Hirdetés

Aktív témák

• hodostamas

addikt

válasz mira72 #44494 üzenetére

hát, minden új, nagy közönséghez eljutó rendszernél illene a vevőt tájékoztatni, hogy ez ám más mint az eddigi, itt x y dologra oda kell figyelni...
    Még 6-7 éve, mikor megvettem az r600-as ericsson-t a vodánál hogy lesz korlátlan GPRS netem, tiszta boldog voltam, de akkor még fogalmam sem volt mit hogy merre. Neteztem is a telón mint még aznap, és este jött is a meglepi, x ezer forintos WAP számláról, mert a telefonban alapból az volt beállítva, csak erről nem szólt senki egy szót se... ügyfélszolgálatot felhívva megmondták mi a gond, illetve el is engedték a wap összeget..

Itt is elvárható lenne hogyha már a naiv vásárló aki pénzt visz a szolgáltatóhoz, legyen már kioktatva legalább 1 percbe hogy vigyázz meg mert itt nem csak akkor netezel ha rányomsz az internet ikonra, hanem automatán folyamatosan.. ezt a sima átlagfelhasználónál szinte senki nem tudja.. ezért is szoktam ajánlani mindenkinek aki nem akar netet, ne szarakodjon apn tiltással stb, tiltsa le a netstart és társait, aztán nyugodtan aludhat romcsere után is bármikor.

Aktív témák