharp lc32le35v-bk led tv-m, ami újabban az internetes tartalmak helyett, a távirányítón lévő dedikált gomb megnyiomása után ,,acces denied error code 5" felirat jelenik meg. Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
tisti1965
aktív tag
-
tisti1965
aktív tag
Valakinek a neve alatt láttam egy linket,amiben sok jó dolog van 660s-ről.sajna nem találom😞rám írna?
köszönömLumia 930,Honor8, Hunor 9 lite, Samsung A71
-
Tom5
addikt
Sziasztok!
LG 42LA640S 42" ben gondolkodom. Mi ennek a TV-nek más alternatívái?
-
gadna
csendes tag
Sziasztok.
98-106 méret között keressek SMART TV-ét. Egyetlen kritérium lenne, egy NAS-ról kapná a tartalmat, kábellel kivitelezve.
Tehát ami fontos lenne, hogy folyamatos legyen a lejátszás, akár full hd is.[ Szerkesztve ]
-
lorinser
senior tag
válasz villles #12555 üzenetére
Ha már a Mediában jártál, akkor érdemes most (meg amúgy is) Philips-ben is gondolkodni.
Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
LucasGrant
aktív tag
válasz villles #12557 üzenetére
Sony-t kizárnám az 50Hz miatt. A fent említett Samsungot meg LG hasonlítsd össze Tv adáson, úgyis azt nézed 80%-ban, rakd mindegyiket mondjuk egy gyári normálra, nézd meg melyik tetszik Neked jobban. Utánna meg nyomkodd átt mindegyiket, úgy ahogy neked tetszik, nagy különbség van az LG javára szerintem, főleg ahol emberi arcbőrök vannak etc.. Fekete fehér képnél is az LA660s az az, Samsungnál meg lilás.
Rövidén én az LG-t mondom, magam is azt választottam idén (LA740S) -
hayzoli
csendes tag
válasz #40731136 #12513 üzenetére
Szia!
Én vettem egyett!
Elégedett vagyok!Támogatja a dvb-t és a dvb-c is!
Nekem digikábelem van,kártya nélkül jönnek a csatornák,némelyik hd-be is(kivéve a film csatornák hbo.stb.)
A hiresztelésekkel ellentétben van PVR funkcio is,így fel is lehet venni pendrievra,nem csak lejátszani!
Ár érték arányban nagyon jó!!!!!!
Én elégedett vagyok!ZOLII
-
villles
csendes tag
válasz LucasGrant #12556 üzenetére
Köszi!
És szerinted a melyik lenne jó a fenti feltételeknek?
-
villles
csendes tag
Sziasztok!
Voltam ma a médiába, ugye van a hétvégén 15% akció.
Már rég nézegettem az LG 42la660, Samu 40 6500, 6640-es TV-ket.
Ma az egyik eladó ajánlotta nagyon a Sony KDL 42w815-öt. Erre 300 Hz van írva, ez még valós 50 Hz lehet vagy már 100? A képe talán egy kicsit jobbnak tűnt a másik kettőnél.Próbált nagyon rábeszélni a 815-re illetve a tavalyi 805-re. Ezek kicsit drágábbak az előző kettőnél.
Szerintetek melyik a jobb, megéri a többletet a Sony? Felhasználás: SD tv-zés 80%, FHD film 20%.
Vagy hasonló kategóriában mi az ajánlott, a fenti felhasználás mellett?
A tv világos szobában lenne. -
T_Stark
őstag
Üdv!
Sokat gondolkodtam mostanában, és úgy döntöttem, kicseréltetem az LG 42LA620S-t.
Bár a passzív 3D tetszik, de a feketéje túl világos, a kontraszt is lehetne jobb, és az IPS glow is zavar.
A jelölt az UE40F6400, vagy F6500 is lehetne belőle, de erre rá kellene fizetnem még 21K-t.Az aktív 3D-vel remélem megbarátkozok majd, viszont lenne még pár kérdésem.
Az F6500 CMR400-a észrevehető az F6400 CMR200-hoz képest?
Olvastam itt a fórumon, hogy a 6500-tól felfelé szebb a 3D is. Ezt látta is valaki, vagy csak valami urban legend?
Elvileg Smart részben is vannak extrák, de az engem nem igazán érdekel, csak a képminőség és a 3D.Találtam még a felhősödésről is ezt: F6400 F6500
Tényleg ennyire durva lenne a különbség?Mindezek után, szerintetek megéri a +21K-t a 6500? Ha nem muszáj nem adnám ki rá, de már biztosra akarok menni.
Ja és még valami, ezeket ugye fel lehet szerelni falra VESA 200-as konzollal? Mert most az LG azzal van.
[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
Bocsi, ha nagyon reklámszagú, de remélem néhányatoknak segít: az Auchanokban 15% kedvezmény van minden LG, Sony és Samsung TV-re. Az Óbudaiból most vettem meg az utolsó 46F6500-as Samut. (valójában ki kell fizetni a kedvezmény nélküli teljes árat, viszont a kedvezmény ára levásárolható 1 éven belül bármire)
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Gorbesz
tag
tudtok ajanlani jo DLNA servert win7-re?
[ Szerkesztve ]
PS5/iOS
-
hrvp
aktív tag
Annyi az egész, hogy béna vagy kontrollerrel, ha hónapokat játszanál egy coddal totál megváltozna a véleményed és rájönnél, hogy bizony lehet nagyon gyorsan és pontosan célozni és baromira tud zavarni a magas input lag és a többi olyan tényező, ami pcn is gáz.
Én egérrel nem játszottam ezer éve fpst, szóval pont azt érzem mint te a kontrollernél, lassú nem áll kézre, kín szenvedés, de tudom, hogy csak gyakorolni kéne sokat.
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
válasz Tegla80 #12545 üzenetére
Jaj istenem persze h a megjelenítő produkálja, csak azt akarom mondani (mostmár 3. féle képpen hátha így megérted), hogy egy kontroller eleve annyival kevésbé közvetlen, hogy kevesebbet számít szerintem a megjelenítő input lagja. mert eleve olyan minta lenne benne 100 msec, a pc meg olyan mint ha 0 lenne. és ha 0 hoz adunk 70-et az többet számít mintha 100 hoz adok 70-et.
hagyjuk mert cska felhúzom magam ezen. Engedjék össze COD-ban a PS XBOX meg PC tábort, vegyék ki nkeik a célzás segítőt, aztán nézzük meg ki nyer. Ennyi. nem véletlen nem engedik ezeket egymás ellen. a kontroller egy "fogyaték" pusztán azért nem számít mert ott mindenki egyenlően "fogyatékos".
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
a kontrollert is kábelen kell használni,mert a bluetooth is késik.
plusz az érzékenysége is állítható,ha lassúnak érzed a mozdulatokat.
Szimpla beállítás a játékon belül,de valszeg haverod nem nagy szaki a ps3om terén.
erre utal "game mód nélkül játszani" dolog is nekem.de mind1 mert nagyon eltértünk már a témától.....
ami a lényeg,h az input lag ot a megjelenítő produkálja nem a pc-vagy konzol vagy miegymás,
ezért tökmind1,h mivel hajtod e szempontból.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
ennek semmi köze az input lag-hoz,
Max csak neked nem áll kézre az irányítás.
(amúgy mindenki erre panaszkodik aki pc-s,h kontroller-el nem megy neki. Sokan jöttek most PS4 re.)
amúgy amit éreztél az a hcpécéhez képest az fps különbség lehet,ez tényleg gyengébb konzolon.(de a lag-hoz nincs köze mivel azt a megjelenítők produkálják ugye. )jah, a PS4 nél,már most is van olyan game ami támogatja(WarThunder),de a BF4 az pl nem és reméljük nem is fogja. Aki arra vágyik az maradjon meg a pc-n.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Gorbesz
tag
hasznaltam a keresot, de inkabb kerdezek
panasonic tx-l39e6e-t vettem most, jovo heten erkezik. azokat kerdeznem akinek ilyen van es PS3-al hasznalja. meg vagy vele elegedve? a jovoben ps4 fogja hajtani.PS5/iOS
-
Gicz
addikt
válasz Tegla80 #12538 üzenetére
egyszerűen azért mert egy egér az sokkal közvetlenebb mint a didik a konzolon.
PC-vel játszom 10 éve FPS multikat (CS1.6 COD-ok, BF-ek stb), ott 40-50mseces lagon múlhat h te halsz meg vagy ő.
Haverommal szoktunk PS3-on játszani náluk, észre sem vettem h a TV-jük nincs játék vagy PC módban, mert eleve annyival lassabb az egész konzol dolog. mire célzol az analóg kontrollerekkel..., meg célzás segítő franctudja mik, ott nem venni észre 100msecet.
pedig szivesen vennék konzolt, és nem tartanék fenn gaming PC-t, de csak akkor ha lehetne hozzá egeret, bill-t kötni, mert azokhoz képest a kontroller csak bohóckodásra jó. (max autós meg sport játékokban látom értelmét, de FPS-ben iszonyat rosszak. autóssal meg sportal meg kb szökőévente 1 szer megnézem h milyen, úgyhogy az nem érdekel.)
[ Szerkesztve ]
-
t256
őstag
Szia!
Konzollal játszanék rajta. A profilomban fel van sorolva, hogy milyenekkel, majd frissítem, mert bővült a lista egy PS3-mal.
Most hirtelen két tévét találtam, ami szimpatikus és paraméterek alapján megfelel:Sony KDL40R471BAEP (szívem szerint ezt venném meg)
Samsung UE40F5000 (ennek 30 ms körüli az input lagja)
Tehát, amikor a tesztekben az input lagot nézik, akkor az inkább a Pc játékokhoz van mérve? Konzolnál annyira nem számít?
Miért érzem úgy, hogy a jelenlegi két technológia még mindig a CRT-t üldözi?Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
N.GÁBOR
aktív tag
Sziasztok!
A samsung topicba már írtam de azért ide is leírom a kérésemet
Már régóta tervezek tv vásárlást, húztam halasztottam a vb árlenyomó hatása miatt. Elsősorban Samsungot szeretnék és olyan 50-55 colosat.
Most az osztrák metróban nagyon jó leárazások vannak, két napig minden (prospektusban nemszereplő) tv-re 20% akció van. Így pl a Samsung 55f6500-as meglenne 862 EUR-ból ( durván 260.000 Ft)
Majdnem el is csábultam, de megláttam, hogy megjöttek a H-sok. Ezeknél nagy pirospont, hogy a nagyobbak is már magyar termékek (szívesen vennék magyart) de amúgy nem tudom, hogy pl az 55h6470 megérne-e 1050 eurt vagyis 200-al többet. Az a gond,hogy semmi teszt nincs róla.
Tévéznénk a netről (magyar adók), amihez gondolom jobb az újnak a négymagos procija, de amúgy fene se tudja.Előre is köszönöm ha esetleg tudtok segíteni.
Üdv
GáborMay the force be with you!
-
t256
őstag
válasz Sza_Sa #12530 üzenetére
Én ezért maradok a 2.1-es PC hangszórónál. Számomra megfelel a hangzása.
Egyébként még mindig tévé vásárlás előtt állok. Sajnos már annyit nézegettem a tévéket, hogy egyszerűen képtelen vagyok dönteni.
Elvileg jó lenne az LG 42LN570S, de nem bízom az LG-ben. Minőségre és megbízhatóságra gondolok. Nem akarok szervizbe rohangálni. szívesebben vennék hasonló áron (130000 Ft) Panasonicot vagy Sonyt, de sajnos az input lag adatokat nagyon titkolják, nekem pedig játékra (is) kell a tévé.Az off témában egyetértek Veled. Sajnos már félve kér az ember tanácsot. Én megértem, hogy az igazán jó minőségű műszaki cikk sokkal drágább, mint amennyit az ember rászánna, de időnként túlzásnak érzem. Ha 20000 Forintom van kávégépre, akkor nem tudok rá kiadni 50000-et és még egyszer ennyit darálóra. LCD helyett is jobb választás lehet a plazma, de az árkülönbség nagyon sok (Full HD felbontásnál).
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Sza_Sa
senior tag
válasz Csocsy #12528 üzenetére
dehogy kapsz te 200e-ért 10/10-es hangzást... saccra ötször többe került hangcuccom a fasorban sincs a minőségi hifikhez képest, hogy a hájendet meg ne is említsük. (egy átlagosan jó 2 méter front kábelt nem veszel meg 50.000-ből)
De a projektor téma nem elvetendő, minőségi előrelépés a tv hangszórója után. Ha meg egyszer kevésnek fogja érezni, akkor költ többet, mondjuk annyit amennyit nem szégyell és/vagy bír a pénztárcája. De lehet, hogy elég lesz neki élete végéig.Nem neked, általánosságban:
Egyébként tényleg fárasztó amit itt a ph-n megy, ezért nem is írok már,olvasni is elég. Fene mód megszaporodtak itt meg egy-két topikban a kifinomult látású és hallású (audio és videofilnek hívják magukat) emberkék, ráadásul egyik-másik szerintem elvégzett egy gyorstalpaló direktmarketinges képzést is, annyira tudják nyomni a hitüket. A tanács jó dolog, de ez már rosszabb mint mikor Egyiptomban próbálták ránk sózni a cuccokat az árusok. Nekik is hiába mondtuk, hogy nem kell, csak jöttek utánunk, csak mondták a magukét, hosszú-hosszú sorokon, akarom mondani métereken keresztül."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
dorika87
őstag
válasz nightshadow #12524 üzenetére
Köszönöm, megnézem.
De legalább örülök, hogy nem vagyok egyedül a helyzettel
[ Szerkesztve ]
-
dorika87
őstag
válasz Csocsy #12523 üzenetére
Köszönöm szépen... abszolút megfogalmaztad azt amit szeretnék illetve gondolok. Valóban ennyi rá a keretem, nem tudok és nem is akarok több 10ezreket rádobni, illetve bárhogy gondolkodtunk már a szobát nem tudjuk oly módon átrendezni, hogy valami jó kis hangcuccot összehozzunk.
Nekem már az bőven elég, hogy szebb a hangzása mint a tv beépített hangszorójának, egyébként sem fogom max hangerőn hallgatni, mert még kikergetem a panellakókat
Köszönöm a pozitív véleményt. A 40ezer az tényleg csak a max, de ha találok valami akciót akkor anyagi szempontból nem baj ha meg tudok spórolni pár ezret. Köszi még egyszer. -
-
Csocsy
tag
válasz dorika87 #12522 üzenetére
Én a samsung tv-hez kaptam ajándékba egy hangprojektort, F355 -ös volt asszem....ég és föld volt a különbség a tv hangszórója és eközött. Bluetooth-os, telefonról lehet zenét lejátszani stb...
Megvagyok vele elégedve teljesen....szépen szól, van hangereje, sokkal jobb mint a tv doboz hangja
Úgyhogy csak bátran gondolkozz ilyenben szerintem
Bár sok embertől majd azt kapod, h még dobj rá néhány 10 ezret és marha jó hangcuccod lesz, ami lehet igaz is....de ha neked ez kell, erre van keret, vagy a szoba adottságai ezt engedik, akkor sztem jó választás.
a samu f355 ös 40 k körül van
a F350-es 30 k[ Szerkesztve ]
-
dorika87
őstag
Köszönöm a véleményedet. Nem sértettél meg. Nálam az a helyzet, hogy házimozi nem igazán férne el, most jelenleg egy 12 éves Dimarson házimozim van, ami épp, hogy elfér, de le szeretném cserélni mivel nincs otpikai csatlakozója sem, tehát a hangzás sem az igazi 3.5-ös jack-el.
-
Gicz
addikt
válasz dorika87 #12520 üzenetére
Nekem LG TV-hez ami járt ajándékba az volt. Kipróbáltam, 1 órát kb, mert annyira iszonytatóan fos volt a hangja... visszacsomagoltam, ment fel hardverapróra - és az drágább volt mint ez a philips.
Nem akarok megsérteni senkit, saját vélemény:
Inkább felgyújtom azt a 4 tízezrest, mert elégni látni nagyobb élmény, mint egy ilyennek a hangja. 40-ből már lehet venni pár éves használt 5.1 vagy sztereó erősítőt. veszel hozzá pár használt fa hangfalat és fényévekkel jobb hangot kapsz mint ezektől valaha.
[ Szerkesztve ]
-
dorika87
őstag
Sziasztok! Használ valaki köztetek hangprojektort illetve van tapasztalata vele?
Vásárláson gondolkodom és ezért kiváncsi lennék a véleményetekre.
Kinéztem egy Philips CSS2123 típusú projektort, ami megfelelne az elképzeléseimnek, lényeges szempont, hogy ne legyen 90cm-nél szélesebb, és ez a típus ezt hozza is, és még mélynyomója is van külön. Utána olvastam és videót is néztem róla, és nem is tűnik hangzásban sem rossznak. (ma tervezem élőben is megnézni).
De másik típusok is érdekelnek, ha tudtok valami jót max 40ezerért.
Tudom sokan írnátok, hogy ne hangprojektorban gondolkodjak, hanem vegyek egy normális hangrendszert, erősítővel, 5.1 hangfalakkal stb... de sajnos helyem sincs hozzá, és körbekábelezni se szeretném a szobát. Ezért ez a megoldás áll hozzám a legközelebb. Lényegében egy 18-20nm-es szobában lenne és panelban, tehát egyébként sem akarom, hogy dübörögjön a lakás, csak szeretném, hogy ne a tv hangszóroin hallgassam a filmek/sorozatok hangját. Tehát elfogadhatóbb legyen a hangja amikor egy jó kis filmet nézek, szóval nincsenek extra igényeim bármi megoldás érdekel. Köszönöm -
szente
addikt
A Médiába elég jó áron van az LG 47LA660S[link]
-
Elek23Elek23
tag
Sziasztok.
Tv vásárlás előtt vagyok, jelenleg kinéztem a samsung ue46f6500-at, ami kb 200E körül van. Van ilyen árban esetleg jobb választás? (plazma nem)
-
vt500mike
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék a tapasztalt fórumlakóktól.
Tévé(rendszer)váltásra készülök CRT—>LED iránybanHosszú ideje próbálom követni az ajánlásaitokat, amelyek alapján már szinte biztos voltam a dolgomban.
A kiválasztott az LG 42LA660S lett.Viszont képbe került hirtelen a TX-L42ET60E Panasonic is.
Most kb egy árban lehetne hozzájutni (5-10e Ft különbség) mindkettőhöz, így főleg a képminőség terén és hosszútávú felhasználást (hibákra való hajlam esélyei) tervezve melyik jobb választás?
Sajnos egymás mellett nem tudtam megnézni őket. Külön-külön nem tűnt fel túl nagy különbség, persze lehet, hogy ezzel válaszoltam is magamnak , hiszen otthon már csak az egyiket nézhetem.
Felhasználás: napközben nem sötétíthető nappali, este általában világítás melletti tévézés. 50-60% TV adás, Smart funkciók és filmek a további felhasználásban.
-
villles
csendes tag
Sziasztok.
Mostanában szeretnék Tv-t venni, még nem döntöttem lg 42la660 v samu 40f6500. Az MMben nézegettem, de nagyon egyformának tünnek. Viszont láttam +garancia szolgáltatást törés kárra is plussz 14 ezerért(5 évre). Van valami tapasztalat, ez mennyire müködik?
Viszont most hétvégén az Auchanban lesz 15% kedvezmény mind a két típusra. Majdnem 40 ezerrel olcsóbban megkapnám, viszont csak az alap garival.
Szerintetek van értelme a drágább garinak? Lehet majd érvényesíteni?
-
törölt tag
Sziasztok!
Az egyik nagy áruházláncban 52 ezerért hirdetik akciósan a Blaupunkt BLA-32/141 32" HD ready LED tévét.
Mennyire lehet igaz, hogy olcsó húsnak híg a leve? Maga a márka jó hírű, az ár is durván jó. A hangsúly inkább a megbízhatóságon lenne, nem lényeg, hogy a képminősége a csúcskategóriába tartozzon, ezt ennyi pénzért nem is lehet elvárni. Esetleg vannak szerviztapasztalatok ezzel kapcsolatban?Előre is köszi.
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok!
Beszerezhetővé vált számomra egy LG 47LA620S, bontatlan állapotban gyári garanciával + 4 db szemüveggel nettó 160e-ért.
Próbálok magyar és/vagy angol teszteket keresni róla, de nem nagyon találok. Mi a véleményetek róla? Megéri az árát? Pro és kontra?
Köszönöm előre is!
Üdv,
Meta -
Sárpac
nagyúr
válasz LucasGrant #12505 üzenetére
Más a panel is la690s-ben!
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
aram01
nagyúr
hali, okostv topic van külön?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
nightshadow
veterán
LG 2014 TV line-up [link]
-
baaka
tag
hi! Lg690s megéri a +10k-t 660s-hez képest?
Tudom, hogy sokszor le lett írva, hogy csak design-ba különbözik,de én EZT találtam. -
blakey
titán
De, 1080i-t kéne kiírnia, viszont nem minden HD feliratú csatorna minden eleme HD, előfordul, hogy csak 576p.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
tench
tag
Hali,
W805- ös tv HD csatornáknál is 576 p-t ír ki felbontásra. Nem 720 p- t kéne kiírnia bekapcsoláskor? -
OTika
aktív tag
Milyen 32"-t érdemes venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat