- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Üdv.!
Segítsetek légyszíves mert megvadulók már a kamera videó felvételi hangjától.
Korábban kikapcsoltam VoLTE és OK,Google -t.
Később nyitottam BL-t, feltettem sok mindent amit nem akartam csak próbáltam ráncba szedni a hangot.
Magisk v15.3
RedWolf-V3.2.0_023-mido.img, stb.
Magisk Manager-el felraktam ezt a modult: rmn4_mic_noise_cancellation_fix_by_crok_0.0.5 zipFelvételek hangja katasztrofális.
Próbáltam már külön-külön szivaccsal szűrni a mikrofonokat de ugyan az a helyzet.
Azóta valamiért nálam is eltűnt a VoLTE menüpont és a keresőben rákeresve azt írja Bekapcsolva.Hívások közben nincs gond a hanggal, kihangosítva is jó.
Egyedül a videó felvétel hangja ad sci-fi , víz alatti hangokat.Van rá valami tuti megoldás vagy cseréljem a telefont (amit persze nem szívesen tennék) ?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest