- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
batai15
félisten
Fel mész youtube, és meg nézed.
Nagyon sok out of box feature, ill GUI jellemzi ezeket.
A Stock droid mindben benne van, a motorhazteto alatt, erre épül fel minden gyártói rendszer felület.kb mint vannak a PSA hdi motorok, ez van egy rakás kocsiban. Peugeot, Ford, Volvo etc. Külső extrák stb más. -
Alarikman
senior tag
Nézz meg a YouTube-on egy videót a Mi A1-ről és meglátod.
Amúgy pro: gyors, nincs szemét, aránylag gyorsan frissítik
Kontra: kevés testreszabhatóság, nincs témázás(vagy nyakatekert módon csak), meg sokan szeretik a különböző gyári appokat amiket megszoktak( S health, gyári jegyzet app, stb.) -
-
tokot itt linlektem ez 100% hogy védi a kameràt és a teló sem billeg az asztalon, elbír még egy TG kamera üvegvédőt is, akkor sem fog kiállni a tokból, és a teló sem lesz bumszli, ajánlom a matt fekete rücskös verziót amivel a teló fogása is nagyon jó!
A sufni gsm olcsósága meg abból adódik hogy amit ott veszel telefont NEM RENDELKEZIK HIVATALOS MAGYARORSZÁGI GARANCIÁVAL! Ezek többnyire kínából behozott készülékek, és csak a sufni gsm vállal garanciát rá(ha szerencséd van nem szűnik meg a bolt és tudod hová garanciába vinni, az más kérdés hogy akár 2hónap is lehet a garanciális ügyintézés itt) Szóval ebben rejlik az olcsóság!
-
ktommy91
addikt
Melyik hardver tudását tudod kihasználni a gyártó által biztosított szoftverrel? Lehet használni, nagyon fasza gyári állapotban is csak az messze nem az amit a hardver tud. Ezért rakok custom kernelt a MIUI alá. Régen nagy főzött ROM van voltam, de igazából egyik sincs közelébe a MIUI-nak.
-
én is a nokián agyaltam, de végül úgy határoztam, hogy nem ér az majd 2x annyit. eddig úgy gondolom jól döntöttem. az asszony meg minden nap el akarja cserélni velem az ő mi a1-esére.
nyilván nála a külső számit, de azért olyankor dagad a májam és mindig nem a válasz
egyedül a fehér hátteres ikonok zavarnak. amúgy nekem tökéletes.....
tegnap vettem qualcom 3.0-ás külső akksit a médiamárktban. 21 euro volt. állitólag 10000mAh-ás. másfél óra lett a töltési idő 8%-ról 96%-ra
-
sutyi^
senior tag
Indiai változat - Redmi Note 5 Pro
Global / Nemzetközi (yes B20) & Kínai (de ebben no B20) - Redmi Note 5 vagy Redmi Note 5 AI néven fut.Előbbiben nagyobb felbontású a selfie, utóbbiban jobb a hátlapi kettő. Többi spec meg ugyanaz, bár elméletben tőlünk keletre van 6GB RAM-os változat is hébe-hóba.
-
-
törölt tag
Szerintem teljesen felesleges ilyen kérdést feltenni.
Minden boltnak/webáruháznak megvannak itt az emberei, akik bujtatott reklámmal tolják a saját szekerüket, vagy más beszerzési forrásokat ekéznek.
Mindegyik boltnak megvan a maga előnye/hátránya (eladási ár, termék variációk rendelkezésre állása, tényleges raktárkészlet, rendelés átfutási ideje, postázási költség, postázás átfutási ideje, szerviz helye, szerviz minősége) és ezek közül mindenkinek vevőnek más szempont fontos. -
dugo_
veterán
https://logout.hu/bejegyzes/monguz/esetem_a_xiaomishop_hu-val.html
A 100+ hozzászólás is érdekes...
-
Hát annyit takar, hogy mindkét számon beállítod átirányításra a másik számot arra az esetre, ha az nem elérhető.
Így, ha az egyik számon hívásod van, és a másik épp' nem elérhető, az átirányítád miatt az is csörögni fog.
Arra írtam, hogy fizetős lehet, hogy az ilyen átirányított hívás fogadása fizetős lehet.
-
Ki akartam egészíteni, de akkor megteszem most.
Igen, amikor az egyiken hívás van, akkor a másik leesik a hálózatról, nem elérhető.
Ez keresztbe átirányítással megoldható. (Ugye, ez fizetős lehet.)
Nagyon kevés olyan, úgy nevezett dual active készülék van, aminél mindkét kártya folyamatosan aktív.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest