Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ktomcat

senior tag

válasz ktomcat #8548 üzenetére

Sajnos a kálváriám nem ért véget, nem a miui cam okozza a rebootokat.. Az esetek döntő többségében ha véget ért egy hívásom és leteszem a telefont jön is a restart. Matlogba hiába nézek be restart után, teljesen üres.
    Tegnap este gondoltam asszony gépéről (ja igen lecserélte a joyeuset egy S20-ra, ez váló ok? :DDD ) felrakom a legutóbbi miui 12-es fastboot romot. Hát a driverekkel nagy bajban voltam/vagyok mert azt már elértem hogy felismerje a fastboot devicet, viszont nem indul el a flash_all-ra a telepítés. Kínomban a miuitool (driverek azzal is jönnek)-al is nekifutottam, az automatikusan letöltötte a miui 13-at és megpróbálta feltenni ami egy system destroyed feliratba végződött. Egyetlen kiskapum volt, feltettem a crdroid által preferált recoveryt, és abból felment a crdroid, és most ugyanúgy újraindulgat hívások (van hogy 2-3 kimarad) után. :U
    Telegramon más is tette fel 13-ra az új crdroidot de csak nálam van ez a rebootosdi.. Ettől függetlenül még neki futok egy miui 12-es fastboot rommal, de ötletem sincs mi történt.
    Tartok tőle asszony gépén a driverek összeakadtak valamivel tegnap órákig próbálkoztam kibogozni de eredménytelenül.

Új hozzászólás Aktív témák