- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trebrona #3226 üzenetére
az olvasás vagy az értelmezés nem megy nálad?
De akkor még 1x : az itthon HIVATALOSAN KAPHATÓ TELEFONOKRÓL VOLT SZÓ tehát amit a boltokban (NEM A SUFNI GSM-EKBE) és a 3 magyar szolgáltatónál kapsz!
a reptéri kutyát sem érdekli hogy a sufni gsm-be vásárolt szürke importos telefonokon milyen kókányolt szar ROM van!
Ahogyan korábban már leírtam idehaza NEM LÉTEZIK szolgáltatós ROM! erről volt szó, tehát ne gyere a gyerekes hülyeségeiddel!
mivel nem létezik MAGYAR Telekomos Xiaomi 13, ahogyan Vodofonos meg Yetteles sem!
-
-
válasz
trebrona #3221 üzenetére
amióta hálózat független készülékeket kell árulniuk a szolgáltatóknak azóta nem létezik olyan hogy szolgáltatós ROM szóval nem is értem mire akarsz kitérni?
9 típus készül összesen
China, Global, Europe (EEA), India (IN), Indonesia (ID), Russia (RU), Turkey (TR), Taiwan (TW), Japan (JP)
De ezekből sok telónál csak 4-5. verzió van, mert nem mind készül EU piacra!
Amiket idehaza a boltokban és a szolgáltatók is árulnak azok 98%-a mind Europe (EEA) ROM-al kerül forgalomba.
Nincs olyan hogy Vodás meg Telekomos meg Yetteles ROM, ezek addíg voltak amég minden szolgáltató hálózati zárral árulta a készülékeit, de mióta el terjedtek a dual sim-es készülékek, nem árulhatják hálózatra zárva, így értelmét vesztette a saját egyedi ROM-ok készítése és használata!
-
-
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
trebrona #210 üzenetére
natë képei alapján ennek a telefonnak pont nincs szüksége gcam-re, leica authentic csökkentett élesítéssel egészen jók. Így aztán tényleg teljesen felesleges itt a gcam-et hájpolni.
+1
Nem kell erre gcam, más kb ezért rakja fel a gcamot, hogy legalább ezt a szintet kiszenvedje, amit a gyárival tud authentic módban.
Egyébként nem űrtudomány egy gcamet telepíteni szerintem, de, a cfg,xml-eket is tök egyszerű megcsinálni, mindig egy adott szituhoz kell csak belőni, semmi extra.
Ezer év meg egy nap
Akinek megy annak nagyon jó tud lenni az biztos, de hogy ezzel szenvedni/kínlódni/cuporkázni, mikor a gyárival is nagyon jó.
Mondjuk az is igaz, hogy a gyári nem omlik össze, minden funkció működik, jobb a videó vele....stb -
törölt tag
-
osonte
őstag
válasz
trebrona #110 üzenetére
Kb. úgy b.-ta hozzám a pizzát, köszönés nélkül, utólag elmondása szerint szar napja volt és én meg értékeltem egy csillaggal a Google-n az üzletet és leírtam az esetet. Az előző 10 értékelés is egy csillagos volt... Erre lecseszte a főnöke és ezért akart megverni. Abban a hirben áll a barátaival, hogy mindig többen kinéznek valakit és megverik, többen szóltak, hogy nem normális és tényleg megcsinálja. Azért köszi, hogy minősítesz így ismeretlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest