- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
aprokaroka87 #33478 üzenetére
Ha nem az app szamitasi igenye miatt (es igy nem a load miatt) hanem pl. a GPU load (vagy a BT transcoding) miatt emeli a CPU frekvenciat akkor sose jossz ra mert nem latszik.
Plusz a Youtube miatt alapbol csavart a helyzet: a Youtube hatterben nem jatszik le, vagyis vagy a Simple Task manager-t latod vagy a Youtube megy, de ha nem jatszik a Youtube ndm latszik a CPU load-ja se..
-
crok
Topikgazda
válasz
aprokaroka87 #33474 üzenetére
Nekem is ez lenne a kerdesem.
Az elmelet szerint az msm-adreno-tz huzza a gpu-t ha van load, az meg huzza a cpu-t is. Esetleg a gpu simple-ondemand governorral is ezt csinalja? -
kanyi51
senior tag
válasz
aprokaroka87 #31051 üzenetére
Köszke, újra tettem és már jó
-
t.zolka
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #30180 üzenetére
Közbe rájöttem, Factory Reset
Egy leírás szerint ez a Power + Vol együtt Hard Reset-ként szerepelt. Ezért nem esett le egyből.
És nem a barátom email címével próbáltam, de akkor megpróbálom azzal.
De ha a mi cloud-ból kitörölte, akkor most újra megjelenik majd a készülék? Ha igen, akkor hogyan tudnánk végleg kitörölni úgy, hogy én tudjam használni, a saját email címemmel?pulutodurumo A Google fiókjából is ki kell szedni.
És ezt hogyan tudjuk megtenni?
Ezt csináltam én:
-
t.zolka
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #30178 üzenetére
Mi az az FR?
-
fudi2002
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #29931 üzenetére
Ex kernel manager
Amúgy 9.6.3.0, fastboottal rakva, kicsontozva picit. 1 napig nem csinálta, most reggel kezdte. -
crok
Topikgazda
válasz
aprokaroka87 #29898 üzenetére
svc usb getFunction
mtp,adbÉs ezen beállítás ugyanaz a működőn és a nem működőn is.
De ezeket azért nem akartam bedobni mert root kell de nagyon sokan nem akarnak (bár ehhez pont nem kéne csak adb + USB hibakeresés).
Bár még mindig nem értem hogy miért nem - nem szabad megadni a jogot semminek aminek nem akarja az ember és ennyi. Ha már nem használja azt az appot aminek kellett a root akkor törölni kell az appot meg a manager-ből a jogát.De nem vagyunk egyformák, ezért keresünk olyan megoldást amihez nem kell - ha van egyáltalán ilyen. -
crok
Topikgazda
válasz
aprokaroka87 #29892 üzenetére
settings list de se a global-ban, se a system-ben, se a secure-ban nincs benne. Alapvetően van rá build.prop property - de ugyanúgy ahogy a default RIL módot se tudod átállítani úgy valamiért ezt se..
-
fudi2002
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #29873 üzenetére
Stabil közepes, ahogy néztem itthon és úton melóba végig B20-at használ, Pécsen használja a többi sávot, ezek szerint ott van csak. (amúgy PRL a menüből belőve) Nem ugrál, akárhol akárhányszor ránéztem pécsen kívül, mindig B20, 3g-t nem láttam azóta az ikon mellett.
-
kmarci25
veterán
válasz
aprokaroka87 #28925 üzenetére
Jó, az alternatív forrásokat ismerem, nem is ez a gond. Azt nem értem, hogy miért nem telepíthető play-en keresztül? Miért nem érhető el Magyarországról?
-
Archttila
veterán
válasz
aprokaroka87 #25494 üzenetére
Beta verzio, de eddig nekem nem volt velük gondom. Visszaraktam az előzőt
-
holozis_HUN
addikt
válasz
aprokaroka87 #25087 üzenetére
Szóval ez ilyen smooth scrolling beállítás?
-
crok
Topikgazda
válasz
aprokaroka87 #25083 üzenetére
Az a bajom az L-Speed-el ami sok XDA-snak is: követhetetlen amit csinál, nincs egyértelműen leírva melyik kapcsoló mit csinál, zanzás nagyon..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest