-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nismoka
addikt
válasz Honey Bátyó #10695 üzenetére
Pedig a sony W650 nagyon ajánlott, SD megjelenítésben a legjobb a kategóriában. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Honey Bátyó
csendes tag
válasz mozesapo #10696 üzenetére
Mondjuk úgy, a topic címét vettem alapul...
Gondoltam plazmára is, de sajnos több szempont miatt kiesett a kalapból - viszonylag világos helyre kerül, és mint írtam TV adást nézünk rajta, előbb utóbb beégetnénk valamelyik logot, az tuti... csak a beégés ellen csatornát váltogatni meg nem szeretnék, így maradt aLEDkhm... LCD.
Így ezzel nem vagyok előrébb, de azért köszi a tippet
Woodslave: Ebben maximálisan egyetértek, de hol veszel manapság hosszú távon megbízható CRT TV-t? Bárcsak lenne ilyen, nem csak a használt CRT piac, nem sokat gondolkodnék LCD vásárláson... egyedül az energiafogyasztászabálás ami nálam a CRT ellen szól.[ Szerkesztve ]
Angol fordítás olcsón, igényesen és gyorsan! Just call me - this is not a joke!
-
mozesapo
tag
válasz Honey Bátyó #10695 üzenetére
Már eleve rossz megfogalmazás. Nem LED TV hanem sima LCD led megvilágítással mind. Samsung kamuduma.
Vegyél plazmát. -
Honey Bátyó
csendes tag
Sziasztok,
Egy jó ideje tervben van egy LED TV vásárlás, és lassan lépnem kellene a dologban...
A keret kb 130k, a Samsung 32F6400 és az LG 32LA660s között vacillálok régótaNézegettem már a készülékeket és topicot is, de egyre inkább elbizonytalanodom - nyilván szubjektív a dolog, de vajon melyik a kisebbik rossz: a Samsung felhősödése, vagy az LG IPS panel gyengébb kontrasztja/feketéje?
Esetleg van ebben a méretben/árban valami "titkosfegyver", amit még nem fedeztem fel? (A Sony W605 nem igazán győzött meg eddig)
Leginkább sima TV-zésre kell, így az első számú szempont, hogy az SD TV adást minél szebben tudja megjeleníteni.
3D és smart nem lényeges, legyen szép a képe és kész - bár ahogy látom ha normális képet akar az ember, óhatatlanul hozzávágják ezt a két feature-t is...Tudom, hogy objektíven nem lehet ezt eldönteni, de a két versenyző közül szerintetek melyikkel járok jobban? Vagy esetleg valami egyéb alternatíva?
Előre is köszi a választ!
Angol fordítás olcsón, igényesen és gyorsan! Just call me - this is not a joke!
-
Rhino666
addikt
válasz #75912448 #10691 üzenetére
Mikor a boltban teszteltem a TV-ket, a 46-47"-es méretű 3D TV-knél hátrébb kellett mennem, kb. 2,5m-re, hogy rá tudjak fókuszálni rendesen a közel röpködő dolgokra. 2m-ről duplán láttam őket és elszédültem...
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
-
törölt tag
válasz FilmMániás #10692 üzenetére
Nem kötelező rajta 3D-t nézni Ma már grátisz kapsz 3D-t egy értelmes panellel és elektronikával szerelt tévé mellé. Elvben Samsungnál F6500, LG esetén LA660 alá nem szabadna menni, de ha nincs keret, valahol engedni kell. Az LN5400 nem igazán felel meg semmilyen minőségi követelménynek, LG esetén legalább LA620, de inkább LA660.
-
FilmMániás
csendes tag
-
törölt tag
Mondjuk 2m közelébe egy 3D-s, de nem Smart 100Hz-es 46F6100 Samsung, és a keretbe belefér egy médialejátszó.
-
törölt tag
válasz FilmMániás #10688 üzenetére
Ha filmmániás vagy, akkor el kell felejtsd a korábban írt tévék pocsék belső lejátszóját, tudniillik 24p-s HD filmek (amiket írod, hogy immár néznél) megjelenítésére alkalmatlanok, tehát az árba egy alap, kb 25e ft-os médialejátszót még számolj bele.
-
FilmMániás
csendes tag
válasz nightshadow #10687 üzenetére
Nem feltétlenül akarom elkölteni az összes pénzt, mivel ezt már évek óta gyűjtöm, és nem mostanában lesz megint ennyi... Számít az olcsóság is... Amúgy ez a TV kb. 10 napja még 130k volt, nem semmi, hogy mennek le az árak...
-
nightshadow
veterán
válasz FilmMániás #10686 üzenetére
Ha 200k a keret, akkor miért egy belépőkategóriás 110k-s LG-t néztél ki?
-
FilmMániás
csendes tag
válasz nightshadow #10679 üzenetére
Amekkorát csak akarok, nagy a szoba, és nagy a hely, úgy rendezem be, ahogy akarom... A jelenlegi 82 centis TV-met másfél méterről nézem, azt hiszem ez kissé kevés, de tudom növelni több méterig is akár...
-
Benzoldog
tag
válasz runner 125 #10681 üzenetére
Vagy pl. ez is egy jó tv: Samsung UE32F5300 [link]
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
Ha full hd kell és nem kell hogy smart legyen akkor samu 32F5000, ha kell a smart és elég a HD ready akkor sony kdl32w650, igaz ez pont 100ezer.
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
32F6100 [link]
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #10663 üzenetére
Erre senki?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
nightshadow
veterán
válasz FilmMániás #10677 üzenetére
Mekkora a nézési távolságod?
-
FilmMániás
csendes tag
Sziasztok!
No kérem holnap vesszük ki a pénzt a bankból (díjtalanul... ), és remélhetőleg még a héten megvesszük a TV-t, már csak az a kérdés, hogy milyet... Amiben most már biztos vagyok, hogy 3D és SMART nem kell, ami kell az a fullHD és 107 centi... Bővebben ezek lennének az igényeim (3D és SMART tehát nem kell), és ezt a TV-t néztem ki megvételre... Szerintetek jó választás? -
törölt tag
válasz nismoka #10672 üzenetére
Bocsesz de tőled sem látok tesztet , hogy bemutatod a 2 készüléket képekkel összehasonlító tesztekkel stb ... csak a nagy hangod látni és azt hogy nagy SONY fan vagyol főleg , ennyi ... mindegyiknek van Pozitív és Negatív oldala ... olyat még nem gyártott senki ami tiszta pozitív elsőosztályú minden legapróbb porcikája is . Amire nincs semmi negatív jelző ... és ne csak mondd , bizonyítsd is ha már 2 3 készülékből egyet kiemelsz , látható érvekkel mellette vagy épp ellene . Mert amelyik drágább tuti jobb is mi
téma ezzel becsukva -
-
plaszy
őstag
válasz Rhino666 #10665 üzenetére
Szia!
A pécsi MM-ban én is voltam pénteken, hát ott is valóban a TV-k 90%-a Samsung...hiába néztem ki magamnak 3 másfajta modellt netes webshopból, azok egyike sem volt kiállítva a MM-ban, úgyhogy szomorú lettem.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
G4bi89
senior tag
Sziasztok
TV vásárlás előtt állunk és kellene egy kis segítség. Nem kell, hogy okos legyen mert szerintem felesleges... ami viszont kell, hogy filmet letudjon játszani USB-ről vagy még jobb lenne ha WIFI hálózaton keresztül és 81cm (32inch) átmérőjű legyen. Na meg persze ami manapság elvárt fullhd,led,hdmi stb...
Nézegettem a Samsung UE32F5000 és UE32F5070 készülékeit, ami nagyon alap de a lényeget tudja. Van itt esetleg valakinek, mert érdekelne, hogy milyen a képminősége?
Én Sony párti vagyok egyébként, de azok nyilván picit drágábbak a "név" miatt még mindig. Ezt viszont kinéztem mert tud WIFI-n keresztül lejátszani és 200Hz-es BRAVIA engine. Mobilokból ismerem és igaz szoftveres dologról beszélünk de sima TFT telefonoknál sokat dobott a kijelzőn.A keret úgy 130-ig tart, ez alatt kellene megtalálni a legjobb ár/érték arányú TV-t.
----------
DVB-C tunerrel kilehet váltani a DIGI kábelhez kapott boxot ?[ Szerkesztve ]
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
Rhino666
addikt
Tegnap elszaladtam a helyi Media Markt-ba, hogy megnézzem a TV-ket élőben is mielőtt rendelnék netről egyet. Azzal az ijesztő ténnyle szembesültem, hogy a kiállított 47" körül méretűen közül csak és kizárólag a Samsung UE46F6640SS-nek volt folyamatos képe, pedig volt közöttük LG 47LA740S is (ami még drágább is). Pedig én egy kisebb szériás LG-t (640S vagy 660S) néztem ki magamnak. Azt tudom, hogy a Media Markt eléggé Samsung-párti, ez valami trükk lehetett vagy ez a kiábrándító valóság? El is vette a kedvemet az LG-től, pedig szinte mindegyik monitorunk és TV-nk LG volt eddig, jól beváltak. Ráadásul a passzív 3D, az LG-féle Smart és a design is szimpatikusabb volna (na meg eddig sok mindenben csalódtam, ami Samsung, pl. okostelefon, kamera, notebook stb.).
Tényleg ilyen sokat számítana a 600Hz-es CMR az LG-féle 400Hz-es MCI-hez képest? Vagy ez csak egy egyszerű parasztvakítás, ami a gyakorlati használatban nem is jelentkezne, csak a tesztvideókon?
Tud valaki valamit ezeknek a típusoknak az input lag-jéről? Fontos szempont a konzol játékok miatt.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
-
senior tag
válasz karesz1978 #10660 üzenetére
Na es Upc, T-home-nal megoldható?
Minek nekem sok csatorna , ha lengyel orosz ukran stb.Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Ismerős keres 82cm-es tv-t 100k-t bezárólag.
Melyik most a legjobb vétel a kategóriában - ha egyáltalán van legjobb.
Köszönöm.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
_q
addikt
válasz nightshadow #10658 üzenetére
Köszi. Most már van választási lehetőség
-
karesz1978
tag
válasz LurkerSheik #10659 üzenetére
Digitv-t nem tudod kiváltani ha műholdas, mert a digi nem ad olyan kártyát neked amit tudsz használni. Viszont ha sok csatornát akarsz az astra műholdat közvetlenül rá tudod kötni.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
_q
addikt
válasz nightshadow #10655 üzenetére
-
_q
addikt
válasz nismoka #10653 üzenetére
Ettől féltem. Samsunggal nincs jó tapasztalatom, meg a hallottak se éppen biztatnak arra, hogy vegyek. Esetleg ha sikerül használtan kifogni egy sony-t, akkor lenne jó. Sony szimpatikus nagyon. Otthon van egy ex650. Volt is használtan egy csak lekéstem róla. Lehet várok, hát ha lesz megint olcsóbban 70k körül, mert az kb egy w650 körül van csak régebbi modell nem?
-
_q
addikt
-
nismoka
addikt
válasz LurkerSheik #10649 üzenetére
Igényesebb anyag használat, minőségibb elektronika, összességében valamivel jobb képminőség.
-
senior tag
válasz daylightka #10613 üzenetére
ahhh, sehogy
F6500 és f6400 közt számottevő különbség?
Látom 400hz, de mit takar az valójában? Designban ütÚj S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
nismoka
addikt
válasz #00983040 #10642 üzenetére
Köszi nem kell bemutatni a cuccot, nap mint nap látom egymás mellett a W650-es Sony-val. Agyon tesztelgettem már mindkettőt sok más tipussal egyetemben.. Igen tényleg okos az F6400 csakhogy nem erről volt szó. Én is mondhatnám hogy aki nem tesztelgette vagy legalább kicsit nem nézte meg jobban a két tv-t egymás mellett az maradjon csenben...
[ Szerkesztve ]
-
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
Anyámnak kellene egy 32"-os LED TV. Semmi extrát nem kellene tudnia, de analóg kábel TV-t fogadnia kellene (illetve nem lenne gond ha lenne benne kártyaolvasó).
Mi mostanában a best buy (valós 100hz)? Esetleg belépőszinten melyiket érdemes nyugodt szívvel megvenni?Előre is köszönöm!
Üdv. Yush
-
Benzoldog
tag
válasz fogi77 #10638 üzenetére
Szia!
A Samsung UE32F5300 típusú lcd tv-t tudnám neked ajánlani, amely led-es háttérvilágítású, 100 ezer, illetve kicsivel alatta van, Full HD-s,nincs benne 3D és Smart funkció. Egyébként az Árukereső.hu oldalt érdemes megnézned, ott igen nagy a választék, és az online áruházak között nagyon jó áron hozzá lehet jutni bármilyen elektronikus eszközhöz.
-
dorika87
őstag
Ha a két típus közül kellene választanotok ti melyiket vennétek?
Samsung UE39F5500
LG 39LN575Svagy esetleg egy Samsung 32F6400 (kisebb ugyan, de nem tudom, hogy a valós 100hz miatt mennyire érné meg jobban, mert engem lényegében a 3d nem érdekel, viszont maximum 39colig mehetek.)
-
Sárpac
nagyúr
Lg 42la691s Én ilyet vettem pár napja.
Nagyon meg vagyok vele elégedve, szépen viszi a wifi is az 1080ps filmeket, képe is gyönyörű elég jól kalibrálható, feketéje kicsit világosabb a sumsungénál azt mondják, de ha jól be van kalibrálva észre se lehet venni, IPS panel nem felhősödik úgy mint a samu, viszont, hogy negatívat is említsek eléggé tükröződik, tehát olyan helyre kell tenni a szobába, hogy a szemközti oldalra ne vetődjön fény.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
fogi77
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. TV vásárlás előtt állok, de teljesen laikus vagyok a témában. Kb. 100 ezer körülire gondoltam. Elsősorban laptopról szeretnék filmeket, meccs streameket nézni rajta. Esetleg ritkábban ps3-mal játszani. Fontos a fullHD felbontás, de se 3D, se a smart funkciók nem kellenek. Köszi a segítséget!
-
Bazzzs99
csendes tag
Sziasztok,
Végre rászántam magam egy új TV vásárlásra, és abban reménykedem, hogy valaki tud kicsit segíteni a választásban.
2,5 méterről néznénk a TV-t a párommal a nappaliban (nagy üvegfelület, a TV szembe van az ablakkal, szűrt fény jön csak be)
TV-t is néznénk rajta, filmeznénk is, illetve én szeretnék venni hozzá egy Xbox-ot és azzal összekötném.
Jó lenne, ha támogatna 3D-t (itt nem tudom pontosan hogy mennyivel jobb/rosszabb az aktív a passzívnál) illetve fontos, hogy a filmekhez/játékokhoz szép legyen a képe.
A smart funkciók (youtube, facebook) nem nagyon érdekelnek, de ahogy láttam ilyen kategóriában, már mindegyik smart...
Olvasgattam, hogy ilyen távolsághoz mekkora TV-t kellene venni, és az alapján kb egy 46-50 colos TV-ben gondolkodom.
Körülbelül 250 000-t szánnék rá (azért számít a pénz tehát ha kb ugyanazt tudja, akkor az olcsóbbat venném, viszont ha minőségben annyival jobb akkor adnék érte többet is).
Mit tanácsoltok?Köszi előre is,
Balázs -
esoum
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem. TV vásárlás előtt állok, és az alábbi két típust néztem ki, csak nem tudom melyiket érné meg jobban. Csak filmezésre használnám egyelőre.
Samsung ue40f6400
Lg 42la691sHa valakinek vannak info-i a két TV - ről kérem ossza meg velem !
Köszönöm a válaszokat! -
_t0Mi_
aktív tag
Köszi a választ! Próbáltam úgy is, de sajnos akkor is ezt csinálja..
Ha esetleg valamit rosszul csinálnék.
Control centrelben beállítom, hogy csak a TV menjen, aztán iso-ba mountolom a blu-ray lemezt, és lejátszom a total mediaval. Valamit rosszul csinálok esetleg? Nem kell mást beállítani?---
-
törölt tag
válasz Kabel15 #10615 üzenetére
Viszont amit nem láthatsz a boltban az a Samsung felhősödése.
Magasan cáfolom ! ! !
Mert ilyen TV-nk van és ez ugye háttérmegvilágítású ! Valami rossz emléked van , mert az oldalmegvilágítású megoldásúaknál lép fel a felhősödés , de ott is a gyengébb kiviteleknél !
Fekete és szürkeárnyalatok kiválóak ! Nem úgy mint frontoldalinál , ahol nemigazán venni ki szürkeárnyalatokat és pont azért . Tapasztalat híján hülyeséget nemkéne terjeszteni -
Gicz
addikt
válasz _t0Mi_ #10631 üzenetére
Az lehet a baj h különböző képfrissítést kap a két megjelenítő. Ami jó is, mert a filmekhez 24hz kell, a monitornak meg 60. Viszont valamiért a gépek nem szeretik ezt. Próbáld ki úgy, h azt választod winben, hogy csak a tv menjen, tehát asztal megjelenítese csak itt opciót, h úgyis szaggat -e. Nekem is volt ilyen, bár nem annyira akadozott a film ahogy leirtad, csak néha megdöccent, de ez megoldotta.
Viszont érdekes h a laptopom viszont nem csinálta ezt, ott ment minden flottul, pedig jóval gyengébb a VGA benne.
-
_t0Mi_
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Samsung TV-t (F6400), és szerencsére minden működik is jól. Viszont a napokban észrevettem, hogy néhány blu-ray 3d film szaggat, ha átviszem a gépről a tv-re. Mitől lehet?
Amit tudok:
elég erős a hardvere a gépemnek, hogy akadásmentesen futasson bármilyen filmet
a hdmi kábelem új, és 1.4-es
próbáltam a powerdvd-t, egy filmet le is játszott gond nélkül, viszont másiknál elviselhetetlenül akadt, aztán egy újabbnál is, ugyanez a jelenség előjött a totalmedia-nál is.
Mi lehet az oka? Milyen lejátszót érdemes használni ISO-s blue-ray 3d filmek lejátszásához? Milyen beállítást érdemes alkalmazni a videókártyánál, ha két monitor van? (monitor+tv)
Előre is köszönöm a válaszokat, fontos lenne..---
-
ujhelyiferi
tag
Sziasztok!
Szerintetek 50LN575s vagy 47LA660?
A 3D nem lényeg,képminőség viszont fontos! -
Eszterrr
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Ismét előtérbe került a TV vásárlásom.. De műszaki-analfabéta vagyok a dolgokhoz, általában azt írtak alapján szoktam választani mindig terméket.
Ami fontos lenne számomra tv kapcsán, hogy 120-130cm nagy legyen, 3d vagy nem 3d nem részletkérdés.. Jó lenne ha youtubot, facebookot és ilyesmit tudna kezelni plusz filmeket pendrive-rol.. És nem utolsósorban legyen a kép minőség lenne a legfontosabb.
( Eddig Sony Tv-ket részesítettem eddig előnybe, és közölük nézegettem is idáig.. Valami hasonló az elképzelésem..
http://www.edigital.hu/LED_televizio/Sony_KDL50W685ABAEP_3D_SMART_LED_Televizio_4db_3D_szemuveggel-p363652.htmlNagyjából : 200 000 - 250 000 szánnék rá.
Valaki tudna mondani már tippet? Meg, hogy esetleg honnan rendeljem?
[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
Akkor a Pana lenne a jegjobb kb 250-ig? ( osszes markabol? )
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Gicz
addikt
a pana e6e az egyik legjobb tv kontrasztarány szerint, az LG-k között inkább csak funkicó beli különbség van, midndegyik IPS paneles, nemtudom h az la 600 sorozat milyne mozóképfelbontással rendelkezik, a 620 az "csak" 50hz-es, lehet h a többi 6-os szériás is. tesztet csak 620 ról találtam, a 660 690-en le kéne tesztelni ha valakinek van otthon h milyen.
-
Gicz
addikt
attól függ milyen a felhasználásod. ha sötétben filmet nézel, akkor inkább a samsungokat, sonykat nézegesd, mert nagyobb a kontrasztaránya, mélyebb a feketéje mint az IPS paneleseknek (LG, philips, sony w8), és sötétben ez nagoyn fontos. ha általános tv-zés, nem annyira mozizás a cél, akkor vedd az ismert márkákból a legnagyobbat ami belefér a keretbe.
-
sfefe
addikt
válasz daylightka #10612 üzenetére
Ez ok, de max 250ert kb 120 centiig melyik a legjobb tv?
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Gicz
addikt
a sony 50hz, de a sony black frame insertional szappanopra hatás nélkül csinál 1080 soros mozgóképfelbontást. míg a másik felbontása csak szappaoperásítva lesz 1080 közeli az interpolációval, ami meg ráadásul még ronda is
[ Szerkesztve ]
-
Kabel15
aktív tag
Az F6400 valós 100HZ, W650 csak 50HZ. Viszont amit nem láthatsz a boltban az a Samsung felhősödése. Mivel annyi lámpa és akkora fényerő van a tévéknél, hogy az borzasztó. A másik, hogy gondolom mind a 2 bolti funkcióban volt, szóval minden fel volt rajta tolva maxra, fényerő kontraszt minden.
F6400 VS Sony 470. Én inkább a Samut venném.
[ Szerkesztve ]
Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
blakey
titán
válasz kidpepi #10609 üzenetére
Van info toshibáról, csak keresni kel [link]l, csodákat ne várj ebben a kategóriában. Nekem bejönnek a toshibák, ezt a modellt nem ismerem személyesen.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
daylightka
csendes tag
válasz LurkerSheik #10592 üzenetére
Én is pont, ugyanebben a cipőben, toporzékolok jutottál valamire?
-
daylightka
csendes tag
Ma bementem a M.Marktba, gondoltam összehasonlítom az általam kinézett UE40F6400-at egy két Sonyval, értem, hogy a Sony nem 3D, talán még SMART sincs, de elméletileg a kép jobb. Na most megjelent Okosjóska, az eladó személyében. (Itt szoktam eltöprengeni, hogy ezeket honnan akasztják le ?!) Samsung s..ar tömören ennyit szűrtem le. Oké. Árban a Médiában a két készülék ugyanolyan árban van 170k. A srác nagyon készséges volt, hozta a pendrivot, fullHD felvétel kipróbáltuk mind a kettőt. Ugye az egyik az említett Samu a másik a Sony KDL- 42W605A készülék volt. Nekem a Sony jobban tetszet, oké beállítások, stb stb, nem változtattunk. A srác elmondta, hogy a sony elülső led megvilágítást használ a Samu hátsót. Hát oké. Kérdezem hogy mind a kettő 100Hz? Nem 200Hz. Mondom oké, de valós 100Hz?! Á nem nem valójában mindegyik 50Hz es panelt használ, mondom jólvan, oké, nem vitatkozom.
Lényeg a lényeg. A samsung az általám favorizált boltnál 140k körül van a Sony pedig 160k, ami nekem kicsit necces. Ami árban még megfelelne, az a 40 es R470/1 A Sony.
A két Sony között képi megjelenítésben, nagy különbség lehet?
-
Repsol600
addikt
Ja egyébként ha akarom használni a netet a tv-n akkor akármilyen USB Wifi adapter jó hozzá, vagy csak a saját (LG) adapter amit külön kell megvenni? Vagy jár hozzá alapból?
-
kidpepi
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni
Nem tudok dönteni egy (új) Samsung ue32f5000 és egy használt, de sok garis Toshiba 39L2333D között. Az utóbbiról alig találtam infót, a Samsungot meg ebben a topikban láttam az ajánlottak között ebben az árkategóriában.
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Perzeusz
tag
válasz nightshadow #10606 üzenetére
Köszi az infót! Már csak a páromnak kell elmagyaráznom, miért kell 200ezres tv a 170ezres helyett
2 db WD Red 2TB eladó
-
Perzeusz
tag
válasz nightshadow #10603 üzenetére
Panákat alapból nem néztem, mert - gondoltam - ők a plazma császárai. És mindenki csak egy szakterületen alkot ugyanolyan magas szinten. De ezek szerint tévedtem. Mondjuk, egyszer olvastam, hogy már nem fejlesztik tovább a plazmatechnológiát.
Elolvastam a linkelt teszteket. Jókat írnak róla. Ráadásul 200k alatt van.
És szerinted (ha az aktív 3d-s samut és a drága sonyt kihagyom), akkor a maradék 3-ból melyik a jobb? Vagy ezen a szinten inkább csak a szimpátia dönt?2 db WD Red 2TB eladó
-
SirAlo
aktív tag
válasz nightshadow #10565 üzenetére
Az en TV-m amit felvesz latszanak a fajlok windowsbol, csak nem tudja lejatszani a VLC , vagyis csak dekodolni kellene, es az en formatumom .ifo ez a tv amugy http://www.emag.hu/horizon-led-televizio-61-cm-hd-24hl700/pd/D382JBBBM/
[ Szerkesztve ]
-
Perzeusz
tag
A 2 nagy dél-koreai márkához képest hol helyezkednek el a japán márkák? Minőségben, használhatóságban, extrákban stb?
De - hogy konkrét legyek -, a következő típusok között vacillálok:
Samsung UE40F6500
LG 42LA660s
Sony Bravia KDL-42W805
Philips 42PFL5008Árban a Sony kilóg picit a többi közül. Illetve az tűnt még fel, hogy ezek közül csak a Samsung aktív 3D-s, a többi passzív. Pedig eddig a Sony is az aktív technológiát alkalmazta, nem? (Mondjuk nekem szimpatikusabb a passzív)
Vélemények? Melyik lenne a jobb? Tévézés, filmezés céljára2 db WD Red 2TB eladó
-
Tomix24
addikt
válasz LurkerSheik #10592 üzenetére
40f6100 3d-s 2 szemüveggel, és 100hz-es valós, a media player nemcsak dísz. A betekintési szöge háttérvilágítása láthatóan jobb.
Sony 470et reggelire fogyasztja[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest