-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21262 üzenetére
Ahogy felraktam a Miui romot a recoveriben azt írja ki hogy "E:Error in/cache/recovery/log(no space left on device) ez vajon milyen hiba lehet? Ettöl megy a rom de azért kiváncsi lennék rá mi lehet a gond.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21260 üzenetére
Felraktam én is és jó hogy magyar nyelvü. Én csengő hangot a miui zenelejátszóban válaszottam ki és szól is csengőhangként.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21259 üzenetére
Dexter68
Ha felrakod nem tudom te rájössz e a csengőhang váltásra,úgy néz ki itt is hasonló a helyzet,nem engedi a lejátszóból változtatni,csak az előre feltelepítettekből.Sőt már egyénit sem enged külsőből cserélni.
Esetleg egy kérdést Tiri mester felé? -
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21247 üzenetére
Én a rom után a fly on modot utána meg a CrossBreeder-t raktam fel. Van benne automata fényerő szabályzás. Nekem gond nélkül fel ment a rom.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21244 üzenetére
Jól néz ki tényleg.
Nem értem miért kellen várni a pacman romnál 4 percet nálam pillanatok alatt kész volt a rendszer.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
vizslakutya #21244 üzenetére
Ez már döfi
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21237 üzenetére
az, amit múltkor linkeltem? a c3c0 féle?
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21233 üzenetére
Melyik Gapps-ot raktad fel?
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21229 üzenetére
Én is le szedtem mert nálam meg a googleplay állt le mindig. A ROM PAC-MAN S4 romot raktam fel. És egész jónak nézki kiváncsi leszek milyen lesz.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21229 üzenetére
Nem tudott szinkronizálni a fiókkal.
Kuka. -
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21227 üzenetére
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21224 üzenetére
Ezzel a file-al tpzt-ztem Fel kell rakni Az image mappát a memoria kártyára, kikapcsolni majd a Menü(középsö) Hangerő+ és a bekapcsoló gombot kell megnyomni. Egy másodperc és már meg van az új kiosztás. Lehet telepíteni a Jenkins 4.3 as romot gappsot és a Int2ext-et Müködik normálisan és van Market is. És én még a Pure perfomencet raktam fel.
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21213 üzenetére
Neked erre Paranoid kell!
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21213 üzenetére
A Jenkins csupasz rom így ebben nem lehet ilyet beállitani.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21206 üzenetére
Hát egyenlőre én nem rakom fel majd még várok mert elvileg 7 naponta frissitik.
Na arra is rá jöttem hogy a Jenkins 4.3 -nál amit gappsot kiadtak nincs rajta google play ez azért van mert a google play állandóan leáll, gondolom majd valamikor menni fog normálisan az is. De minden google szolgáltatás müködik ettöl függetlenül így lehet majd felrakom mégegyszer mert sokkal gyorsabban reagál mindenre és gyors is. -
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21207 üzenetére
Nem szokott
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21201 üzenetére
Én is szeretem a miui kinézetet és én még felszoktam rakni a MIUI v5 CM 10.2 Theme még jobban nézki a Jelly bean.
-
Pogika
aktív tag
válasz
vizslakutya #21194 üzenetére
Én még nem találtam olyan call recorder app-ot ami működött volna normálisan, igaz még ice armor III alatt próbálgattam és azóta nem, melyiket használod?
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21201 üzenetére
Nekem mondjuk ez az ikonpack jött be leginkább. A MIUI-launchereket nem szeretem, mert csinál 72 desktopot és kipakolja rá mind a 120 appot. Ennél jobban szeretem a megszokott Holo launchert a már belőtt foldereimmel. Nem MIUI romon egyébként az Ice10 témát szeretem leginkább.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21192 üzenetére
Arra gondolok, hogy megy a nyavalygás a bluetooth-szal, nekem 4-es romon eddig nem sikerült a filmleljátszás, mert akadozott, csúszott a hang MX-playerrel is, bár a BS-playert szeretem jobban, de át tudnék szokni másra, ha ezen múlik. Ja, és működnie kéne a call recordingnak is.
És persze legyen stabil és gyors, meg szép is. -
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21187 üzenetére
Ez a ROM volt, igen!
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21184 üzenetére
www.htcmania.com/showthread.php?t=689532
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21179 üzenetére
Nahát, mostmár micsoda izgalmak... ez kééééész
-
Pogika
aktív tag
válasz
vizslakutya #21175 üzenetére
Érdekes, nekem gond nélkül felment, igaz a gapps a rom mellé javasolt 4.3 gapps, az int2ext plus és a pure performance val sincs baj, nekem a bt nem megy továbbra sem, de pl a proximity szenzorom tökéletesen kalibrálható update nélkül is.
-
Dexter68
addikt
válasz
Ahogy elnéztem, és amennyit gtranslate-tel spanyolul értek, nem volt cseszegetés, mindenki várta a romot, mint a messiást. Ő meg aszonta, hogy sorry, de ezt nem csinálja, átadja a helyét a fiatalabb generációnak (konkrétan laudurp9-et emlegette) és biztosított mindenkit, hogy ahol tud, segít.
-
Dexter68
addikt
válasz
A HTC maniásat tetted fel?
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21161 üzenetére
Lehet, hogy ma kész lesz Tirimosqui a Port optimus nexus-zte rommal... Ezt még megvárom, oszt ha nem, akkor kipróbálom a 4.3-satöbbi-jenkinst.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21165 üzenetére
Itt asszem találsz hozzá ezt-azt.
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21165 üzenetére
Proxi-patch: goo.im/devs/C3C0/Misc/proxi_update1.zip
Gapps: goo.im/devs/C3C0/Gapps/gapps-4.2-stripped-20130329.zip
Tpt:
Sytem: 230 mb
Cache: 2 mbFom-ot nem használok, csak a l2sd van fent és kész. És igen, 4.2-es gapps, de hibátlan!
-
Adamis
őstag
válasz
A legújabb 4.3 van fent nekem. Az első, ami rögtön fektűnik a cm7-hez képest, hogy nagyon smooth. Hihetetlenül finom animációk, azonnal reagál mindenre. A kamera megmaradt vaku nélkül, de ugye ez nem is nagyon fog változni. Az összes funkció megy (kivéve rádió, azt nem találtam benne), meg a bt-t nem próbáltam, mert nem használom. Egyéb kérdésre szívesen válaszolok, ha kell.
-
Dexter68
addikt
válasz
Tulajdonképpen teljesen meg vagyok elégedve a CM7-es MIUI (-reparada-) rommal, nem akarok mindenfélét rakosgatni... Ez tűnik olyannak, amit érdemesnek tartok arra, hogy kipróbáljam.
-
Danex
addikt
válasz
vizslakutya #21153 üzenetére
Hmm akkor a vakut kéne "megszeretgetni"
Valaki akinek sikerült már elfektetnie emlékszik mit csinált?
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21147 üzenetére
Én nem vettem észre külömbséget majdnem teljesen ugyan az csak a 4.3 as romban nincs rádió.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21135 üzenetére
Ahogy én értelmezem, az csak az aláírásában van két topic, amit ő indított. Az egyik a Zencefil, a másik meg valami tutor.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21123 üzenetére
A letöltés felé van írva az hogy "Habrán mas" ami azt jelenti hogy "Nem lesz több".
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21120 üzenetére
Az van oda írva hogy elvileg nem lesz több belőle.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21115 üzenetére
Szerintem van benne de akkor kiderül ha fel lesz telepítve.
-
Apaxp
senior tag
válasz
vizslakutya #21107 üzenetére
Csak hívás indításkor és hívás fogadáskor nincs hang.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21103 üzenetére
Én nálam most a Paranoid Jelly 1-es rom van fent egyenlőre jó a pure perfomencel együtt müködnek. Eddig barátok.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21084 üzenetére
Nem lehet telefonálni addig még az engedélyt meg nem adjuk rá.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21080 üzenetére
Lehet fel kellene raknod a Tiny Call confirmet ebben belehet állítani pin kódot is és azzal kezdeményezni hívást.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21078 üzenetére
Én az Exdialert használom sztem már egy éve és ilyet még nem tapasztaltam.
-
Pogika
aktív tag
válasz
vizslakutya #21071 üzenetére
nekem is bejön a jelenlegi, csak a BT ne idegesítene fel, egy irányba már működik, nekem lehet küldeni rajta keresztül , de én nem tudok küldeni semmit, na meg kényszerített leállítással megy a kikapcsolása is
Erre nem tud valaki valamilyen megoldást? -
Pogika
aktív tag
válasz
vizslakutya #21067 üzenetére
Nekem bedobja, bár vagyok ott regizve is, de nem léptet be automatán, tehát látnia kéne másnak is.Párdon elnéztem, letöltö link tényleg nincs....
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21063 üzenetére
Örülök hogy tudtam segíteni. Tiri mester megint alkotott: jellydroid cm7
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21061 üzenetére
Beállítások telefonról build számot meg kell nyomni vagy 4szer és előjön egy plusz menü ott lehet húzni a procit.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21055 üzenetére
Érdekes mert nálam az van fent. És nálam szuperül megy.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21053 üzenetére
Itt van a stabil 4.2.2. Fagyi romjára én is kíváncsi leszek.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21051 üzenetére
Én pont ezért nem telepítettem a nightly verziót nálam a stabil van fent.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21048 üzenetére
Van egy újabb Jenkins 4.2.2
-
Apaxp
senior tag
válasz
vizslakutya #21048 üzenetére
Nekem egyszer hasonló gondom volt egy rommal. Abban a dpi felbontást lehetett állítani. Ha nem a megfelelőt állítottam be akkor reklamált a play
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21040 üzenetére
Nem tudom, milyen kiosztással próbálod, de nekem a tpt a következők szerint alakult: 230 MB system és 2 MB cache. A Gapps a következő volt: 4.2.-stripped-multi-dpi-2013.03.29 Minden hiba nélkül ment. Csak kicsit belassult, úgyhogy most cseréltem CM10-re (nem röhög...
)
Amúgy ment már a proxi-kalibráció? Benne van már a beállítások között?
-
Pogika
aktív tag
válasz
vizslakutya #21036 üzenetére
én a Htcmania fórumáról szedtem le, azt a 2 lépcsős telepítőset, először ezt kell telepíteni a rom és az int2ext után: [link]
majd rendszert elindítani, és miután felált kikapcsolni, és feltenni ezt a reco-ban még :[link]
persze ha a feljebb lévő gaps tökéletes, akkor az jobb, mert ez így picivel macerásabb -
molnartom
aktív tag
válasz
vizslakutya #21035 üzenetére
Ezzel nekem jó a 4.3 ROM
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21036 üzenetére
Én nekem sem volt gapps pedig kipróbáltam hozzá két fajtát. Szerintem lehet hogy TPTZni kell mert maga a 4.3 as rendszer 200 mega és szerintem emiatt nem telepíti fel a gappsot. Nekem sem volt hiba üzenet. De Adamis biztos tudja a választ mert neki volt gapps.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21035 üzenetére
Kipróbáltam ezzel is,de semmi változás,felmegy rendesen hibaüzenet nélkül,de nincs Google szolgáltatás semmi.
Ötlet? -
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21020 üzenetére
Lényeg: kért egy logcat fájlt, ami valószínűleg feleslegessé vált, hogy eltűnt a hiba. Magyarról annyit írt, hogy foltozza erősen!
A hangról pedig annyit, hogy a DSP helyett egy másik technológiát épített be, ami szerinte a legjobb! (ViPER4Android FX) - lássuk, halljuk!
-
Pogika
aktív tag
válasz
vizslakutya #21025 üzenetére
A rootbox romban van
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21023 üzenetére
Miért nem szedtél ki egyet valamelyik JB rom-ból. Az tuti együttműködik és csak telepíteni kellett volna...
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21018 üzenetére
Ha ebben nem találsz, nem véletlen. Tök csupasz szegényke, de hidd el, ez így jó! Így is nagyon jó hangja van! De ha nagyon kell, valamelyik JB romól kiszedve az apk telepíthető!
-
Pikaa
aktív tag
válasz
vizslakutya #20978 üzenetére
Egyik sincs rendszer appként beállítva..
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21005 üzenetére
Proxi update zip nem kell, elég, ha lefuttatod a proxi kalibrációt, amit már megtettél. Szóval innentől nem lesz baj!
Hogy mitől ébredt fel, az passz, nem nyomtad meg a feloldó gombot véletlenül? Azóta is volt ilyen?
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #20995 üzenetére
TPT kell: TPT Helper Playről, ebben 230 MB system és 3 MB cache értékkel, CWM-ből a 4-es a jó, és kész is a hely nekik. Ezek közül bármelyik felkúszik erre a kiosztásra és hihetetlenül sima a működés. Ehhez ajánlom az Apex Launchert és mondjuk egy 180-as vagy 190-es felbontást (dpi)!
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #20995 üzenetére
-
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #20993 üzenetére
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #20992 üzenetére
Nem talál hálózatot!
Minden jó csak telefonálni nem lehet vele.
Indításnál nem kér PIN kódot sem. -
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20989 üzenetére
Volt egy final és utána kiadott egy final reparada verziót, amiben néhány hibajavítás van...
tolom fel dropboxba.
Na, közben láttam, hogy megtaláltad. Gapps benne van, int2extet kell hozzá feltenni, meg a crossbreedert ajánlja. Meg játszhatsz még a fly on moddal is.
Közben meg nézem a jBartot -
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20987 üzenetére
Annak már nincs fent a linkje... az 5.1 előtti utolsó. Jól működik, stabil, gyors, csak van néhány UI hiba, de az nem nagyon zavar.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20983 üzenetére
Ób*sszameg... ezt nem vettem észre... a „reparada” még tudott magyarul
-
molnartom
aktív tag
válasz
vizslakutya #20983 üzenetére
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20978 üzenetére
A 498 megoldódott a legújabb verzióval, már csak multilanguage-t kéne beleheggessze és tőlem megkapja a Hónap Dolgozója címet
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20969 üzenetére
Nyelvkérdés-ügyben írtam neki... aztán, ha nagyon nem moccan, még basztatom picit.
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #20967 üzenetére
Mit üzennél neki? Átadjam?
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20965 üzenetére
Nálam most a "reparada" verzió van fent, az nagyon jól működik, egy-két UI hibától eltekintve, amiket az 5.1-ben már kiköszöbölt Tirimosqui... ha valahogy visszagyúrná bele a magyar nyelvet, nagyon nyerő volna.
Még érdekes lehetne, ha Fagyi ráncbaszedné az experience-romot. Volt már ilyen, amikor a modaco-n nem volt igazán újdonság egy darabig, akkor talált rá valaki ezekre az őrült spanyolokra, akik kitalálták az Adrenalin-engine-t, meg a Nitroglass-t és elkezdték ontani a romokat.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #20962 üzenetére
IOS 7 romban több volt a magyar fordítás morelocalnak köszönhetően itt még a holo lockscreenél is angol marad. De egyenlőre tesztelem.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20962 üzenetére
Enged egyéni csengőhangot, csak olyan »miuisan«. Ahol felsorolja a saját hangokat, alul van egy olyan, hogy „egyéb” ha azt megnyomod, akkor kiválasztod, hogy MIUI zenelejátszó és máris keresgélheted nagy vidáman.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #20960 üzenetére
Most nézem jól keverem a dolgokat,ez a Latin IME az a billentyűzethez való.(törölve a kérdés
)
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20942 üzenetére
Részeredmények vannak már:
Az új MIUI CM7 V5.1 magyarul nem, csak angolul tud (a spanyol és a kínai mellett),Antutu eredmények
Crossbreederrel: 2115
Crossbreederrel + Fly on moddal: 2189
Fly on moddal: 2174 -
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20937 üzenetére
Az lesz, hogy felteszem a nyávogóst az egyik, majd utána újrateszem a másik scriptkészlettel és mindegyikkel úgy, ahogy van, csupaszon csinálok egy antutu tesztet. Amelyik magasabb értéket ad, az nyert.
Esetleg valami egyéb app-tipp stabilitástesztre? -
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20935 üzenetére
Nekem titokzatos hívásokat nem csinál (vagy nem vettem észre), viszont este újraindult csak úgy töltés közben, most meg beszélgetés közben, úgyhogy ünnepélyesen halálra itélem és még a helyét is beszántom sóval. Kár érte.
Biztos az én telómban olyan alkatrészek vannak, amik némely rommal nem kompatibilisek... 4-esekkel pl. nem tudok videót nézni, mert szaggatja őket.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20933 üzenetére
Pont ilyen beállításokat használok általában minden romon.
Még arra leszek kíváncsi, hogy mi van, ha a MIUI alá nem a CrossBreedert teszem, hanem a Fly on mod-ot... Kockázatos lehet?
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20928 üzenetére
Értesítési sáv, annak az ikonjai, beállítások, ilyesmik.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20923 üzenetére
A műkdödése érdekelne, de nem szeretném, ha IOS-szerű kinézete lenne...
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20920 üzenetére
Az IOS7-esben van Theme chooser?
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #20896 üzenetére
Én is így jártam mikor először állítottam vissza az IOS 7es romot. Újra kellett raknom.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20896 üzenetére
Ez most melyik rom?
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #20894 üzenetére
Tárgytalan,levettem,megbízhatatlan lett,hívtak nem vettem fel ,erre SMS-t kezdett küldözgetni különböző számoknak a névjegyeim közül.A szöveg kis és nagybetű kombinációkból állt.Ezt tegnap is egyszer megcsinálta,akkor azt hittem én nyomtam be valamit a zsebemben,de most a kezemben volt.
Ment vissza z IOS7,abban benne van Fly mod,int2ext. -
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20870 üzenetére
Nahát feltettem a csudaromot, érdekes egy jószág. Van benne egy csomó dolog ami idegesít, meg nem tetszik, de kiderült, hogy a többségét át lehet állítani.
A Play áruház elég hülyén működik bizonytalan, nem látja a telepített alkalmazásokat... ezzel lehet valamit kezdeni?
Illetve, amit még nem találtam meg: ezt a pie-controlt hol lehet kikapcsolni, eltüntetni, a helyét sóval beszántani? -
molnartom
aktív tag
válasz
vizslakutya #20872 üzenetére
Azt a gombás hátteret honnan lehetne megszerezni? Na nekem meg az tetszik!
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #20870 üzenetére
Felraktam a romot, launcher az Sony és a rom gyorsabb mint a sima. Majd kiderül milyen lesz.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20868 üzenetére
Nyehhh... amikor nem volt kalibrálva a proxi szenzor, akkor tárcsáztam már a fülemmel, de akkor nem az volt az első gondolatom, hogy »fúdeokos«
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20860 üzenetére
...és kiderült, hogy mitől okos a hívás?
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #20864 üzenetére
Nekem linkel mindent az ex particióra. Nekem is kiírja azt a hibát de eddig nem okozott gondot. Ahol te nézted szerintem csak a INT2EXT el fogja kiírni hogy mennyi az ext partició. Fagyi mester a int2ext+ írja.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #20862 üzenetére
Innen letudod tölteni ha kell még CronMod-INT2EXT
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #20860 üzenetére
Az IOS7 stabil kis rom nagyon szerettem csak hát nem magyar nyelvü. Fent volt a morelocal 2 de hát nem az igazi és beállitások tényleg nem sok volt. De ennél a CyanMobile eXperience romnál van rendesen beállitási lehetőség még majdnem el lehet veszni benne. Vizslakutya a link2sd-nél van auto linkelés funkció. Na meg néztem Fagyi megjegyzését szerintem arra utal hogy ha fel van rakva int2ext+ külön akkor müködik a rommal.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20858 üzenetére
ilyenkor (okos telefon hívás) néha segít, ha átkapcsolod a nyelvet angolra, és arra a kifejezésre guglizol...
(basszus, pedig olyan elégedett voltam a kis CM7-es miui5-tel... most meg már várom, hogy legyen egy kis időm feltenni ezt – jól kicsesztetek velem)
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #20855 üzenetére
Én is így jártam amikor hívtak hogy nem tudtam felvenni néztem mint a moziba. De fel lehet venni a home gombal mert az erintő kijelző kivan kapcsolva de ezt vissza lehet kapcsolni. CynogenMod beállitások Hívások és azon belül érintőképernyő bekapcsolása. Az én véleményem szerint az egyik legjobb rom lett amit csináltak eddig.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #20853 üzenetére
Nekem a link2sd vel szuperül megy, egy csomó feltelepitett alkalmazás után is a belső memóriában 140 mega van. És nálam nem akadozik.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #20850 üzenetére
Lehet,hogy hamar megválunk egymástól nem működik az int2ext.
Pedig azt írja a fagyi mester,hogy elméletileg benne van a romban és működik.
Nálatok megy a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged