- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Speedy007
őstag
Kérdeztem a VF-t hogy megtudják-e mondani hogy melyik szolgáltatóhoz tartozik a készülék azt mondták hogy nem.. Vélhetőleg elég sok lehet a kötbér rajta ha most lett letiltva így ez nem játszik.. Papírjai nincsennek ahogy írtam korábban az előleg fizetésről szóló bizonylata van meg. Ára ha jól emlékszem jóval a piaci ár alatt volt 178-t vettük igaz se töltő se töltő és tok se volt hozzá valamint doboz.
Berhelésbe még egyenlőre nem tudok bele fogni mert nincsen alkalmas donor jelölt. -
frissíteni kell a TWRP-t
letöltöd => twrp-3.7.1_12-v9.0_A15-fuxi-skkk.img
telóval át lépsz Fastboot módba(powert nyomod és a hangerő le-t amég újra nem indul)
majd gépre dugod és
fastboot flash recovery_ab recovery.img
recovery.img helyére a letöltött TWRP nevét írd!
valahogy így: fastboot flash recovery_ab twrp-3.7.1_12-v9.0_A15-fuxi-skkk.img
ha végzett
fastboot reboot recovery
-
szpali
addikt
eSIM tapasztalatok:
Airalo és Revolut alkalmazásokat próbátam, utóbbi csak EU-ban működött (Írországi átszállással utaztam), az USA-ban valahogy nem tudtam életet lehelni bele és a support sem tudott érdemben segítei (ezért azt le is mondtam), de nem is kellett, mert addigra megérkezett a kinti SIM kártya is, az átmeneti 2 napban pedig ott volt az Airalo, ami remekül tette a dolgát a x13-ban és az iphone-ban is.
-
OSERANSKY
junior tag
Opciókban szinte semmi.
Én legalábbis nem vettem észre, Global előtt EEA-n voltam.
A frissítések terén jobb a Global, ahogy látom.
'Aktívabb' a Béta program is rá.
EEA-n először régió-specifikus ill. különböző helyi / szolgáltatói csatornákon, ellenőrzéseken megy keresztül 1-1 update.
Ezért vannak a nagyobb késések.
De ahogy írják is, pl. a Hívásrögzítést ne keresd egyikben sem.
Xiaomi.eu ROM-ban alapból benne van. -
oOKitsuneOo
tag
-
-
-
snowman
tag
Ha már tokokról van szó, ez az én favoritom:
https://www.aliexpress.com/item/1005005073005496.html
Még 12X-hez vettem ilyet, és nemrég a 13-hoz is. Nagyon jó fogása van, és a kameraszigetet is védi. -
Mendez75
csendes újonc
Két dolog miatt is a jó fényviszonyok mellett készült fotók érdekelnek. Egyrészt mert általában nyaralás, kirándulás vagy lakásban való összejövetel alatt fotózok többnyire, másrészt pedig mivel az x13 még a téli időszakban jött ki ezért túlnyomó részt borús időben készült képek találhatók a youtube-on és az itteni felvételeken is. Szeretném látni milyen amikor napos időben embereket vagy virágzó zöldellő fákat fotózok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest