- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dSERiES
senior tag
válasz
dSERiES #3400 üzenetére
Túrtam: 2.0.111.0.VMCEUXM
-
dSERiES
senior tag
Gondold el, hogy hány 1000 telefonjukra kell párhuzamosan összekoordinálni a szoftverfrissítéseket. Hány fajta hardverkombinációra.
Nekem ez nem is annyira szimpatikus, hogy van 13, Pro, utána már jön a T, T Pro, Ultra. 1 évben kiadnak 3x annyi telefont mint más gyártó, mi mennyiségű elektronikai hulladék ez.
Legalább már hosszabb ideig támogatottak szoftveresen újabban, de talán a legutolsók voltak, akik elköteleződtek a hosszú támogatás mellett. Meg persze nem tudjuk majd mit butítanak le, ha pl. megkapjuk az Android 16-ot (most sem kapjuk már meg a teljes funkciós A15-öt, mint a 15 pl.). De ház ez a villanykörte effektus..
Kínai ROM én úgy tudom (bár itt lehet valaki azzal megy és majd megcáfol) hogy más / bővebb, többet tud (pl. XiaoAI).Honort meg tolja Micimackó bácsi lehet, hogy minél több kézbe eljusson
-
dSERiES
senior tag
Gyakorlatilag két egyforma méretű 2.0.108 még nem volt itt a fórumon
szuper.
HyperOS Update Policyszerk.: a 15-re most jött ki a 2.2 (EEA), úgyhogy lassan jövünk. Egy kolléga írta hogy nem sok változott, én azért várom. Csak kapunk valami AI funkciót még pluszban, vagy karikázós keresést..
-
dSERiES
senior tag
Hulladék oldal, de: HyperOS 2.2
A kínaira már kint van.
-
dSERiES
senior tag
Értem, köszönöm
-
dSERiES
senior tag
válasz
Victoryus94 #3274 üzenetére
-
dSERiES
senior tag
válasz
dSERiES #3245 üzenetére
2.0.103.0.VMCEUXM itt már fent van ha valaki feltenné az átnevezős módszerrel.
-
-
dSERiES
senior tag
válasz
Victoryus94 #3236 üzenetére
Hú, ez nagyon új. Nem látom a romot sehol.
Beta teszternek jelentkeztél esetleg, azért kaptad a frissítést?
-
dSERiES
senior tag
Google Play System frissítés jött vagy 3x, így 2025. február 1-re frissült ez is.
Nem tudom ez miért jó, ez előtt '24 október 1-et írt.
2.0.102.0 ROM. -
dSERiES
senior tag
válasz
balazs0830 #3207 üzenetére
Eddig háromszor felraktam a 2.0.3.0-cat pedig mindent úgy csináltam. Feladtam
B***sz vagyok én már ehhez (régen pedig még ilyen kernel-cseréket is nyomtam..)
Köszönöm azért -
dSERiES
senior tag
válasz
balazs0830 #3204 üzenetére
Ez mennyire áll távol a nem-hivatalostól, úgy értem mennyire áll fenn annak a veszélye hogy reseteli magát vagy bugzik utána?
Fura mert a 2.0.3.0-cat tök gyorsan megkaptam a béta programra regelés után. Most meg semmi.
-
dSERiES
senior tag
válasz
balazs0830 #3202 üzenetére
Köszi szépen. Én eddig a "telefonról" menüből próbáltam, illetve az update.zip-re nevezéssel gyári recovery-ből de egyik sem sikerült.
-
dSERiES
senior tag
válasz
balazs0830 #3200 üzenetére
Ezt várom már mint a messiást
Letöltöttem cirka 3 nap alatt a nyomorult 560mb-os ota-t erre unable to validate vagy mit ír és nem megy fel
-
dSERiES
senior tag
válasz
Victoryus94 #3182 üzenetére
Igen, 2.0.2.0 is valahol ezt írta (talán a telefonról menüben), de egy másik helyen meg azt, hogy 2024. decemberi. Gyanítom utóbbi volt az igaz.
Némi bufgix is került bele, bár még nem használtam sokat. -
dSERiES
senior tag
2.0.3.0 frissítés épp most jött. Csak Januári security.
-
dSERiES
senior tag
Sziasztok,
Új felhasználóként én 1.0.10-en voltam és láttam hogy volt már 1.0.11 és "stable beta" 2.0.2.0 is.
Bárhogyan töltöttem le bármi romot, nem tette fel egyiket sem. Mindig "can't verify unknown"-t írt.
Community appban amint elfogadták a béta teszter jelentkezést, jött is a HyperOS2 frissítés kb azonnal.Én azt tapasztaltam, hogy sokkal jobb. Komoly bug még nem jött szembe, ahhoz képest hogy "stable beta".
Nekem az akkuidő sokkal jobb, mint HyperOS1-en de lehet hogy ott valami bugom volt (pedig reseteltem), mert gyanús is volt, hogy kb annyira merült mint a Pixel 6 (attól azért sokkal jobbnak kellett volna lennie).
Elsőre az a fura hogy a Google Play System frissítés HyperOS21-en valami júliusról nem mozdult meg.
HOS2-őn pedig október marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest