Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Macrodroid
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- iPhone topik
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
Aktív témák
-
Krinyo
senior tag
válasz
atiska007
üzenetére
"Amikor megvetted, akkor nem volt számodra a probléma, hogy csak 256 van benne?"
Nem, mert akkor tudomasul vettem, hogy itthon igy kerul forgalomba. DE NE CSAK EGY SOROZAT KERULJON IGY. Remelem felfogod vegre mi a kulonbseg. Nem azzal van bajom, hogy 256-os, hanem azzal, hogy az 5 nappal kesobb erkezett sorozat UGYANABBOL A TELEFONBOL mar 512-es.
Igy mar nem koser a dolog. Erted mi a kulonbseg a ketto kozott? -
fonix232
aktív tag
válasz
atiska007
üzenetére
Már megbocsáss!
Igenis probléma ez! Ne legyen már az, hogy aki csak mert egy héttel korábban vette meg a telefont, mint más, egy GYENGÉBB, jelentősen GYENGÉBB konfigurációt kapott UGYANAZON ÁRON, UGYANAZON NÉVEN, UGYANOTT, UGYANÚGY! Mert épp ez az, ha a T Blade II néven adta volna ki a telefont, senki sem lenne felháborodva. De ugyanazon a néven kiadni egy JOBB specifikációjú telefont, ugyanazon áron, az már pofátlanság. Amikor megvettük, akkor még nem volt 512megás konstrukció, sem drágábban, sem ugyanannyiért. Az a nagy ívben történő nyakonfosás, ami a T részéről megy, ez a zavaró, idegesítő! Szerintem ha nem akarják cserélni, nyugodtan lehet menni a fogyasztóvédelemhez!
Egyébként, valaki megpróbálhatná, hogy az 512-es gép szoftverét (boot.img, stb) átteszi egy 256-osra, így meg lehetne nézni, SŐT, meg lehetne mutatni a T-nek hogy az új szoftver hogyan is módosítja. Ha tényleg megoldja a problémákat, a telefon látja az 512MB RAM-ot, akkor nincs probléma, egyébként meg cseréljék kifele.
Ja és amúgy én kilencedikén voltam szervízben cseréltetni a gradiens hiba miatt, szó nélkül cserélték, a fickó 3 készüléket is végignézett mire talált egy jót, adta is ide. De, megkérdezte, hogy tudok e valamit a szoftverfrissítésről, hogy hogyan lesz, mert a ZTE nem tájékoztatta őket erről, viszont biztos hogy lesz (mivel Android), és nem találtak benne OTA lehetőséget sem. Szóval a T szervíz szart se tud a frissítés menetéről, hogy hogyan lesz, ki csinálja, hogyan, miért. Alapból a szoftvert nem tudják ellenőrizni mert nincs hozzá hardverük, még a függőséget SEM!
Aktív témák
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs