Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hojos
aktív tag
válasz
feuerteufel #2347 üzenetére
Azért ahogy olvashattuk, ez nem csak "sziamiau" bug.
Egyébként erről a hibáról, most hallottam először, ezért bátorkodtam írni, hogy nálam jó. -
feuerteufel
csendes tag
-
Danecay
addikt
válasz
feuerteufel #2336 üzenetére
Én az ilyen eseteket úgy szoktam a legegyszerűbben megoldani, hogy miután letöltődött a fájl megnyitom a gyári fájlkezelőt, ott kapásból listázza legfelül az új fájlokat, ott meg csak már meg kell nézni az adott fájlra vonatkozó részleteket és meg is van, vagy a nélkül, hogy érdekelné az embert, hogy jelenleg hol található, egyszerűen csak át kell helyezni a kívánt mappába és kész
-
crok
nagyúr
válasz
feuerteufel #2341 üzenetére
A linkelt hsz-ben le van irva mi merre, az appnak nincs ikonja, a neve egyebkent com.android.providers.downloads (aminek a neve ugyanez csak ui a vege az a letoltesek app, az a user interface de nem ennek a cache-ebe kerul az file)
Ha felteszed a Save to File appot akkor a Letoltesek nevu appbol - ahonnan meg tudod nyitni - megosztassal lesz egy Save to file menupont is es tudod menteni, utana a Letoltesekbol lehet torolni. Atmeneti megoldas..
-
-
Upo
addikt
A török curtana megkapta a V12.0.1.0.QJWTRXM-et (OTA).
Ezek szerint már nem lehetünk messze mi sem... -
crok
nagyúr
válasz
Nagyon sokszor nagyon sok platformon is találkoztam már ezzel (gyorsan ezt a példát találtam), a letöltésvezérlő nem mozgatja át a file-t a letöltésvezérlő cache könyvtárából (és tényleg ott van egyébként) a Letöltések könyvtárba ha van valamilyen app ami tudja olvasni a file-t (.doc, .docx, .xls, .xlsx, .pdf amivel eddig találkoztam). Nem csak a MIUI-t érinti de a MIUI-nál a Mi Doc Viewer miatt csinálja. Ez egy elég hülye bug.. de mondom, Samsungtól Sony-ig érintett lehet egy csomó készülék. Ha a letöltésvezérlő app frissítéseit és adatait törlöd akkor amíg nem frissíted addig normálisan működik általában.
-
hojos
aktív tag
válasz
Nekem oda tölti le (download).
-
feuerteufel
csendes tag
Ha mondjuk egy facebook csoportból letöltök pld egy .xls vagy .doc file-t azt hová menti? Mert a file kezelőben a download mappában nincs
Ha meg az értesítési sávban ránézek az üzenetre ott meg nem tudja megnyitni mert nem az a file kiterjesztés
Furcsa ez a sziamiau telefon.... eddig főként samsung és huawei telokat használtunk, azokon simán mennek ezek a dolgok. -
chesterboy
tag
Nálam is. Még annyiból jó hogy akkor ébreszt amikor kell.
-
batai15
félisten
Mostanában állandóan cod mobile egyszer csak játék közbe fekete képernyő fogad... Bezárom újra indítom, utána semmi gond. Persze Xiaomis ismerősi körbe és fórumon körbe kérdezve aki játszik vele , nincs ilyen.
-
Dexter68
addikt
Azt tapasztaltam már többször is, hogy ha hívást kezdeményezek és azonnal a fülemhez emelem a telefont, majd beszélgetés közben mégiscsak ki szeretném hangosítani, szépen leteszem magam elé, majd megnyomom a hangszórót, de nem hangosodik.
Ha viszont már a hívást is úgy kezdeményezem, hogy az asztalon van, simán ki tudom hangosítani... Ez egyedi probléma, vagy népbetegség? Van-e rá gyógymód?
-
vegyszer
addikt
válasz
Leavemealone #2325 üzenetére
A Telekomos net tud érdekes lenni nálam a XVII kerületben.
A speed test 180/20 megabites sávot mér 7ms-es pinggel, míg ugyanakkor itt egy 100hsz-es lapozás 40-50 másodperc.
Inkább szolgáltatói bug, mint eszköz ficsör. -
Winnie The P
őstag
válasz
Leavemealone #2325 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyet.
-
Leavemealone
tag
Sziasztok! Most vettem meg ezt a telot, pro verziot es gondom van a wifivel. Van olyan halozat ahol lassu, van ahol bizonyos alkalmazosknal nem mukodik a net( , OTP smartbanknal nem irja ki az egyenlegem, vagy a Strava-nál nem tolt be semmi.) Szoval elegge instabil a mukodese, ez gondolom szoftveres gond lehet? Van másnak is ilyen prblémája?
-
crok
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2322 üzenetére
MIUI Clock app: EEA-n pl. Július 15-el látok egy 12.3.3.1 frissítést a history-ban. Most 12.4.1.3 van fent. Egy munkatársam (ugyan másik készüléken) pár hónapja pont azt mondta, hogy eddig lehetett állítani a hátteret most meg már nem, frissítéstörlés után megint visszatért a szerkeszthetőség (de az övé egy régi telefon, Redmi 4X, szóval azon a gyári app is nagyon régi). Gondolom akkor ez is fejlesztés alatt áll
de ahogy nézem APKMirror-on lenne épp mai frissítés is
-
-
batai15
félisten
válasz
Viktor0610 #2320 üzenetére
Valszeg rendszer alkalmazás frissítés történt,eea romra nem igazán érkezik update, jó pár verzió a lemaradása .
-
-
-
válasz
batai15 #2310 üzenetére
Köszi
Viszont, ha Nálad nem így néz ki, akkor fogalmam sincs, hogy mi lehet a gond. Nekem V11.0.4.0.QJZEUXM rom van a készüléken.
Hardware-s gond szerintem nem lehet, mert minden más normálisan néz ki. Volt itt valakinek ilyen kivilágosodási gondja, de ha jól emlékszem, akkor ott ahogy feloldotta a készüléket, pár másodperc után minden kivilágosodott. -
Trooper82
senior tag
Aki használa a Spotify-t. Mai app frissités óta másnál is kb 5 percenként kifagy?
-
kanyi51
senior tag
Szeretnék érdeklődi, ha valakinek sikerült esetleg a VoWifi- t beüzemelni, hogyan csinálta? Vodafon és Digi a két kártya, a VoLTE megy mind a kettőn. Köszi szépen
-
fradi81
veterán
-
-
fireman123
őstag
jópár "olcsó" webshopról kiderült, hogy kevesebb mint 1 éve foglalkoznak mobillal, előző 10 évben meg pékáru kereskedelem volt a cég tevékenysége
, jövőre meg lehet űrhajót árulnak már, ....ezeknél garira nem kell számítani. A nem gyári garisok közül a Turbadót szokták ajánlani, ....de az meg nem olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Horgász topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Linux felhasználók OFF topikja
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest