- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
(#5229) pgemil
csak azért írtam a szinkronizálást mert nekem kettő email van (szinkronizálva ) és ha bármelyikre jön értesítés akkor kijelzi. Ezt még ROM csere után közvetlen állítottam be.de szerintem (#5228) apeelme a megoldás a Te számodra (ha már szinkronizáltad a fiókodat )
"Gmail app megnyit - Menü gomb - Egyebek - Beàllìtàsok -ott tapizz a kìvànt fiòkra - majd alul vàlaszd az Értesìtendő cìmkék menüpontot - ott pedig Beérkezett üzenetek
Itt nàlam a rezgés Soha-ra volt àllìtva ìgy hiàba volt a rendszerben engedélyezve a sajàt beàllìtàsai felülbírálták."na lassú voltam
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 60e
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 5G, e-sim, 200megapixel, 12+7GB Ram Turbo, 512 GB,
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest