- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
válasz
Csocsy #20761 üzenetére
Reggel még a 32-es H5000 60e Ft volt, 1 órával késöbb már 76 000. Ez került volna a hálószobába. Én nem hagytam magam, és több helyen is vázoltam nekik, hogy ez így nem éppen korrekt. ezen kívül 40H5500 is volt 96 000-ért, azt is vettünk volna egyet.
Twitteren segítőkészek voltak, de telefonon kevésbé. Elöbbi helyen ajánlották, hogy írjam meg mi a gondom emailben. Meg is történt, most várom a választ.
Ez mondjuk tényleg jó akció volt, mert a szürke importos Aqua is 70-ért adja ugyanezt a modell.
Jah igen: Erről is tájékozódtam ma, és bár ti biztos tudjátok, én nem tudtam, hogy hivatalos garival a Tesco az Auchan, a MM, Edigital, és még 1-2 nagy áruházlánc árul Samsung termékeket, TV-ket pontosítva.
A Mall.hu és az Aqua pedig saját garit vállal. -
Sza_Sa
senior tag
válasz
Csocsy #12528 üzenetére
dehogy kapsz te 200e-ért 10/10-es hangzást... saccra ötször többe került hangcuccom a fasorban sincs a minőségi hifikhez képest, hogy a hájendet meg ne is említsük. (egy átlagosan jó 2 méter front kábelt nem veszel meg 50.000-ből)
De a projektor téma nem elvetendő, minőségi előrelépés a tv hangszórója után. Ha meg egyszer kevésnek fogja érezni, akkor költ többet, mondjuk annyit amennyit nem szégyell és/vagy bír a pénztárcája. De lehet, hogy elég lesz neki élete végéig.Nem neked, általánosságban:
Egyébként tényleg fárasztó amit itt a ph-n megy, ezért nem is írok már,olvasni is elég. Fene mód megszaporodtak itt meg egy-két topikban a kifinomult látású és hallású (audio és videofilnek hívják magukat) emberkék, ráadásul egyik-másik szerintem elvégzett egy gyorstalpaló direktmarketinges képzést is, annyira tudják nyomni a hitüket. A tanács jó dolog, de ez már rosszabb mint mikor Egyiptomban próbálták ránk sózni a cuccokat az árusok. Nekik is hiába mondtuk, hogy nem kell, csak jöttek utánunk, csak mondták a magukét, hosszú-hosszú sorokon, akarom mondani métereken keresztül. -
dorika87
őstag
válasz
Csocsy #12523 üzenetére
Köszönöm szépen... abszolút megfogalmaztad azt amit szeretnék illetve gondolok. Valóban ennyi rá a keretem, nem tudok és nem is akarok több 10ezreket rádobni, illetve bárhogy gondolkodtunk már a szobát nem tudjuk oly módon átrendezni, hogy valami jó kis hangcuccot összehozzunk.
Nekem már az bőven elég, hogy szebb a hangzása mint a tv beépített hangszorójának, egyébként sem fogom max hangerőn hallgatni, mert még kikergetem a panellakókat
Köszönöm a pozitív véleményt. A 40ezer az tényleg csak a max, de ha találok valami akciót akkor anyagi szempontból nem baj ha meg tudok spórolni pár ezret. Köszi még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Elden Ring
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest