-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
kareszkaresz
tag
remote management opciot talalok az original softwareben valahol, vagy a patchelt firmwarees opciok kozott?
nem talalom a normal firmwarenel se appban se webes oldalán és nem mindegy h ez on vagy off.
mutatnátok egy kepet hogy merre van? simaban vagy patcheltben .koszi
-
kareszkaresz
tag
válasz
trance89 #4423 üzenetére
sok eszkozom van xiaomi is reszben amihez kell a mi home app ,amik raadasul cuccosok. valaki itt azt irta hogy lehet kinai a router attol hogy a cuccaim globalosok ebben perpillanat tapasztalatom még nincs, mert az ellenkezojet is irta már valaki hogy bdata es app region egyeznie kell hogy menjen az app, de ugye ez globalos cuccoknal kinai firmwareel viszont kizárt
valahol irta valaki hogy a patchelt fw-en nincs aiot antenna csak a gyárin, csupan ki-be kapcsolhato weben h vilagit-e vagy sem. ez mennyiben allja meg a helyet?
-
kareszkaresz
tag
válasz
trance89 #4419 üzenetére
nem, nem szorakoztam vele. nem is all szandekomban.
koszi szepen a gyors valaszt. Olvastam itt nehany oldallal elobb hogy a global 3022es modositott globalon port forwarding hibák sorai vannak. Nalam van port forward nem is kevés, mondhatni létszukseglet.
Tudsz errol nehany szot mondani esetleg? ennek fenyeben mit javasolsz vagy nem is mindenkinel van ez a hibajelenseg.etc.. -
kareszkaresz
tag
"
Az openwrt AX3600 wikije teljesen jó, de csak akkor, ha gyári szoftverről mész OWRT-re (a valódira és nem valami egyébre ami annak nevezi magát). Ha valami mókolt akármit már felraktál, akkor good luck, bár ha az eredeti BDF-edről csináltál mentést és azt visszaírod, és ezt leszámítva nem változtattál meg semmit (különösen a partíciós táblát), akkor menni fog. Ennyit tudok mondani.
"Mielott nekiall az ember barmiféle mokolásnak ezt a procedurat hogyan lehet kivitelezni?
Es amennyiben ez nagyon hasznos talan erdemes lenne evvel kezdeni?
Akkor is ha nem openwrt-t tesz fel jo otletnek tunik. -
kareszkaresz
tag
válasz
FingR86 #4417 üzenetére
Kozben nekialltam az elmult 2000 hozzaszolast olvasasanak. egyreszt mert erdekel ha mar ilyen hardwareem van, masreszt mert nagyon sok okossagot tenyleg megosztottatok itt rászántam azt a 8-10 ora olvasast
szerkeszteni nem tudtam a regi hozzaszolasokat, de igy mar latom mennyi hulyeseget kerdeztem
szoval kalappal a turelmetekhez
es koszonom szepen a segitseget.
akkor bekapcsolom es hagyom rajta az eu bdatat global modositott firmwareel. ez aaz arany kozeput nekem is igy tunik.koszi még1x
pythonnal mi ujsag amugy? olvastam volt kulonbseg 3.6 es 3.7 kozott utobbi sok helyen nem ment a regi szripttel, most hol tartunk melyik scriptet kell es melyik pythont futtatni hogy jo legyen?
-
kareszkaresz
tag
kozben olvastam olyan hozzaszolast , merthogy elvegzem a hazifeladatot 2000tol nekialltam XD
hogy cn bdata eu regios firmware mukodik egyutt. ezesetben lehetseges hogy mi home alkalmazasom sem kell torolni cuccokat benne? ( azok mind eu regiosak perpill)hogy erosebb legyen a jelado jo ez igy vagy kell a cn firmware is? egyaltalan ajanlott hozza vagy csak a bdata maradjon cn mik az ujabb tapasztalatok firmware mukodes terén?
-
kareszkaresz
tag
Udv!
Beszereztem vegul ezt a routert
Olvasgattam a forumot de 4000 hozzaszolast nehez vegignyálazni
Latom elejen van egy fasza leiras a how to rol kinaira.
Lenne egy hirtelen kerdesem amit fontos lenne tudnom. Nekem perpill a mi home alkalmazas magyar regios szal nem kinai es az eszkozeim sem kinabol lettek rendelve hanem magyarorszagon eu regiosnak.
Ha szeretnem h a router erosebb legyen mindenkeppen kell a kinai azt ertem.
Mi a helyzet ilyenkor a mi home alkalmazassal es a cuccokkal benne? Minden megy a szemétbe meg kell probalnom kinaira valtani? (nem tudom magyarnal engedi e egyaltalan)
Vagy tegyem szingapurira elozoek tapasztalata alapjan? (leirasban az van kinai fw kinai bdata kinai mi home kell gondolom hozza nem szingapuri?
Illetve annyi, hogy ha sikerul is kinai mi homeot krealnom az eu globalos cuccaim mukodni fognak hozzáadodnak a kinai mi home alkalmazashoz? Ugy tudom forditva nem mukodott. (ilyenkor a ping válaszido is megnovekszik a regiovaltas miatt? )Bocs ha hirtelen sokat kérdeztem de mielott elkezdenem szétmokolni a rutert jo lenne tudnom ezeket hogy mivel állok szemben
köszi a helpet srácok!
-
kareszkaresz
tag
válasz
trance89 #4413 üzenetére
Nem bizom a webshopokban jobb szeretem elhozni eloben
Bar ott nincs 14 nap de mindenkeppen jo erzesem van es hat meshneknse utolso
Rendben koszonom szepen a segitseget remelem jol dontottunk
Kezdetben megnezem mit tud alapbol global version lesz aztan meglatom akarom e varialni a kutyut szoftveresenbar ahogy olvasgattam a topicot még az alap beallitason felul is sokat tud dobni ami alapbol sem tunik rossznak.
-
kareszkaresz
tag
sziasztok egy gyors kerdest engedjetek meg, router vasarlas elott vagyok, es lassan kezd kialakulni a kep bennem mára mindennek ellenere 2 verzional maradtam az ax3200 es az ax3600nal.
sok 2.4ghz-es okos eszkozom van de tapasztalatom e téren ezekkel a modemekkel nemsok, van itt nehany dolog amit figyelembe véve jol összezavartak, szeretnem ha segitenetek dontésembenax3200 nincs aiot antenna, nincs wifi 6 2.4 ghzen, 2 magos a proci csak, DE mimo 4:4 2.4 ghz-en
ax3600 van aiot antenna, van wifi 6 2.4Ghz-en is(nem mintha bármi használná), 4 magos proci van benne, DE mimo 2:2 csak 2.4ghzenszamit a 4 magos proci, a dupla ram eszkozkezelese szempontjabol ugy igazabol vagy parasztvakitas?
illetve hogy csak 2:2es mimo jelet tud egyszerre elinditani 4 helyett sok eszkoznel ez mit jelent?ax3600 fele hajlok amugy , de a sok 2.4ghz eszkoz miatta a 2:2-es mimo kicsit megrenditett h jo lesz-e
nem -e elég a 3200 is.
koszonom szepen a segitseget!!
-
kareszkaresz
tag
válasz
enginev3.0 #4370 üzenetére
szia
valaki azt irta nekem hogy eu global routerre is fel tud menni a kinai fw. Most akkor mi az igazsag?
-
kareszkaresz
tag
Sziasztok, segitseget szeretnek kerni router vasarlas elott vagyok nem szeretnek belenyulni a joba.
Ha jol ertettem amilyen a firmware olyan eszkoz es regio beallitas kell legyen mi home appban.
Annyi lejott h a kinai fw lenne jo, de a cuccaim mind globalon vannak ezen valtoztatni nem szandekoznek.
Sok 2.4ghzes wifi cuccom van ezert fontos lenne az eroa stabil kapcsolat lakotelepi betonban ahol sok mas wifi is dolgozik korulotte. Ahogy latom wifi6 keves van még, ezert foleg az elobbiek lennenek szempont.
Nezegettem még ax1800 ax2350 ax3200 szoval kb minden felhozatalt.
Mit ajanlanatok ennek fenyeben, es hogy lenne aktualisan a legjobb megoldas?
Koszi ha vki ram szan nehany percet a valasszal.
Zdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest