Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
MoRiCKaXXL
tag
válasz
Zsankee #12257 üzenetére
én is 2.2 alpha 4 lite, ha futtatgatok progikat, utána olyan 23-27 mega marad, ha kilövöm őket, akkor 50 körül felszabadit, de utána azért pakolgat vissza mindig vmit.
kilövögetni tudom hogy nem sok értelme van, de nézzétek csak meg hogy mennyivel simábban indul utána egy progi, aminek kell a ram.
én is azon az állásponton vagyok, hogy igenis kell az az 512 mega ram, nem hiába annyival tervezték a telcsit. és tényleg remélem hogy csak vmi elbarmolt firmware tiltotta le és ténylegesen itt a masinákban az a fél giga ram, mert akkor nem kell cserélni, mert én is teljesen elégedett vagyok a kijelzővel még igy enyhe gradiens hibával is. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Zsankee #4575 üzenetére
Nekem is csökkent a hiba a régebben linkelt tesztoldalra fölmenve alig látszik valami eltérés a gradiensben...
-
blueMerle
veterán
válasz
Zsankee #4575 üzenetére
Engem sem zavart végképp csak fotóztam egyet kint -első hó
-
és mikor itthon már beléptem az albumba egyszerüen nem volt ott a hiba, aztán megnéztem egy greyscale tesztel is, ott sem, valamint egy kékes képet ami ezelőtt villódzott, az sem hibás, szóval teljesen hibátlan a kijelző. Reggel még észlelhető volt rajta a hiba.kentucky: nem tudom de szétfagytam mindenhol
bbandi: Azért nem bánnám ha kiderülne hogy kávét is tud főzni
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest