-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Laslie #34661 üzenetére
Szerintem még csak korlátozottan érhető el OTA-n,
de manuálisan meg le lehet tölteni bármikor
(vagy a Mega tárhelyemről akár).
Hívóképernyő - ugyan ez egy kimenő hívás:
Ez egy clean install után van, nem tudom ilyenre gondoltál-e. -
crok
Topikgazda
válasz
Laslie #32411 üzenetére
Custom ROM természetesen (hála az égnek) van nem MIUI alapú is ( : Nem emlékszem sajnos hogy pl. a Xiaomi.EU-ban (ami kínai dev vagy stabil alapú) volt-e / van-e ilyen lehetőség 100% - de van óriási fórumjuk, ha gondolod keress vagy kérdezz rá ott (angol, de ha kell akkor segítek).
-
Faby
senior tag
válasz
Laslie #32394 üzenetére
Írtad, hogy több tárcsázót kipróbáltál. A TruePhone-t is?
Abban a legutóbbi frissítés óta feljön egy hívásképernyő a gyári helyett.
Caller ID, incomung call UI alatt keresd a beállításokban.
Én ugyan kikapcsoltam, nekem jobban bejön a gyári hívás képernyő, de neked megoldás lehet, színes (legtöbbször sötét, most a tesztnél volt ez a bordó ) alapon fehér betűk. (Amúgy nagyon jó kis tárcsázó, két sim-es használathoz kiváló, régóta használom, érdemes tenni vele egy próbát) -
-
crok
Topikgazda
válasz
Laslie #32387 üzenetére
Eddig az összefoglalóban levő Logout írások alapján mindenki el tudott boldogulni, ha gondolod kezdd el és ha elakadsz akkor kérdezz de énszerintem minden le van írva.
Bár nem tudom egy másik ROM mit fog segíteni egyébként ezen a problémán (hacsak nem is MIUI lesz..).
Témaszerkesztővel próbáltad már egy meglevő téma file átszerkesztését? Itt a hatodik pont: átállítani a bejövő hívás hátterét a zárképernyő hátterére? -
Gloob
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest