- iPhone topik
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
compi.hu
senior tag
válasz
Fooler89 #23782 üzenetére
De jó fej vagy. Valaki segíteni akar neked, te meg ezt válaszolod neki.
Aruld mar el ezt hogyan sikerult levezetned bakker...
Mellesleg nem gondoltam hogy itt ennyire szajbaragosra kell venni a figurat, de am legyen: Arra szertettem volna celozni, hogy mivel egyik blade-re kiadott vagy kiszivargott firmwareben sem jo a wifi sleep policy kezelese, lehet osszevissza vagdalni meg aztan ujra osszerakni a romokat, attol meg nem fog egyszercsak megjavulni. Vagy a sargak egyszercsak kihoznak egy romot amiben kijavitottak ezt a dolgot es akkor lehet atoperalni mas romokba a javitast, vagy veletlenul sikerul valakinek protolnia vegre a cyanogent a RIL inkompatibilatasi problemak ellenere. Ez a ket dolog lehet a megoldas a blade wifi problemajara (azt a verziot ha nem baj en nem sorolnam a valodi megoldasok koze, hogy eleg sokaig mondogatjuk magunknak, hogy "semmi baj a wifivel" mig aztan magunk is elhisszuk) En sajnos mindket valodi megoldasra nagyjabol a nulla es a minusz tizmillio kozotti eselyt latok jelenleg, szoval a wifi jo esellyel igy marad.
Es elarulom, onnan tudom hogy a wifi sleep policynek hogyan kene mukodnie, hogy a masik androidos telefonom "never"-re allitva semmivel nem kapja meg kesobb az uzeneteket alvo allapotban, mint amikor ebren van. Sot a ping valaszok sem szakaszosan jonnek rola.
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest