Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Aktív témák
-
hodostamas
addikt
válasz
mira72
üzenetére
hát, minden új, nagy közönséghez eljutó rendszernél illene a vevőt tájékoztatni, hogy ez ám más mint az eddigi, itt x y dologra oda kell figyelni...
Még 6-7 éve, mikor megvettem az r600-as ericsson-t a vodánál hogy lesz korlátlan GPRS netem, tiszta boldog voltam, de akkor még fogalmam sem volt mit hogy merre. Neteztem is a telón mint még aznap, és este jött is a meglepi, x ezer forintos WAP számláról, mert a telefonban alapból az volt beállítva, csak erről nem szólt senki egy szót se... ügyfélszolgálatot felhívva megmondták mi a gond, illetve el is engedték a wap összeget..Itt is elvárható lenne hogyha már a naiv vásárló aki pénzt visz a szolgáltatóhoz, legyen már kioktatva legalább 1 percbe hogy vigyázz meg mert itt nem csak akkor netezel ha rányomsz az internet ikonra, hanem automatán folyamatosan.. ezt a sima átlagfelhasználónál szinte senki nem tudja.. ezért is szoktam ajánlani mindenkinek aki nem akar netet, ne szarakodjon apn tiltással stb, tiltsa le a netstart és társait, aztán nyugodtan aludhat romcsere után is bármikor.
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest