- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
kareszkaresz
tag
Udv!
Beszereztem vegul ezt a routert
Olvasgattam a forumot de 4000 hozzaszolast nehez vegignyálazni
Latom elejen van egy fasza leiras a how to rol kinaira.
Lenne egy hirtelen kerdesem amit fontos lenne tudnom. Nekem perpill a mi home alkalmazas magyar regios szal nem kinai es az eszkozeim sem kinabol lettek rendelve hanem magyarorszagon eu regiosnak.
Ha szeretnem h a router erosebb legyen mindenkeppen kell a kinai azt ertem.
Mi a helyzet ilyenkor a mi home alkalmazassal es a cuccokkal benne? Minden megy a szemétbe meg kell probalnom kinaira valtani? (nem tudom magyarnal engedi e egyaltalan)
Vagy tegyem szingapurira elozoek tapasztalata alapjan? (leirasban az van kinai fw kinai bdata kinai mi home kell gondolom hozza nem szingapuri?
Illetve annyi, hogy ha sikerul is kinai mi homeot krealnom az eu globalos cuccaim mukodni fognak hozzáadodnak a kinai mi home alkalmazashoz? Ugy tudom forditva nem mukodott. (ilyenkor a ping válaszido is megnovekszik a regiovaltas miatt? )Bocs ha hirtelen sokat kérdeztem de mielott elkezdenem szétmokolni a rutert jo lenne tudnom ezeket hogy mivel állok szemben
köszi a helpet srácok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest