- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dSERiES
senior tag
válasz
dSERiES #3400 üzenetére
Túrtam: 2.0.111.0.VMCEUXM
-
SSlyTR
senior tag
válasz
dSERiES #3386 üzenetére
karikazos kereses
Igen en hajtom ezt a temat, mert samun nagyon megszoktam es hianyzott is. Valahogy raganyoltam egyet, ami mukodik. (ez kb 2-3 napi melo volt mire hasznalhato lett es parszor vissza kellett allitani a telot 0-ra)
Igen furcsak ezek a xiaomi updatek, es valahogy hatalmas kaosznak tunik. A samsung azert jobban megoldja ezt.
Az szerintem nagyon gaz, hogy egy 2 eves flagship xiaomi nem kapja meg az uj funkciokat, mig ez a samsungnal ugy nez ki, hogy megkapnak mindent, csak kesobb valamivel.Viszont az erdekelne, hogy nektek kb mennyit merul a telefon egy ejjel alatt? Nekem van hogy 15-20%-ot is. (kb orankent 2%ot) Hiaba nezek ra a menuben, azt irja, hogy face meg insta stb 25-20%-at okozza ennek a merulesnek 3-4 perc hasznalattal. Mar figyelek ra, hogy ejjelre kilojjek minden appot, ne fusson, es meg repulo uzemmod is be lett kapcsolva, de nincs valtozas. Ujrainditas stb se oldotta meg.
Ez normalis? -
osonte
őstag
válasz
dSERiES #3386 üzenetére
Én egy kicsit nem értem a Xiaomi-t, hogy mit és miért. Gyakorlatilag jobb autót csináltak, mint a Tesla (tesztek alapján) és ahhoz nem gyenge szoftver kell, ehhez képest egy telefon szoftvere gyerekjáték. Hozzáteszem még mindig amikor kézbe veszem a feleségem Xiaomi 13 telefonját tok nélkül, érzem a minőségét, szinte tapintható és ez az új 15, 15 Ultrán is érezhető. Szóval szerintem hardveresen kb a legjobb telefonokat csinálják, szerintem nekem is majd a következő telefonom megint Xiaomi lesz (egy Ultra), de szoftveresen egyszerűen fényévekre van elmaradva, főleg AI tekintetében még a Honor-tól is, ott szinte havonta dobálóznak az 1GB-os frissítési csomagokkal, tele mindenféle AI funkcióval. Annál már június közepén júniusi biztonsági szinten volt a rendszer, tud már magyarul szöveget értelmezni és átírni pl.: hivatalosra vagy viccesre (még a kimeneti nyelv nem magyar), vagy akár egy képből számtalan videót zenével legenerál, a csukott szemet nyitottá teszi, meg végtelen AI funkciót írhatnák, de például beszédre hozzáfér a teljes telefonhoz, lehet magyarul hívást indítani, naptári bejegyzést létrehozni, karikázós keresés régóta van egyéb extrákkal stb... Lehet, hogy a kínai Xiaomi felhasználók is élvezik ezeket a funkciókat, csak itt EU-ban vagyunk elhanyagolva. Mindenesetre szeretnék egyszer egy Xiaomi 16/17 Ultra telefont olyan szoftveres támogatással, mint amit most például a Honor letesz az asztalra. Az a szomorú, hogy tudom a Xiaomi simán meg tudná csinálni, tényleg nem tudom min múlik ez.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
dSERiES #3229 üzenetére
Sikerult ez alapjan frissiteni. Szerintem vagy 2 orat cseszekedtem vele.
Koszi a linket. Jo lenne ezt leirni lepesrol lepesre, mert ugy egyszerubb lenne.
Pl a plusz file editort nem ertem, mert siman at lehet nevezni a masodik file-t.
Aztan a masik buktato, hogy nekem eleg gyors wifim van, mire megnyitottam a downloader appot mar reg lent volt a file.De azert megbirkoztam vele, koszi a lehetoseget
-
dSERiES
senior tag
válasz
dSERiES #3245 üzenetére
2.0.103.0.VMCEUXM itt már fent van ha valaki feltenné az átnevezős módszerrel.
-
balazs0830
csendes tag
-
szpali
addikt
válasz
dSERiES #3188 üzenetére
Nem emlékszem miről frissítettem, de azt tudom, hogy manuálisan kellett új twrp-t tennem előtte.
Pár napig akadozott, szaggatott a rendszer, nagyon lassan nyíltak meg alkalmazások, kész kínszenvedés volt, egyszer még a hűtőbe is be kellett tennem, mert random (hotspot közben) túlmelegedett a készülék, de aztán egyszer csak megjavult -
Victoryus94
őstag
válasz
dSERiES #3178 üzenetére
Nekem a 2.0.2.0 is januári sec patch-et tartalmaz.
Költözés: Én a fontos dolgokat szinkronizálom. Az appokat, fotókat, híváslistát Google visszatölti. Jó esetben backupból a wifit, sms-t meg egyebeket...
Beállításokat, csengőhangokat, 2FA, banki appokra és egyebekre elmegy pár órám ilyenkor, de szerencsére több fejlesztőnél van exportálás, vagy felhőbe szinkronizálás.
Régebben próbáltam ilyen apk mentős-máolsgatós megoldásokat, de azokkal is volt macera.
A beépített telefonról-telefonra költözés pedig nekem 1+ -ról Xiaomira bugossá tette a telót. Olyan beállítást is áthozott, amit nem kezelt le rendesen a teló, és emiatt a töltésem nem működött megfelelően. Csak úgy tudtam orvosolni, ha teljesne 0-ról indultam minden korábbi mentést elengedve. Na az fájdalmas volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest