- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mr.Grey
tag
válasz
kengyel #1006 üzenetére
Nekem egy gagyi 2D játéknál (Hero Wars) lagol igen állat módon 5-10 perc játék után átváltott slideshow üzemmódba...
A játékokhoz a driver beállítása megszünteti a lagot, részletes leírása a Tecsőn, ill. egyéb appok esetében az XDA fórumon a képernyőkivágás elrejtését ajánlják. Beállítások/Megjelenítés/Irányítóközpont és értesítési sáv/A képernyőkivágás elrejtése. Nekem az első megoldás, úgy tűnik megoldotta a problémát. -
Upo
addikt
-
bollizolee
tag
Én azt vettem észre hogy kegyetlen szarul villog a kijelző. Össze vissza állítja a fényerőt. De még a színeket is kegyetlen furán állította. Játék közben is össze vissza mentek a színek a fényerő. Akkor néztem 18 napja ment a telefon kikapcsolás nélkül. Újra indítás után helyre ált. A Mate 10 pro 40 nap után se csinált hasonlót se.
-
-
-
Ricardo
titán
-
Ricardo
titán
" A legfrissebb a 11.0.4.0-verzió. Előbb felraktam manuálisan a 11.0.3.0-verziót, majd OTA jött a 4-verzió."
Én is így jártam el, ( felraktam manuálisan a 11.0.3.0-verziót) de nnekem nem jött a 4-es verzió. ha a legújabb frissítő csomagot akarom letölteni (jobb felül három pöttyös menüből) a fent említett feliratot kapom.
-
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest