-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
Aqua megbízható? Garancia ilyesmikre gondolok?
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
gyeniko
őstag
Gyorsan tényleg csak egyet néztem meg, amely mindháromnál van.
Samu 46F5300: MM=209.999, muszakishop=165.600, euronics=199.900Lehet, hogy amit te keresel, az valóban ugyanannyiba kerül mindháromnál, bár a fenti példa alapján nehezen elképzelhető...
[ Szerkesztve ]
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
doktordrog
aktív tag
Sziasztok!
Melyiket lenne érdemesebb a kettő közül?
LG - 50LN5400
Philips 50PFL3008HVagy inkább egy harmadikat?
Köszi
drog -
Tegla80
addikt
ez konkrétan a
vöröskökftonline boltja.
Ami azeuronics-et jelenti átvitt értelemben az Én olvasatomban,mert azt is ez a cég csinálja.
Plusz "ászf ben Jótállásnál ezt írja: "Termékeinket hivatalos magyar gyártói garanciával értékesítjük.".Ezzel nem lehet gondod így,sztem
(A bontatlanság és tuti nem "demó készülék" mivolta a kérdéses csak ilyenkor. Lehet esetleg kiállított darab is,vagy a bolti megrekedt készlet része is. Saját outlet azeuronicsnek,nemtom. )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
sajna pedig nincs más.
vannak a "sufni boltos webes árak" olyan garival amilyennel,meg vannak a hivatalos viszonteladók szintén olyan áron amilyennel,viszont hivatalos garival.
Ennyi a piac és ezek a lehetőségek.
(De mondhatnám úgy is,hogy "több ló ne indul a futamon és abból kell fogadnod amennyi van,arra a pacira ami nálad a befutó." )Sony® & PlayStation®
-
_q
addikt
TV vásárláskor az a cél, hogy minél olcsóbban, de azért megbízható forrásból jöjjön a TV. Tudtok ajánlani ilyen üzletet, webhelyet? Mediamarkt, euronics nem éppen azok között van, se az edigital
-
Mayday001
csendes tag
Erröl 60pfl8708 valakinek van valamilyen tapasztalata?gari nélkül tudnék hozzá jutni egyhez nem tudom meg merjem e kockáztatni
[ Szerkesztve ]
Visszaírni luxus?!
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Most akkor én se írom meg, hogy hol vettem TV-t és milyent, és mennyiért
By.: Johnny
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék tv-t vásárolni és ezeket néztem ki:
SHARP LC32LE352EBKEzek közül melyiket ajánlanátok? A Sharp tv-ről mi a véleményetek?
Igazából nem fontos az, hogy smart tv legyen, elsősorban egy szép képpel rendelkező full hd-s tv kellene kb. 100k-ig.
A másik amit ott ajánlottak, az egy Sony kdl32w600. Viszont ez csak 720p, de viszont tényleg szép képe volt a képjavító technológiával. 109990-ért volt, ez mennyire érné még meg?
[ Szerkesztve ]
-
Tomix24
addikt
Persze, úgy könnyű hogy fizikailag behozzák, majd papíron kiviszik külföldre és visszaigénylik az áfát(Áfa csalás). Szürke import.
Cserébe 50-50% hogy be tudsz pl egy Webshopos Samsungot 1 évnél többre reggelni.
De jó is egy F7000-esnél ahol 5 év helyett egy lett.. Mert volt ilyen.Tehát a nagy olcsóság ára a gari hiánya lehet , illetve az LG app-oknál pl nagy része nem működik. Illetve ha nem lennének ezek a "drága" boltok, akkor hagyatkozhatnál a fórumokra, mert egymás mellett nem látnád őket, illetve értelmes szakmai segítséget nem sokat kapnál, termékbemutatóval egybekötve.
De ez off. Saját vélemény. Én is annó webról wettem a TV-m.. Alig jött össze rá a pénz így is..
[ Szerkesztve ]
-
-
VaDy
tag
Sziasztok!
Egy új led tv vásárlásához kérném a segítségeteket!
A keret max. 120k, smart nem szükséges, full hd annál inkább, méretre minél nagyobb annál jobb, persze ha csak ha nem megy a képminőség rovására, (olyan 100 centi körülinek már örülnék) 3D is lehet bár nem hiszem h sokat fogjuk használni...Eddig nekem csak egy LG 42LA620S-hez volt szerencsém, amivel az iszonyat halk hangerején kívül nem tudtam másba belekötni!
Ettől a Hz dologtól kicsit félek, mert amikor még nézegettük anno a tv-ket, média márktos muki mutatott olyan 100Hz-s Samsungot, asszem Samsung UE40F5500-at, amin elindított egy filmet ahol egy villámgyorsnak nem mondható, erős közepes mértékű kameramozgással egy épületet "pásztáztak" a kép már szinte nézhetetlenül akadt... , nem is értettem hogy lehet ilyet eladni! Aztán ugyanezt a jelenetet betette a 200Hz-s Lg-be és akkor ott dőlt el hogy melyiket vesszük (persze nem a meda marktba)
-
Saci18
csendes tag
Samsung F5300-as modelleknél mit takar a korlátozott internetezés ?
-
lorinser
senior tag
válasz zolszi #10467 üzenetére
Ez 2012-es modell. Amúgy pedig nem rossz: valós 100Hz-es panellal, kétoldalas Ambilight, passziv 3D, WIFI, 600 Hz PMR, Pixel Precise HD vezérlés
Szerintem kérdezd meg a Philips topikban is.Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
Wildgreen
aktív tag
Nekem ilyen tv van Mobbo! Nem akarom nagyon agyon dícsérni hisz ez olyan dolog hogy mindenkinek más jön be de azért leírok pár dolgot ami nekem bejött! A kép szerintem tökéletes! Konzolon is használom hát nagyon komoly! Asztali gépem mellette van és ez a monitorom is! Tökéletes arra is! A 3D pedig szerintem nagyon jó! Nem fájdul meg a szemed sem a fejed! De hangsúlyozom ez az én véleményem!
-
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
"nemárhogy ez alapján válasszz."
nemárhogy Te döntsd el helyette,h neki mi a fontos
(plusz az Ő felhasználási területe alapján ,naon rossz ajánlás az a plazma,de ezt írta is átvitt értelemben,amikor hiányolt belőle mindent. Csak Te még mindig ragaszkodsz az igazadhoz,ami neki nem tetszik. ,de el ezen is . )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Gicz
addikt
válasz Saci18 #10465 üzenetére
webböngésző tv-be? MINEK?
nemárhogy ez alapján válasszz.
lehet hogy neked nayon fura, de szerintem TV-t KÉPMINŐSÉG alapján válassz a keretedhez képest. 2,5 3 méterre legalább 42 col, de ajánlás szerint oda 65" kéne szóval... neked a megfelelő a pana 42x60 110-ért böngésző meg minden szar nélkül, viszont szebb képpel mint bármelyik amit linkeltél.
-
zolszi
tag
Sziasztok.
A PHILIPS 42PFL6067K/12 mennyire "jó" tv-nek számít?
Van valakinek ilyen itt a topikban?Xiaomi MI A1, Lenovo T400
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Aki Samsung UE32F5000 "32 es TVvel rendelkezik kérem keressen PÜben lenne pár kérdésem! Ilyet tervezek venni és nem kivánom szétoffolni a topikot! Köszönöm előre i!!!!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
Saci18
csendes tag
válasz nightshadow #10464 üzenetére
A múltkor láttam összehasonlító táblázatot, amiben az F5300 több téren is gyengébb volt az F5500-nál.
Ezek közül melyiken korlátozott a netes böngészés és az mit takar?
LG 42LN570S
Panasonic TX-L39E6E
Samsung UE425300 /ez amúgy jóval drágább, csak ha webshopból rendelem akkor nem/Ezek közül már a Samsung a jobb ? Nekem a Panasonic még mindig a befutó. A fényképezőgépeknél is sokkal strapabíróbb a márka, illetve itt hirdetik is hogy teljes webböngészést biztosít (Úgy hallottam Samsungnál pl csak a 6-os szériában van ilyen).
-
Saci18
csendes tag
válasz nightshadow #10462 üzenetére
Miért ? Annak szebb a képe, megbízhatóbb, jobb a processzora, technológiája időtállóbb és szolgáltatásai, applikációi fejlettebb/sokrétűbb ?
[ Szerkesztve ]
-
Saci18
csendes tag
Ti melyiket vennétek ?
LG 42LN570S vagy Samsung UE39F5500
(beépített Wifi nem számít) -
mobbo
senior tag
nem akarok offolni, szóval hagynám a plazma témát, lehet az lesz, de előbb körbejárnám a ledes dolgot, elég rég nem foglalkoztam a kérdéssel, arra számítottam, hogy 2013-as led modellek már elfogadható minőséget produkálnak
ezek szerint nem?konkrétan ez az LG mennyire jó? valaki ismeri?
-
mobbo
senior tag
hi!
jelenleg 42es pana plazmám van de sajna valami alaplapi hiba miatt cserélnem kell
erre az LG-re gondoltam:
LG_47LA640S_3D_SMART_LED_Televizio_4db_3D_szemuveggelfőleg filmnézés, néha tv, kb 3-3.5 méterről
okostv funkciók nem nagyon érdekelnek, normális képe legyen, ennyit szeretnék csak
mi a véleményeket? köszi[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
Hajlított képernyő minek van? [link]
-
Rhino666
addikt
-
Kecskenyak
csendes tag
válasz NyuszyCaster #10447 üzenetére
Vasárnap nincs ügyintézés, így gondoltam holnap hívom fel az üzletet.
A TV-t áramtalanítottam, letöröltem a TV-t, képernyővel együtt. Úgy voltam vele megnézek egy olyan filmet, ami teljes képernyős, s ez a fehér fény nem fog zavarni. S lám - lám nincs ott.
Tipp: Hőhatásra lenne ez a jelenség??? -
N.Szil
tag
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz nightshadow #10446 üzenetére
tudom de CRT ben ez a márka van neki
abban esetleg amit fentebb irtam az MP vel kapcsolatban tudsz nekem segiteni?? nagyon nagyon megköszönném
HTC desire 500
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz Kecskenyak #10443 üzenetére
Szia
hát nem fog meghibásodni a tv mert már megtörtént az biztos hogy hiba nem tudom a gari kiterjed e rá szerintem sürgősen érdeklődj akár az lg magyar képviseleténél is sőt az lenne a legjobbHTC desire 500
-
nightshadow
veterán
válasz NyuszyCaster #10444 üzenetére
Noname márka, amít ha jól látom 122k[link] körül adnak. Ha rádob még 8k-át, akkor kap egy normálisabb készüléket: [link]
[ Szerkesztve ]
-
zippofcy
senior tag
válasz NyuszyCaster #10444 üzenetére
Böngésző, skype, ebay és utube kliens ... ráadásul az i30 nekem jobban tetszik a c'reed-nél.
BEST BUYNekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
NyuszyCaster
senior tag
sziasztok
erről tv ről valaki valmi véleményt egy ismi ilyet akar venni
Hyundai DLF40285SMART
HTC desire 500
-
Kecskenyak
csendes tag
Sziasztok!
Egy problémával fordulnék hozzátok.
Lassan egy éve vettem egy LG 3D-s 42'-es ledes tévét (LM3400). Minap észrevettem, hogy a tv alsó részén - főleg bal oldalt - fehér fény szerű valami jelent meg. Csak akkor észrevehető, ha fekete, vagy sötét hátterű adás megy a készüléken. Kb. 2-3 mm nagyságú és magasságú, szóval nem annyira nagy, de engem zavar. Kb olyan, mint ha belülről a panel felfelé lenne megvilágítva. Ha nincs szemmagasságban a készülék, hanem kicsit alulról nézi az ember, akkor eléggé feltűnő. Jobban nem tudtam leírni, elnézést.Próbáltam keresni az interneten mi lehet, de eddig nem találtam semmit.
Azt kérdezném, ez hiba, s ha igen akkor feltehetően megfog hibásodni a készülék?
Erre kiterjed-e garancia (értem azalatt, hogy ha visszaküldöm ahonnan rendeltem, ők elküldik szervízbe, vagy visszaküldik, hogy ennek nincs semmi baja)? -
N.Szil
tag
Sziasztok
3D smart TV-t szeretnék venni. Fontos szempont, hogy filmnézésre legyen megfelelő, játékra nem használnám. Sony KDL46W905AB és a Samsung UE46F7000 nézegettem, de nem tudok választani. A kettő közül, melyik lenne jó választás, szerintetek?Sony KDL46W905AB - 46" Full HD 800Hz LED 3D smart TV
Samsung UE46F7000 - 46" Full HD 800Hz LED 3D smart TV -
Tomix24
addikt
válasz lorinser #10358 üzenetére
Nincs elálítva egy tv sem. Legalább is itt pécsen.Jelenleg nincs jobban preferárt modell. Ez nem a euronics...
Philips 7000-es sorozat szemre lett belőve. Legalábbis a sajátomra..
Márkánként van segítség(promoterek). A hozzáértésük példás. Bármit lehet szinte kérdezni. A válasz profiHa épp vagyok tudok prezentálni,segíteni én is.
[ Szerkesztve ]
-
Narakh
senior tag
LG 32LN540B-ről van valami tapasztalat?
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
zippofcy
senior tag
válasz nismoka #10434 üzenetére
Igaz Gondolom csúcsmodell lehetett de kifutó modellként vettem 5 kilóról volt 3-ra akciózva.
Ha lett volna több pénzem rá tuti Panát vettem volna, de így ár / érték arányban ez volt a legjobb ennyiért.
Sajna nem emlékszem hány éve volt ... talán 3? Akkor jelentek meg a passzív 3Ds LGk.
Emlékszem azoknak jobb volt a crosstalkja viszont "csíkosak" voltak a felezett felbontás miatt.
Így a szürke "fekete" eldöntötte a dolgot.[ Szerkesztve ]
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
zippofcy
senior tag
-
nismoka
addikt
válasz NyuszyCaster #10430 üzenetére
Akai GX orsós? Az úgynevezett üvegfejes? Viccelsz hogy nem ismerem? Hú de rég volt...
-
nismoka
addikt
válasz NyuszyCaster #10430 üzenetére
Igen króm keret az van, de nem a középkategóriában és nem szálcsiszolt alu mint pld a Sony W6, W8 hanem felette. De nem is ragozom, azt vesz mindenki ami tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz nismoka #10429 üzenetére
szerintem olvasd el ujra amit irtam főleg a végét
ja a samunak is van fém káva a studió teknikáról nem nyitnák veled vitát mert nem lenne értelme
csak 1 példa pio ra a kazettás deckek szintjén ct 506 ha ismersz régi dj ket vagy esetleg rádióst csak nyugottan kérdezz rá
régebbre azért nem megyek vissza mert nem biztos hogy emlékszel rá pl akai gx de mindegy is az akkor volt ez meg most van[ Szerkesztve ]
HTC desire 500
-
nismoka
addikt
válasz NyuszyCaster #10428 üzenetére
Eléggé félre értelmezed amit írtam, akkor egyszerűen irok egy példát: Jobban érdekel a képminőség és a fém káva mint a smart és a hangvezérlés. Toshiba? Nem rossz de hogy alávágna a sony-nak ez így ebben a formában túlzás. Diszkóztál az remek, meg hogy jó a pio az is ok de megint túlzás hogy lerendezte a sony-t, persze a pio az gyárt direkt DJ cuccokat ezért elhiszen hogy dizsibe lenyomta, bár akkoriban inkább a technics ment.. Remélem arról is tudsz hogy a sony meg profi stúdió képtechnikában nyom le mindenkit, főleg abban az időben is amikor diszkóztál. A hiradástechnikában dolgozom én is majd 20 éve. Ja és a hangtechnika, kategória győztes akkoriban a DAT-ok, CD-k, ES sorozat stb.. Ezek otthoni hifi cuccok nem dj. Nem is ragozom, hol voltak itt a koreaiak? Audióban a mai napig sem sehol!
[ Szerkesztve ]
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz nismoka #10426 üzenetére
ezek szerintt te pont azokközé az userek közé tartozol akik tv nézés közben azon gondolokodnak hogy az én tv m jobb mert szony és az abban levő kondenzázor japánban készül igaz a tv timbuktuban rakták össze de akkor is jobb a szomszéd tvjénél mert annak a kondija délkoreában készült és magyarországon szerelték össze a tv t és csak samsung
Hát tudod én pont nem igy és nem ezért vettem tv t és telt volna sony ra is sőt toshibára is ami az adott kategóriában igen csak alá vág a sony nak de nekem megfeleltt a samu ennyi a történentvalamint még annyit hogy a 80 as évek közepétől a 2000 es évek elejéig discoztam volt soni deckem is jópár sőt mikor bejött kishazánkba a CD elsők között vettem 4 darab sony cd t kb 2 honapig használtam utánna szépen elköszöntünk egymástól a pioneer szintén leredezte a nagymutú sony sorsát
ezzel nem azt akarom mondani hogy sz@r és használhatatlan minden ami sony mert ez nem igy van csupán csak annyi hogy nekem nem éri meg a felárat kb ugyan azért vagy esetleg kevesebb tudásértHTC desire 500
-
nismoka
addikt
Az hogy ki a piacvezető pont nem érdekel, nem az a lényeg hanem a képminőség és az hogy normális anyagokból legyen ne sorjás műanyagból.
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz gyeniko #10425 üzenetére
Hol mondtam ilyet hogy szegényeknek gyárt, pont az ellenkezőjét irtam a milliós samu tv kapcsán.. Igen a termékeik megfelelőek, csak nekem nem felel meg a foltossabb képük és a gyengébb anyaghasználatuk, a krómozótt müa karácsonyfa talpal persze ez szubjektív.. Nem volt teljes böngésző? Kb letojom egy tv-nél, és ez pont a baj hogy ilyenek lettek fontosak mint a smart, pontossabban csak azt hiszik sokan hogy ez a fontos..
[ Szerkesztve ]
-
gyeniko
őstag
válasz nismoka #10422 üzenetére
Én korábban (kb. 8 évvel ezelőttig) csak Sony-kat vásároltam, de mindenből! TV, hifi, házimozi. Azután a Sony elkezdett kevesebb szolgáltatást nyújtó készülékeket gyártani, pl. elmaradt a 2 analóg tuner a PIP-es TV-kből, gyenge volt a média lejátszó rész formátum támogatása, nem volt teljes böngésző, stb. Megvettem az első LG és Samu Tv-ket, ezek még plazmák voltak, tetszettek. Azóta nem merült fel bennem, hogy nem tudnám kielégíteni az igényeimet ettől a 2 gyártótól, pedig jópár TV-t vásároltam és nem minden esetben az ár volt a legfontosabb. Abszolút nem gondolom, hogy a Samu és LG a szegényeknek gyárt TV-t. A Samu lerúgta a Sony-t a piacvezető helyről és nem csak nálunk, hanem a gazdag országokban is. Persze, mindennek az alapja a marketing, de mögötte ott kell lenni a megfelelő terméknek is.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
dorika87
őstag
Sziasztok! Tudja valaki mia különbség a Panasonic TX-L39BL6E televízió és a TX-L39E6E televízió között?
-
_q
addikt
válasz Tegla80 #10421 üzenetére
Hát amit írsz kényelmi funkció amire van akinek szüksége van. De akinek nincs az is kénytelen megfizetni. Arról nem is beszélve és most sony-t hozom példának , mert azért az se szent, hogy a családnál lévő ex650-esnél kipróbáltam régen még iwiw-et. Annyi volt a gond vele, hogy nem igazán volt jó a böngészője. Nagyon szuper, hogy el lehet mondani, ez még internetezésre is jó, e mikor be akartam lépni, nem tudom. Nem tudom, hogy mi szükséges hozzá, talán flash, amit nem támogat, de egyszerűen a "belépés" gombra hiába mentem rá nem csinált semmit. Max hírek olvasására volt jó, de ugye sok TV-nél gyárilag semmi általad említett billentyűzet nincs. Távirányítóval meg hát kész szenvedés bevinni, azt meg nem tudom, hogy ezek az általad említett billentyűzetek bármilyen TV-vel kommunikálnak bluetooth vagy wifin keresztül? Meg az átlagember nem is hall ezekről a böngészést segítő eszközökről. Annyit tud, hogy alkalmas internetre és kész. Mikor megveszi akkor jön rá, hogy ez a távirányítós pötyögés bizony elég lassú.
Rosszabbik eset, ha meg kell vennie, ki se használja, de a plusz mivel tartalmazza az "okos" dolgot meg is kell fizetnie az árát. Hány idős van aki még a csatornák közti választás és a TV bemenetei közötti váltakozáson túl el se jut.
De persze amit mondasz, ez a fejlődés, sok fiatal biztos kihasználja. -
nismoka
addikt
válasz NyuszyCaster #10414 üzenetére
Ismerek pár embert aki milliós samut vett, vehetett volna sony-t, vagy akár a panától plazmát-t jobb képpel de a samu a hype-olt cucc, mozgás vezérlés meg hangvezérlés stb, aztán rájöttek hogy semmire sem jó, de legalább vannak nagy foltok...
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
csak egy-két példa,h ilyen is legyen.
-akárhonnan hazaérve(vagy akárkihez odamenvén) ,ahol akármilyen okból akármit rögzítettem a telóval ,amolyan hobbiból,azt pl az akárhol is levő smart tv -n akár mikor vagy rögtön is mutogathatom,visszanézhetem,szemléltethetem. (újabb tv-k már lövik a tv adást is akár a telóra,tab-ra.)
-nézem a tv-t és közben kitalálom,h "PH" is mehetne így klick és PH ,majd klick és PIP is közben TV is van előttem és fel sem álltam a székből(pc-re meg rá sem néztem közben ) csak a szék alól elővettem a klaviatúrát. (ami ha hama uzzano vagy egy komolyabb logitech akkor egér is egyben. Tudom YT ra nem jó a bill..,de PH ra klafa.)
stb-stb
Lehet mókus vagy paraszt vakításnak,esetleg marketing hájp-nak hívni,de sztem csak szimpla fejlődés.
(ami ha okosan van kihasználva,még örömöt is okozhat annak,aki érti h mire is jó és használható )
jah: és úgy kezdtem mikor tv-t kerestem,h smart nem kell bele , azt most meg .....[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
_q
addikt
válasz NyuszyCaster #10418 üzenetére
Hát most néztem 120-ért lehet kapni sony-t ami megint sok, én aki 100k alatt gondolkozott TV ügyben. Teljesen jól csináltad szerintem, azoknál még így is jobb a samsung. Csak hogy mellette is kiálljak, LG meg szerintem megint az a terület, ami jobb a háztartási gépek területén, mint szórakoztató elektronika terén.
-
NyuszyCaster
senior tag
-
zippofcy
senior tag
Az a baj hogy a gyártók a parasztvakításra mennek rá mert azt olcsóbb megvalósítani mint szép upscale-t, mély feketét, gyors response time-ot, kicsi input lagot. Médialejátszásban 24p és DTS támogatást.
Helyette kapunk színes ledeket a karimára, appsokat a TVre amiket úgyse használ senki se, szappanopera effektet, crosstalk miatt használhatlan 3Dt, hangzatos 100-200-600 hz-et ami csak ront a képen, aqunos és hasonló marketing szavakat dögivel.
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
_q
addikt
válasz NyuszyCaster #10414 üzenetére
Engem se érdekel a smart, nem akarok azért plusz X ezreket fizetni. Nekem is túlzás a sony árazása, ha lehet olcsóbban szeretnék jót, mint mindneki.
[ Szerkesztve ]
-
NyuszyCaster
senior tag
hmmm
nem mindegy? a sony sem az már mint régen tudod sokan vannak akik csak a "sz@r" samut engethetik meg maguknak és van olyan is aki nem adná oda a samut egy hasonló kategóriás sony ért pl én sem ami ebben a kategóriában van sony mint az f6100 azok pl 50hz a samu pedig valós 100hz a smart engem meg nem érdekelHTC desire 500
-
Gicz
addikt
válasz nightshadow #10408 üzenetére
Az x60-at kb lehetetlen beégetni, nem focused fueld driveo, nem érzékeny sem a ghostra sem a beégésre.
-
kungzi
veterán
válasz nightshadow #10406 üzenetére
de úgy látom a samsung 50hz-es, míg az lg 100hz-es
képminőségben vajon melyik a jobb? -
D4v3
őstag
Hello!
Tv vásárlás előtt állunk tesóimmal, anyukánknak lenne a tv. Én kb. 8 éve nem ültem tv előtt és fogalmam sincs semmiről nagyjából ezzel kapcsolatban. Az biztos, hogy se okos tv nem kell, se 3D és az összeg, amit költenék olyan 80-100k lenne. Bármi tippet szívesen fogadok. Köszi!
A plazma topicban már feltettem ugyanezt a kérdést, ott egy 110e forintos tv-t ajánlottak (Panasonic 42X60), ami alá ne adjak. Szerintetek létezhet ennél jobb opció LED-es TV-k között?
-
_q
addikt
válasz NyuszyCaster #10403 üzenetére
Kíváncsi lennék mások mit gondolnak a samsungról. Fura, hogy pl használt tv-k esetén mennyi a samsung és mennyi a sony ami eladó. Azért mert a sony jobb és nincs értelme cserélni sűrűn vagy mert a samung annyira jó, hogy sokan veszik és ezért van csak több eladó?
-
NyuszyCaster
senior tag
TV szerelő mondta, hogy sok samsungnál elég gyatra az anyaghasználat és belül egyes csatlakozási pontok rohadnak is.
nézegettem videókat és hát valóban rohadnak a samunál az lg nél a sony nál és még sorolhatnám a márkákat
de általábam azokon a pontokon "rohadnak " ahol csatlakoznak széles réz csatival a kijelzőre épp ami bideót néztem egy sonyt szervizelt meg a gazdája elég gyatrán nézett ki[ Szerkesztve ]
HTC desire 500
-
kungzi
veterán
válasz nightshadow #10401 üzenetére
és a kettő közül melyik a jobb? annyira nem vágom, hogy melyik milyen. Tudnál segíteni? Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest