- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TpS
őstag
TWRP v8.3: [link]
-
TpS
őstag
válasz
retesz147 #2241 üzenetére
Dirtyvel raktam fel én is, de nem tapasztalok ilyen gondot. A camscannert próbaként felraktam, a jogokat megadtam és működik, nem ad hibát. Wase nincs fent, de chrome esetén nem tapasztaltam az általad írt hibát, teljesen normálisan működik. A messengert nem használom a telefonon, mert egész nap gép előtt ülök, így arról sajnos nem tudok nyilatkozni. Eddig semmi gondot nem találtam.
-
TpS
őstag
válasz
retesz147 #2217 üzenetére
Az updater szinte sose jelez nekem se. Nem szoktam kivárni, ha a fórumon nem írnak gondot, akkor pc-n download managerrel szoktam letölteni, az updateres letöltés sokszor baromi lassú, és korábban sokszor meg is szakadt, és nem folytatta,, hanem elölről kezdte.
Ki volt kapcsolva a képernynzár, de ez szerintem már jó a twrp-ben, a fórumon már nem írtak gondot a titkosítással. -
TpS
őstag
válasz
oOKitsuneOo #2077 üzenetére
A 12.4-es changelog-ban: Fix - "Collapse after touch" didn't work
Nálam nem csak nem működött, hanem nem látszott ez a beállítás.Most már van, és be is volt pipálva, így átvette az A13-as beállításomat.
Amúgy valóban dirty-vel raktam fel, de a fórumon sokan így rakták fel gond nélkül, így nem is akartam clean telepítést, túl sok meló újra belakni. Korábban se volt gondom más xiaomi telefonon, amikor android főverziót váltottam az eu.dev rommal dirty-vel.
Főverzió, vagy akár csak miui verzió váltáskor is szoktak gondok lenni, ezért mindig 1-2 napig a fórumot olvasgatom, hogy milyen hibák jöttek elő. Ezt pont nem említette senki. -
TpS
őstag
válasz
oOKitsuneOo #2073 üzenetére
Az eu.dev-en nincs ilyen beállítási lehetőség nálam.
-
TpS
őstag
A MIUI14-en be volt állítva, hogy ha a redőnyön valami ikonra rábökök, pl. wifi, némítás, ... akkor magától felcsukta. Ez a hyper-en nem működik és nem is találom sehol. Valaki esetleg látta ezt az opciót?
-
TpS
őstag
válasz
retesz147 #2062 üzenetére
Az időjárás gondot megszünteti az időjárás app data törlés. Azóta a zárlépernyőn és az a főképernyőre kirakott időjárás widget is jól müxik.
Ami tetszik, hogy az ébresztés előtti üzeneten nagyobb a gomb, így könnyebben eltalálom, amikor le akarom lőni az ébresztőt félórával korábban. A MI14-en rendszeresen mellé ment a bökés, és bejött az óra.
-
TpS
őstag
válasz
juve600 #1884 üzenetére
Az eu dev-et használom, már régóta működik az OTA letöltés, de a frissítés már régóta féllábas, mert a twrp nem tudja felrakni, csak bedob a menübe, és kézzel kell indítani az install-t. Ráadásul elég sokszor nem jelzi, hogy van OTA, holott az oldalon már napok óta ott a letöltő link és letölthető.
-
TpS
őstag
válasz
Victoryus94 #1335 üzenetére
Nekem nem működik a frissítőből a twrp-s frissítés az eu dev-en. Elindul a twrp és onnan kézzel kell az install-t végrehajtani. A stable verzióban nem tudom, hogy ez rendesen működik-e.
Mivel a stable romok is már egy ideje hibrid romok, így twrp-ből és fastboot-tal is feltehető. -
TpS
őstag
válasz
Victoryus94 #1320 üzenetére
Az eu dev-ben itt van: Kezdőképernyő / -1 képernyő
-
TpS
őstag
válasz
alex devil #930 üzenetére
Korábban már mások is keresték: [link]
-
TpS
őstag
válasz
gyonyoruwok #859 üzenetére
Ez már a 7. xiaomi telefonom max 1-től a 13-ig, 2016 óta xiaomi telefonjaim voltak. Sose volt gond az ébresztés, sose állítottam semmit az órával kapcsolatban, ahogy a rom felrakta, akár globál, akér eu dev estén, úgy használtam.
-
TpS
őstag
válasz
Victoryus94 #822 üzenetére
fastboot boot parancsot nem adtál ki? Nem írtad, csak megkérdem, mert akkor fastboot módba ragad, így lehet megoldani:
fastboot erase misc
fastboot set_active a -
TpS
őstag
válasz
mergesmate #790 üzenetére
Ezt próbáltad már? [link]
-
TpS
őstag
válasz
Victoryus94 #754 üzenetére
Az ébresztéssel sose volt gondom, még a telefon bekapcsolást is próbáltam az ébresztéssel, az is szépen ment, persze erre amúgy sose lesz szükségem. Viszont az időzített sms nem mindig pontos, valamikor 2-5 percet is késik számomra teljesen érthetetlen módon..
-
TpS
őstag
válasz
Mendez75 #739 üzenetére
A dev-ben nem találtam, hogy hol lehet a bekapcsoló gombra wifi-t tenni. Ezen alapban a google segéd volt 1mp nyomvatartásra. További beállítások / Kézmozdulat parancsikonok. Nálam a dupla power a zseblámpa, sima power-re meg a kibővített power menüt adja, amit a fejlesztői beállításokban engedélyeztem.
-
TpS
őstag
-
TpS
őstag
válasz
DroiDMester #622 üzenetére
Ez volt az egyik ok, amiért dev-et használok.
-
TpS
őstag
-
-
TpS
őstag
válasz
Indian74 #389 üzenetére
A dev hetetente jön általában, kivéve, ha valamit ünnepelnek a kínaiak, vagy valamilyen hiba miatt visszavonták a romot. Nem muszáj hetente frissíteni, de ha már van, miért ne?
Ha nincs kedved a gyakori frissítéshez, akkor a stabil az ajánlott. Az első xiaomi telefonom (MI Max) óta dev-en vagyok, elégedett vagyok vele. Időnként előfordulnak problémák, így az eu fórumot érdemes átfutni, mielőtt felkerül a rom.
Az eu dev OTA féllábas, letölteni lehet az update-rel, de a twrp nem tudja az updater-ből meghívva feltepíteni, így csak belép a twrp-be és neked kell az install-t elindítani. Majd barkácsolnak a twrp-n, aztán ez is menni fog egymenetben. -
TpS
őstag
gcam-mal nem próbálta valaki, hogy ott megy-e a 60?
-
TpS
őstag
válasz
Bathorypeter #324 üzenetére
A eu.dev-ben választható a 30 is.
-
TpS
őstag
Hol lehet bekapcsolni, hogy az új widgeteket is mutassa, ami a 14-es miui-val érkezett. Az ismerősöm 11 ultráján látható, de nálam maradt a régi widget választó képernyő.
-
TpS
őstag
A dev-ben elég gyorsan szokták orvosolni a gondokat. Már többször előfordult, hogy kiderült pénteken a hiba, szombatra fent volt a javított rom.
Ezért is érdemes várni a felrakással és átfutni a fórumot, hogy találtak-e valami problémát, és az a probléma kizáró ok-e a frissítésre, vagy pl. számomra az nem gond. -
TpS
őstag
válasz
DroiDMester #245 üzenetére
A V14.0.23.3.16.DEV-et raktam fel, eddig nem volt gondom semmivel, a sim-et sem dobta el. Hátha a héten megjelenőben már javítva lesz ez a probléma.
-
TpS
őstag
Megjött a TS-ről, 16-án rendeltem, ma hozta a posta, Luxemburgon keresztül hozták be global priority-vel, így nincs további költség. 8/256-os, Jade Green. Xiaomi.EU stabil van rajta, este megy fel rá a dev.
-
TpS
őstag
válasz
Elit3Zotya #180 üzenetére
Nincs benne, de nincs is rá szükségem. Ez majd eladáskor fogja csökkenteni az eladási árat kb. 2 év múlva.
-
TpS
őstag
A globált nem akarom használni, mert abban a google tárcsázó és sms app van / vagy legalábbis volt korábban, a xiaomi appokat jobban szeretem, illetve a régió függetlenségnek is vannak előnyei.
Mivel kínai belpiacos változatot veszek, a globált csak nyitott BL-re lehet feltenni, innentől meg nem fognak menni a fizetés, netflix, meg ilyenek, ezek viszont jól muzsikálnak az eu dev / stabil változatban. -
TpS
őstag
A TS-ről vásárolt már valaki 13-at? EU rommal kértem, mert nem volt kedvem itt kivárni az 1 hetet a nyitásra, itt a feldolgozási idő 5 nap volt a feladás előtt (nyitás nélkül is kivárnak általában ennyit a feldolgozással), valszeg van nekik a polcon pár nyitott változat. Most Luxemburgban van már 2 napja, mennyi idő alatt érkezhet meg?
Illetve a dev romnál az utolsó 2-re azt említették a fórumon, hogy eldobálja a sim-et. Van valakinek tapasztalata a korábbi eu dev-vel? Mindenképp gyalulni akarom, mert bár elvileg érintetlen eu romot tesztnek fel, de azért én bizalmatlan vagyok ilyen szempontból. Annak idején a 11 ultrát is egyből újrahúztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest