- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pogika
aktív tag
válasz
angelius #20544 üzenetére
Szerintem itt is érvényesül az alkatrészek szórása, mert pl nállam egyik rom sem produkált eddig recsegést, kipróbáltam a Pacman rom hangerő szabályzóját, max-ra állítva mindent tisztán szólt. IA3 alatt éreztem csak torzítást a mély hangnál maxra állított mélykiemelésnél.
-
Pogika
aktív tag
-
molnartom
aktív tag
válasz
angelius #20491 üzenetére
Most Rom jenkins-s4 4.2.2 21/06/2013 használom teljes megelégedésse.
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #20488 üzenetére
Ha 2.3.5-ös romod van, akkor valami rootpiszkálóval kikotrod a romodból (de akár pc-n a zipből) a framework-res.apk és a SystemUI.apk fájlokat.
Végigmész a kitchen lehetőségein kiválogatod, hogy melyik részét milyennek szeretnéd látni, majd amikor már úgy gondolod, mingy f*sza lesz, akkor elérsz a File Upload fülig, ahova feltöltöd a fenti két fájlt. Kapsz egy kódot, amit figyelhetsz vadul, hogy mikor töltheted le. Egyszercsak megjelenik, hogy húzhatod, akkor szépen lejön egy zip, amit cwm alól "install zip from sd" szépen felpakolsz. Újraindulsz, megnézed, bazmegolsz, kitchenben kijavítod, feltöltöd-letöltöd-installálod és kezded elölrőlA lényeg: mindig legyen backup.
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #20470 üzenetére
Nálam ezek a hibák nem jelentkeztek. Az akksi százalékos kijelzését meg elméletben lehet állítgatni a CM beállításoknál, persze, ha az adott theme is úgy van megcsinálva. Én mondjuk kifejezetten szeretem, ha látom, hogy hány %-on áll az akksi.
Lehet, hogy csinálok egy tesztet ezzel a rommal: ROMCOLOR- CyanogenMod 7.2 NIGHTLY Van benne adrenalin is, meg nitroglass is...
Annak ellenére, hogy maximálisan elégedett vagyok a jelenlegivel -
Dexter68
addikt
válasz
angelius #20430 üzenetére
Nálam még mindig ez a favorit: Rom Cm7.2-Android 2.3.7 S3- style Főleg, hogy beletömködtem a nitroglasst és lecseréltem azt a rémes bootanimációt
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #20311 üzenetére
Na, akkor itt a Kísértés mai adása. Amikor tegnapelőtt felraktam, még csak egy nandroid backup volt fenn, ami el sem indult, aztán a 6. oldalon találtam egy setupot és valahol egy patchet, hogy el is induljon. Igazán nem is tudom, hogy mit erőlködtem vele, viszont ehhez képest meglepően jól működik. Gyors, stabil, szép. (Mondjuk asszem kellett a bizalomhoz, hogy a srác benne van a miui-s romok fejlesztésében, ha jól emléxem)
És a móka: tegnap reggelre frissült az első poszt, ott a full install, végre talán normálisan. -
Dexter68
addikt
válasz
angelius #20136 üzenetére
Az angol nyelvű beállítás nem annyira zavar, viszont a telóról azt mondja, hogy magyar, ezért aztán a sok app, amiben nem lehet külön nyelvet állítani, de mégis honosítva van, magyarral települ eleve. Ez nekem elég. Viszont, ha nem fejezi be az újraindulást, akkor kicseszek mindenkivel, felrakok valami nitro-adrenalinos CM7-est és feltémázom MIUI V5-re, vagy valami hasonlóra, oszt
bekaphatjajónapot -
Dexter68
addikt
válasz
angelius #20133 üzenetére
A hálóellenőrzés elkerülésére van egy kis patch közvetlen a rom letöltő linkje alatt, a többivel meg az van, hogy döcögősen indul ugyan, de amikor magához tér és belakja magát, akkor eléggé ficánkol. A sebességével pl. nincs bajom, pedig minden romnál nyafogtam a MachSpeed után.
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #20095 üzenetére
Konkrétan arra, hogy ha felteszem a proxy-zipet, akkor mi történik? Bekalibrálódik a proxy egyszer s mindenkorra? Vagy lesz valami kalibráló menü, amit nem találtam meg? Vagy mi? És hogy?
(Egy ember bemegy a kalap üzletbe és közli az eladólánnyal, hogy kalapot szeretne vásárolni.
– Konkrétan mire gondol? – kérdezi a lány.
– Konkrétan a b@szásra gondolok – így az ember –, de most kalapot szeretnék vásárolni
[én kérek elnézést]) -
Apaxp
senior tag
válasz
angelius #20027 üzenetére
Sziasztok!
Mostanában nem követtem a változásokat ezért megkérdezem hogy ez a skate v2+ a kelzsoca v2 rom újabb változata?
Arra is kíváncsi lennék hogy a letöltött zip állományban lévő dolgokat milyen sorrendben kell telepíteni?
Ill. a téma zipeket is fel kell-e telepíteni vagy a romban van használható téma? -
Indiant
addikt
válasz
angelius #19995 üzenetére
Az túlzás ,hogy értem, de kapizsgálom.
A nem + t is CeC0 csinálta... de nem kötözködöm, csak mivel a rommal a sima működik együtt és Te azt írtad, hogy a plus más egy kicsit. A data az 472MB, akkor működik. Viszont a Telefonnál a Memóriára 412MB-ot ír, az nem 512 kéne legyen??? -
vizslakutya
senior tag
-
schellj
tag
válasz
angelius #19763 üzenetére
Azért az Android 5-re kiváncsi leszek. Max. úgy tudom elképzelni. hogy minden eszközön fut, hogy telepítés előtt kiértékeli az eszközt és aszerint telepíti. De akkor meg az lessz a baja mindenkinek, hogy nekem nincsenek olyan effektek benne mint a másiknak, meg hogy le van butítva a cucc. És megy a főzöcske tovább.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
angelius #19763 üzenetére
LOL
Bocs, de szakadtam.
"C3CO meg tudta csinálni" >> Francokat tudta megcsinálni! Egy seregnyi ember melózott vele, mire készen lett. TomG pl. "kicsit" többet tett le a közösbe, csak kevés az arca a többiek közé.
A ZTE SOHA sem fogja kiadni a rom forrását! A kernelt is úgy kellett kiimádkozni belőlük, de az is egy bughalmaz, mert nem azt adták, ami a kész is van. De nem ám! Alfa forrás!
A Skate pedig mindenre jó, csak JB-t ne kelljen rajta futtatni, mert a backportolt driverek miatt az soha sem lesz tökéletes.
-
Adamis
őstag
válasz
angelius #19756 üzenetére
Azért nincs még elfelejtve ez a telefon.
Nem is azt mondtam, hogy el lenne felejtve, mert az látszik MoDaCo-n, hogy nincs... De az, hogy kiadják a forráskódot, szerintem nem fog megvalósulni. Szerintem. De ne legyen igazam.
kelzsocáék pedig megmondták anno, hogy nem fejlesztenének erre a telefonra CM7 felett, mert vagy mindenben működő dolgot adnak ki a kezükből, vagy semmilyet. Tiszteletre méltó elv, de azért látszik, hogy hol járunk most a Skate-tel. Egyedül a villanó nem megy... -
Dexter68
addikt
válasz
angelius #19756 üzenetére
A Mach Speed nálam akkor viselkedett így, amikor csak úgy felraktam, ahogy szoktam és még nem bogoztam ki, hogy részint mi kell neki (swap) részint mi a helyes sorrend és eljárás. Harmadszorra futottam neki, viszont most hasít, mint az állat, minden porcikája működik és csak akkor indul újra, ha én újraindítom.
(Persze ez egy grammnyit nem von le Kelzsoca és társai érdemeiből, részemről maximális a tisztelet.
)
-
-
Adamis
őstag
válasz
angelius #19753 üzenetére
Mert van rá esély, hogy kiadja?
Ki foglalkozna már ezzel? Szerintem nem lesz belőle semmi, de ne legyen igazam... Nekem a PA 2.81-es mindenben tökéletesen működött. Valóban lassan másolt, de csak kábelen. Wifi-n keresztül hasított!
Amúgy amikor ROM-ot akartam feltenni a kártyára, akkor meg CWM-ben csatoltam fel gépre az sd-t, és úgy is penge!
@Tobika: RootBox volt sokáig nekem, az is nagyon tetszett! AOKP kicsit talán gyorsabb is, mint AOSP...
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #19740 üzenetére
Menni megy, de elég béta még... fagyás nem volt, de időnként kapok olyan üzenetet, hogy ez vagy az az alkalmazás váratlanul leállt... illetve nem képes kirakni a térerő-ikont az állapotsorba, csak számokkal tudja megjeleníteni. Asszem csinálok egy backupot és várom az update-t, addig mach-speed
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #19734 üzenetére
Nnnna nekiszaladtam mégegyszer a Quimeral-nak. Elolvastam, hogy úgy kell feltenni, hogy először a romot, újraindítunk és utána az extrákat tartalmazó fájlt. És működik, lehet telepítgetni és elég jól néz ki. Adrenalin/Nitroglass hozza a sebességet szépen. A csempés launchert visszacseréltem a Holo-ra, kezdem belakni, egyelőre nincs bajom vele.
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #19732 üzenetére
Én a QuimeraPhoneSkate-t tettem fel, kurvajól néz ki, eléggé megküzdöttem, mire megtaláltam a magyar nyelvet benne, de igéretes... majd ha lesz időm, folytatom a belakását, addig visszatettem a Mach Speedet, mert annál jobbat eddig nem találtam.
Ki kell gyomláljam belőle a fölösleges szirszarokat, de sztem jó kis rom lesz. -
Dexter68
addikt
válasz
angelius #19629 üzenetére
A H3 Match-nál Skate az alap splash-screen, de van valami patch, ami robotosít:
EXTRAS:
(flasear SIN WIPES)
FIX-splash (SOLO PARA H3.MACH.SPEED - Añade nuevo Splash para corregir icono carga-bateria en apagado)
Cambiar DPI a 240 (ver las letras e iconos más grandes, o sea, al tamaño natural del skate)
cambiar DPI a 200 (tamaño más pequeño. Solo va bien con ADWlauncher)
TECLADO CLASSIC ANDROID
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest