- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Karima #16346 üzenetére
Én kb két hónapig tg nélkül használtam a hozzá kapott tokkal. Karc nem keletkezett rajta, igaz ingzsebben hordtam, vigyáztam rá. Vettem rá kb 800 forintért ilyen 6D üveget, arra kellett vigyázni, hogy pontosan kerüljön fel. Valahogy jobb a tapintása az üvegnek, kevésbé látszik rajta a tapicskolás, de nincs olyan domború hatása, mint amit a képek sejttetnek az ebayen.
Azt nem mondom hogy feltétlenül kell. Sokat nem érdemes áldozni rá, szerintem egy olcsóbb tg ugyanazt tudja, mint egy többezer forintos. -
Balzak83
senior tag
válasz
Karima #16346 üzenetére
Nekem kb. 1 hónapig volt fedetlenül, nem lett karcos. Farmerzsebben hordtam, de vigyáztam, hogy még egy pzs se legyen mellette. Másoknak meg szinte egyből karcolódik, igy megoszlanak erről a vélemények. Kicsivel feljebb én ajánlottam egy üveget, de sokan az 5-6-7d üvegekre esküsznek. A semminél minden jobb, de amig nem kapsz rá normálisat, egy peremes tok is sokat segíthet.
-
Moki2
aktív tag
válasz
Karima #15926 üzenetére
Névjegyeknél bökj a kiválasztott névjegyre és ha előjött akkor ott ne a kis körre hanem az egyszínű üres felső négyzetbe valahova és úgy csatold a képet . Így nálam teljes képernyős fotó jelenik meg híváskor .Ha jól állítottad be akkor a névjegynél is kitölti vele a felső négyzetet és nem csak a kis körben lesz .
-
-
-
-
-
-
válasz
Karima #15871 üzenetére
Beállítások - Telepített alkalmazások - Három pötty jobb felül - Alapértelmezett alkalmazások - Alapértelmezett SMS-alkalmazás. Itt állítsd át Üzenetekre.
ROM-telepítés téma.
Én azért tettem fel az EU-t, mert a globalban sok minden másként van. Pl. alap régión nincs Témák app, nincs arcalapú feloldás, sok a számomra felesleges app, ami nem feltétlen tiltható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Medence topik
- További aktív témák...
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest