- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Én meg pont fordítva vagyok. Samsungot meg LG nem vennék nyugodt szívvel. :-) Sokáig Samsungot akartam venni, de az utolsó pillanatban meglattam a Panasonic 50" át és abba alapból benne volt a wifi is. És a képe is nagyon szép volt neki. És most sem bántammeg. Az meg hogy, a smart rrészén 80 app van a Samsung vagy LG oldalon, nagyon sokat nekem nem zavar! Max úgy is a YouTube ot nézem meg használom belőle.
-
Kabel15
aktív tag
Szia!
Nekem 42" W805 öm van. Teljesen meg vagyok elégedve vele. Belső lejátszó is szépen dolgozik.
Kövezzetek meg néha használom
Sport műsorok miatt vettem ezt a tv-t. A foci szép rajta. Direkt a labda mozgását figyeltem az elején de semmi gond vele.
A focit még mindig 1 labdával játszák
Forma1 majd 2 hét múlva. 3D is szép rajta. Bár ezzel vannak gondok de ez nem a tévé hibája.
Menü is gyors, bekapcsolás után kell egy 10 sec mire úgy össze áll a rendszer de utána minden megy gond nélkül. Youtube gyors pedig wifin van netre kötve. 1080P-s videok gond nélkül viszi netről.
Más alkalmazást még nem nagyon próbáltam mert nem rég vásároltam.Egyedül amit negatívumként talán le tudok írni az az hogy a belső lejátszó nem ismeri fel a feliratokat. (De van program amivel rá tudod égetni a filmre a feliratot, ilyenkor a tévé már felismeri és ki be kapcsolható)
Valamint az utolsó frissítéssel valamit csináltak a lejátszóval és van olyan MKV amire azt írja ki hogy nem támogatott, mégis lejátsza. viszont a felirat nem tűnik el sajnos
Remélhetőleg következő javítás már megoldja.Ha van még kérdésed írd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Synology NAS
- Nyaralás topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest