Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• psg5

veterán

válasz DroiDMester #8646 üzenetére

Köszi!
    Igen ezt láttam, de ez nekem túlzás a sarkoknál :) ettől szolidabb kell. S olyan ami egyáltalán nem takarja a kamerát.

Nem tudom ezt a sufnit, alapvetően azzal tisztában vagyok, hogy a 151/2003-as Korm. rendelet alapján 1 év kötelező jótállás van bárhol is veszed és az hogy jogszabály szerint törekedni kell csupán a 15 napos ügyintézésre az mindenkire ugyanúgy érvényes vagyis az hogy 2-3 hét vagy akár 2 hónap a gariztatás még jogilag is simán belefér. És tök mindegy mit nem vállal a sufni a 151-es egyértelműen rájuk is vonatkozik tehát ez nem alap az olcsóságra. Viszont ha jól értem a gyártó ad +1 évet még rá viszont ha nem hivatalostól vásároljuk akkor ez már nem él. Akkor ez is belefér, hisz elég sok termék van alapból csak 1 év "garanciával" :)
    De nincs is hivatalos importőre a Xiaominak akinél esetleg érvényesíteni lehetne a plusz egy évet?
    Azért kérdem, mert LG-nél sufniban vettem és 1,5 év után is lehetett vinni a hivatalos LG szervízbe beazonosították az Imei alapján és mert LG gyártotta ezért foglalkoznak vele.

#8647) juve600: Nem tudom ott, mert a helyi gsm számítaná be a mostani LG-met.

Új hozzászólás Aktív témák