Új hozzászólás Aktív témák

• kareszkaresz

tag

Udv!

Beszereztem vegul ezt a routert :) Olvasgattam a forumot de 4000 hozzaszolast nehez vegignyálazni :) Latom elejen van egy fasza leiras a how to rol kinaira.

Lenne egy hirtelen kerdesem amit fontos lenne tudnom. Nekem perpill a mi home alkalmazas magyar regios szal nem kinai es az eszkozeim sem kinabol lettek rendelve hanem magyarorszagon eu regiosnak.
    Ha szeretnem h a router erosebb legyen mindenkeppen kell a kinai azt ertem.
    Mi a helyzet ilyenkor a mi home alkalmazassal es a cuccokkal benne? Minden megy a szemétbe meg kell probalnom kinaira valtani? (nem tudom magyarnal engedi e egyaltalan)
    Vagy tegyem szingapurira elozoek tapasztalata alapjan? (leirasban az van kinai fw kinai bdata kinai mi home kell gondolom hozza nem szingapuri?
    Illetve annyi, hogy ha sikerul is kinai mi homeot krealnom az eu globalos cuccaim mukodni fognak hozzáadodnak a kinai mi home alkalmazashoz? Ugy tudom forditva nem mukodott. (ilyenkor a ping válaszido is megnovekszik a regiovaltas miatt? )

Bocs ha hirtelen sokat kérdeztem de mielott elkezdenem szétmokolni a rutert jo lenne tudnom ezeket hogy mivel állok szemben :)

köszi a helpet srácok!

Új hozzászólás Aktív témák