- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #2688 üzenetére
Értem, az nem jó. Akkor hátha valakinek van Sony tévéje és tud segíteni Neked.
-
osonte
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #2683 üzenetére
Nálam Samsung TV van és a TV kiírja, hogy a telefon csatlakozni akar, ott elutasítom és utána többé nem próbálkozik. Sony menüjében nem lehet kikapcsolni/tiltani a telefonod?
-
Victoryus94
őstag
válasz
Kapcsold ki a TV-t
-
CubeDogg
tag
válasz
Igen ez a probléma nálam is megvan, de nem a youtube csinálja, mert ha bezárom vagy kikapcsolom az értesítéseit akkor is ott marad és csak újraindításkor tűnik el.
-
válasz
Zsozsoka 74 #2654 üzenetére
Ha alatta lévő dolog kell, egy vissza gomb/gesture? Nálam bevált. Ilyenkor a bill tűnik el, nem az appban lép vissza. Én is MS SK-t használok.
De ha másra nyomsz, akkor is el kéne tűnjön. -
Dino69
aktív tag
válasz
Zsozsoka 74 #2654 üzenetére
A Google klaviatúra nem opció?
-
manokaki
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #2624 üzenetére
megtalálod a Digitális jólét Szülöi felügyelet cimü beállitásban, a nagy kör közepére érintesz és utána kiirja a kijelző időt ! az az anapit , de ott van a tegnapi is és az azelőttiek is ..
-
tibike8
őstag
válasz
Nem lehet, hogy sehol? Az utolsó MIUI-ból is kivették. Ja igen, a MIUI az global.
-
válasz
Sajnos ez megint olyan ami csak Xiaomi.eu ROM.ban van, global\eea romban nincs!
-
doctorur
tag
válasz
Zsozsoka 74 #2593 üzenetére
Amikor a hangot választanád, akkor látsz egy online csengőhang, egy helyi csengőhang kiválasztást és a rendszer csengőhangok felsorolását.
Válaszd a helyi csengőhangot, keresd meg a zenédet, jelöld ki és berakja a rendszer fáljok felé "saját csengőhangom" listába, ahol még pipáld ki és működik. -
doctorur
tag
válasz
Zsozsoka 74 #2589 üzenetére
Az adott appon belül mindenképp. Nálam is különböző módon nyekeregnek az üzenetküldők.
-
válasz
Zsozsoka 74 #2562 üzenetére
-
szpali
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #2549 üzenetére
beállítások/értesítések és állapotsor/állapotsor rész és aton beül Number of notification icons shown (none/1/3/5)
nálam xiaomi pont eu dev vonalon itt található a beálítás -
CubeDogg
tag
válasz
A duplakoppos ébresztés és zárás csak Lockscreenen működik, simán a kezdőképernyőn nem (fura volt megszokni mert a Pocophone F1-en miui 12-őn még ment. A lezárásra én a lehúzható panelre tettem ki rgy gyors ikont, az ébresztés viszont megy.
-
bjames
aktív tag
válasz
Nekem sima háttérképpel is megy a dupla koppos ébresztés, ill mindig is ment. A Beállítások/Képernyőzár-ban kapcsoltam be.
Lezárásra én kiraktam a gyári Kéoernyőzár widgetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest