- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
falabu88
aktív tag
Lidl plus app nálatok működik? Már töröltem, újratettem, de semmi. Amint kiválasztom Magyarországot ezt a hibát dobja.. Gyári eu rom ráadásul, nincs nyitott bootloader sem, ezért fura. Mindjárt felrakom a 103-as HyperOs-t hátha..
-
falabu88
aktív tag
Mi Mover, de csak az appotkat/fotókat rakja át , nyilván be kell lépni az összesbe újra és beállítani. A híváslista/sms-ek nekem valamiért minden költözésnél megmaradnak/megmaradtak. Ha nem válik be a Mi Mover akkor még mindig újrakezdheted.
Ezért is szeretek úgy telefont cserélni , hogy meg legyen a régi , akkor viszonylag könnyen le lehet róla koppintani pl az ikonok elrendezését stb. Sajnos 2-3 órát rá kell szánni a belakásra, ez ilyen.
-
falabu88
aktív tag
Sziasztok! A gyorstöltés ha nem működik rendesen az garanciális hiba, ugye? Amit most vettem 13-as (telekomos vásárlás volt) nem akar rendesen tölteni. A másik kínai 13-asom töltőjével gyorstöltést sem ír ki, a sajátjával is csak sima gyorstöltést nem a szupergyorsat (ha jól rémlik ez a 67W), és 1,5 órát ír teljes töltésre. Este feltölt szépen és a napot bírja, viszont azért néha jól jön napközben pár perc alatt 20-30% plusz, és még 2 hónap gari van rá, kihasználnám.
-
falabu88
aktív tag
válasz
Barthezz2 #3119 üzenetére
A kezdőképernyő engem is felb*szott, de pár nap és megszokja az ember (csak át kell rendezni mindent ha 5x7-es beállításon voltál..). Viszont pár nap használat után vettem a kínai mellé egy magyar 13-at (hiányzott az érintéses fizetés, meg néhány app ami nem ment) , erre még nem jött a frissítés. Most meg már ez a szokatlan.
-
falabu88
aktív tag
válasz
kszthly #2926 üzenetére
Mindegy, túlélem igazából, mindig nálam van a kártya is, egy plusz mozdulat elővenni.. Csak már megszoktam, megszerettem a telefonos fizetést. A 4/5G-től jobban féltem, de itt a környéken (Hajdúböszörmény-Debrecen) eddig minden úgy működik a Yettel simmel ahogy eddig.
Egyelőre szuper a telefon, iszonyat gyors. Poco F5 után meglepett, sokkal jobbnak/gyorsabbnak tűnik, és még az akksi is jobban bírja szerintem. Nem mellesleg nem bugos a Messenger chatbubborék mint az F5-ön, hibátlanul működik.
-
falabu88
aktív tag
Sziasztok! A napokban vettem egy Kínai verziós készüléket. Nyitott bootloaderrel van rajta EEA Rom.
Az lenne a problémám vele, hogy az unicredites kártyámat nem engedi hozzáadni a Google pay-hez,a biztonsági követelmények nem felelnek meg.
Tudnátok esetleg segíteni hogysmint tudnám megoldani, hogy működjön?
-
falabu88
aktív tag
válasz
DroiDMester #2398 üzenetére
Keret lenne, csak sajnálom rá, mert a 12X is teljesen kielégít minden igényt, így belőttem magamnak egy ársávot amit kivárok.
Néztem a Poco-t, jó is lenne, de pont a mérete miatt kellene a 13. Mi 10 volt előtte, és bevált utána a kisebb méret. Az meg hogy végre a 13-nál nem hajlított a kijelző nálam hatalmas pirospont. -
falabu88
aktív tag
Sziasztok! Lassan lecserélném majd a 12X-et, és nagyon a 13 fele húz a szívem. Aki 12/12X-ről váltott tudna írni véleményt a készülékről?
Várom, hogy használtan a lélektani 170-180k alá essen az ár, viszont figyelem pár hete, és alig kerül fel néhány darab eladásra. Ennyire jól sikerült a 13, hogy nem nagyon akar megválni tőle senki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DOOM - The Dark Ages
- Kikristályosodik a Razr 60
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest