- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
Írtam a fogyasztó védelemnek ezt a választ kaptam tudtok benne segíteni értelmezni?
-
Speedy007
őstag
De az miért van hogy hálózati tiltás ellenére egyszer-egyszer el kapja a fonalat és tud csatlakozni mobilhálózatra?
Elkezdtem szórakozni a romokkal hátha valamelyik esetén szóra lehet bírni a telefon hálózati tiltás ellenére akár melyik romot próbáltam eredménytelen volt a kisérlet. Ma rá tettem a HyperOS 2-t a lányom VF-s kártyájával 2x-r egymás után csatlakozott SIM 1-n hálózatra az enyémmel semelyik foglalatban sem akart -
Speedy007
őstag
Kérdeztem a VF-t hogy megtudják-e mondani hogy melyik szolgáltatóhoz tartozik a készülék azt mondták hogy nem.. Vélhetőleg elég sok lehet a kötbér rajta ha most lett letiltva így ez nem játszik.. Papírjai nincsennek ahogy írtam korábban az előleg fizetésről szóló bizonylata van meg. Ára ha jól emlékszem jóval a piaci ár alatt volt 178-t vettük igaz se töltő se töltő és tok se volt hozzá valamint doboz.
Berhelésbe még egyenlőre nem tudok bele fogni mert nincsen alkalmas donor jelölt. -
Speedy007
őstag
Végül is úgy tudom hogy amíg nincsen kifizetve a készülék addig a szolgáltató-é a felhasználó "lízingeli". Tegnap hívtam őket is de azóta is hívnak vissza hogy mi a helyzet... Akkor mégegyszer neki durálom magamat. Az a gond hogy az adás vételi nincsen már meg maximum az előleges papír
E-Sim ilyenkor már nem játszik az is tiltva van?
Azt mondta a telefon végén lévő srác hogy nem tudnak vele mit csinálni mivel ő nem régóta van ott ő nem tudja hogy működtek a doolgok tavaly ott. Ha adtak is letiltás elleni garanciát az maximum félévre szólna csak -
Speedy007
őstag
válasz
DroiDMester #3145 üzenetére
Köszönöm a tippet valóban le van tiltva a telefon így van egy 10-120.000Ft-s papír nehezékünk
-
Speedy007
őstag
válasz
DroiDMester #3145 üzenetére
Tavaly vettem egy használt telefon kereskedőtől.Mindegy melyik szolgáltatónál kérdezek rá?
-
Speedy007
őstag
válasz
falabu88 #3142 üzenetére
Elsőre arra gyanakodtam hogy le van tiltva a telefon. De elmentem az apámhoz mert neki telekomos simje van azzal is azt produkálta kíváncsiságból bele tettem az én VF/One-s kártyámat egyből csatlakozott a hálózatra . Utána újra próbálkoztam telekomos sim-el ugyanazt csinálta mint korábban. Vissza tettem az én kártyámat amivel korábban csatlakozott a mobilhálózatra utána már azzal se akart. Így gyanakszom vagy a hardver vagy a software probléma lesz vagy kettő együtt
-
Speedy007
őstag
Sziasztok!
Több helyre írtam már ezzel a problémával hátha tudtok segíteni. Van egy Xiaomi 13 telefon tegnap a párom szerint le fagyott a telefon sorozat nézés közben és újra kellett indítani. Azóta mobil hálózatra nem akar csatlakozni. Sim kártyát látja és a pin kódot is be bírom írni valamint ha manuális hálózat választásra megyek látja az elérhető hálózatokat. Mit lehet a probléma?
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest