Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem fair: lemarad az Android 14-ről a Fairphone 4
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
csoke28 #5968 üzenetére
Pár apróbb probléma + a kijelző probléma. Különben rendben van. Látni rajta, hogy ott spóroltak minden fillérrel ahol csak lehetett, de ehhez képes szerintem meglepően egyben van. Veheted így: Egy átlagos 50-60k-s androidos telefon bele, ok külső, ~100k telefon kijelzője (ha rendben lenne. Aki legyönyörűzi az magát és másokat csap be. Felőlem nyomhatja, de köze nincs ennek ilyen formában még az elfogadhatóhoz sem. Persze aki nem grafikus/stb nem látott még életében monitort annak biztos gyönyörű, hisz "működik", ad képet, valamennyire színes is.). Hiszel abban, hogy a 2.2-vel szoftveresen javítani tudják a problémák nagy részét? Ha igen, akkor bátran ugorj bele, ha nem akkor neked kell mérlegelned, hogy kell-e ez neked így.
Aktív témák
- Macska topik
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest