-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KoSa
csendes újonc
válasz
South Velen #13011 üzenetére
Erre az a válasz mindenhol (sajnos és ezt én nem engedném meg), hogy a "leírásban szereplő adatok a valósak a kép csak ilusztráció! 😬
-
KoSa
csendes újonc
válasz
South Velen #12997 üzenetére
Xiashop sem tudja, hogy mit árul: powerbankoknál nincs a gyári típusszám feltüntetve...
-
válasz
South Velen #12997 üzenetére
zzz03 & americanidiot Értem, hát ez nem jó hír. Köszönöm.
-
Flashget
félisten
válasz
South Velen #12619 üzenetére
Haha.. Majd javítják, ha nem megy vissza a korábbi rom.
-
válasz
South Velen #12327 üzenetére
Messenger Lite?
Nekem se miui 8 alatt,se RR alatt,se Lineage alatt nem volt/nincs vele gondom.Csak ki kell venni az akku optimalizálás alól,hogy ne zárja be a háttérben,akkor vannak értesítések is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest