- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
magmakocka
aktív tag
Egészen pörgős. Az update olyan gyorsan felment, hogy nem hittem a szememnek.
Lehet frissített valamit a háttérben, míg nem nyomtam rá a frissítésre. Valóban több hely van a kezdőképernyőnél. Amit nagyon furcsáltam, hogy fizetésnél kicsit máshogyan néztek ki a dolgok, de nekem tetszik. A beallítások is szélesebb lett. Feloldásnál másfajta animáció.
Amúgy, szerintem nagyjarészt csak reskin. Nyilván komolyabb használat után fognak kiderülni, mik lesznek a turpisságok, vagy jó dolgok. Ami kifejezetten tetszik és vártam, hogy meglehessen nézni az eszköz állapotát. Hány ciklust töltöttem bele a telefonba, milyen állapotban van az UFS. Ezek tökre hasznos dolgok.
-
OSERANSKY
junior tag
Köszi az infót.
Ez sajnos már várható volt.
Aki felfrissített HyperOS-re, annak szívás, nincs lehetőség Downgrade-re, főleg mivel én korábban úgy láttam, hogy több minden függvénye lesz milyen szintű Mi Community profilod is van...
Egyre inkább elegem van a Xiaomiból, párhuzamosan több dolog miatt is.
Valamivel mindig ment a kínlódás, napestig tudnám sorolni az elmúlt évek tapasztalatait, de végül mindig kitartottam a márka mellett.
Hát mostmár ez nem lesz annyira egyértelmű.
Sőt.
Azt hiszem váltani fogok OnePlus 12-re.
Egyébként ez a módszer, amivel (most még) esetleg kikerülhető az Mi Community-s azonosítás, nem tűnik veszélytelennek, ahogy arra fel is hívják a linken a figyelmet... -
retesz147
addikt
Áttettem új verzióra, de megmaradt a "Korábbi értesítések" csoportosítás.
Az a baj, hogy a Korábbi értesítéseken kívüli értesítéseket ha megnézem/törlöm, onnan nem hozza át azokat, amiket oda sorol, hanem mindig meg kell néznem mi maradt benne.
Ezért akarom megszűntetni. Nekem speciel nem tetszik ez a fícsör... -
OSERANSKY
junior tag
Jól tetted
A 'vagy jön frissítés, vagy nem dolog ha nem zárt a Bootloader' nem tudom mennyire állja meg a helyét.
Szintúgy olvastam / hallottam pár helyen.
Ez a jó a gyári ROM-ra visszaflashelésben.
A stock Recovery-t is visszateszi, töröl MINDENT, mintha most vennéd elő a telót a dobozból kb.
Hosszú évek óta van az asztali gépemen egy olyan mappa, ami tartalmazza az összes fotómat, dokumentumokat, megvásárolt zenéket, a Beállításokat nyilván nem tudom lementeni, Factory Reset után végig kell menni újra mindenen, de már a véremben van az egész szerencsére, pikk-pakk vissza tudok tenni mindent, ami fontos.
A Xiaomi Cloud és a Google fiók leszinkronizálása a törlések / visszaállások előtt minden alkalommal alap, a fentebb író kolléga is használja, ami megnyugtat.
Sok kérdésben segített, amíg kísérletezgettem a Xiaomi.eu rendszerrel!
Mindenesetre inkább én sem kockáztattam, ez a TWRP-s dolog meg a DEV rendszer hogy is mondjam.
Nem nyerte el a tetszésem, de adtam neki esélyt, kipróbáltam.
Sokaknak bejön, ezt pedig tiszteletben tartom.
Egyébként az EEA-s verzió még mindig Stable Beta-ként van feltüntetve, a Globallal szemben, ami pedig Stable.
Szerintem ez a szokásos késés oka... -
OSERANSKY
junior tag
Szia!
Lehet kicsit megkésve, de EEA v. a Global ROM is fenn van már, mind2 Fastboot verzió.
Globalt ajánlom, de az EEA-vel sincs semmilyen problémám, szerintem bármelyiket is flasheled vissza, jól döntesz.Gyári ROM, gyári Recovery-vel.
Nem kínlódni mással, saját tapasztalat és jó lecke volt.
Bootloadert nyugodtan zárd vissza, én vasárnap késő du. raktam vissza az enyémre a Globalt (akkor még nem volt elérhető az EEA), sikeresen, hiba nélkül felment elsőre.Az updatek miatt ne aggódj, Globalon valamivel hamarabb érkeznek, de érkeznek!
Azóta már mindent beállítottam és kezdem 'belakni' a telót...
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest