- Android szakmai topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
app:
Megszámoltam 19db appot dob fel app galery. Ebben vannak kínai karakteres nem tudom mire lehet jó is.
Ennyi.Petalt nekiálltam frissíteni, újra felrakom hátha megjavul.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz janeszgol #15 üzenetére
Nem írtam sehol, hogy gáz. Egy ábrát raktam be. Ha az alapján neked az ugrik be, hogy gáz akkor neked valószínűleg az. (De belegondolva a 7gen 3/888 az 2024ben csúcskategóriában sokaknak jogosan gáz.)
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz Kacsakompot #17 üzenetére
Ez igaz az Apple-re? Mert akkor bukik az is.
-
-
Dare2Live
félisten
Fit 3tól felfele lehet, de akinek ez fontos annak nem ez az órája. A kínálatra érdemes rénézni finoman szólva gyenge. Nekem petalt 1h alatt sikerült működésre bírnom (huawei appot is APKból kell telepíteni) működött egy hónapig aztán nem. Na ilyen.
Hasonló az ökosztisztéma vonal. [link] Nem villog ezen a vonalon. Mobilarena tesztben kb megírták.
Szerintem azoknak ajánlható akiknek az app/ökoszisztéma vonal nem igazán fontos ellenben pl dizájn tetszik. Összeszerelés minőségben, akisban kifejezetten jó. Aki alapvetően órát keres.
@janeszgol
Mármint mi MO? Komoly?[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Akkor hogy indulhat összehasonlítás szempontjából egy apple watch vagy wear os-t használó eszközök ligájában?
Az egyik egy buta eszköz a másik meg egy okos.
Nem is értem miért jó ilyen torzításokat csinálni és ezzel átverni az embereket. Ezt a cikkre értem.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Fall-N
veterán
Nem tudom, természetesen nem tudok akkora mintát nézni, de a legtöbb ember Apple Watchot hord meg Samsungot. Mondjuk ez a két legismertebb itthon, így nem csoda. Na meg Apple mellé nem nagyon van más értelmes óra, hiába támogatja például a Huawei. Én sem vennék iPhone mellé.
Kimaradt a Garmin, azt nem írtam, népszerű sok embernél aki sportol. Persze inkább célhardverek mint okosórák.
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
A Huawei órákra lehet alkalmazásokat telepíteni?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
őstag
A mobiloknál ismert a helyzet, de nem a mobilokról szól a cikk. Persze értem én, hogy vigasztalódni kell valamivel.
Mellesleg bár processzorban gyengék, de olyan mobilokat dobnak piacra mindenféle szankciók ellenére, hogy a többi nemkinai márka szégyellje magát az innovációnak hazudott parasztvakitásaikkal. -
őstag
Gratulálok a Huawei-nek!
Ez az eredmény szépen mutatja a Huawei erejét. A hordható eszközeiket nem tudták agyoncsapni a gms elvonókúrával. A Huaweit sújtó többi szankció hatékonyságáról meg annyit, hogy nem tüntek el a piacról, sőt piacvezetők lettek. -
Fall-N
veterán
Megnéznék egy hazai listát is. Itthon toronymagasan az Apple és a Samsung győzne. Főleg, hogy ex-BKK azért nem kapható minden boltban úgy, mint a két említett gyártó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest